Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Janička 1211 píše:
Tak to by si ani stěžovat nemusel. To bys jistě poznala…![]()
Jako ze by byl zmrzlej? ![]()
Dneska 32,18. Koukala jsem do tabulek a minule se mi to pohybovalo kolem 33. Sranda no.
@andelka83
Možná ne úplně zmrzlej, ale asi by to moc nefungovalo ![]()
Ty teploty jsou teda fakt krutý. Ty v noci nespíš, ale hybernuješ ![]()
Jestli mi teplota ani zítra (13DPO) neklesne a MS nedorazí, tak budu testit. Ale mám strach, aby to nebyla zase jen nějaká hříčka PCOS…
@Matahaari budu moc držet palce.
No, je to zajímavé, ale normálně jsem tak měřila třičtvrtě roku s temi nízkými hodnotami a všechno sedělo, takze i teď věřím že to nebude vadit a prostě k zapsání do tabulek přidám 4 stupně a hotovo. Baterka je nová, minule byla taky.
@andelka83 A já si říkala, jak mám nízké teploty:-D dodala si mi optimismus, že to nevadí:-) protože proti Tobě mám horečky:-)
@Snilek88 kdybych neměla za sebou měřící minulost, tak bych taky byla znepokojena, minimalne zmatená. Ale merim od roku 2008, s různými přestávkami, ale už jsem toho zažila dost, navraty cyklu po porodech a tak.. no teď merim 28 cyklus v životě. Tak jsem fakt zvědavá.
Mě právě vždycky baví ta pomyslná hranice 37 pro těhotenství nebo vůbec cokoliv. O absolutních hodnotách to vůbec není, ty jsou individuální.
@andelka83 jo to jsem se dočetla už taky:-) ale pak jsem viděla pár grafů, kde naopak měly holky 37 skoro i před ovulací:-) já když mám po ovu 36,8 tak si říkám, že jsem fakt vysoko:-) ale tak ono záleží i na tom kdy se měří a tak viď:-)
@andelka83 Ahoj holky, chci se zeptat, po ovulaci, i když těhotná nejsem, tak je snad normální, že můžu mít teplotu přes 37, nebo je to taky moc? Nejnižší teploty při ovulaci mám 36,4 a po ovulaci to vyleze na 37 či 37,1. To je normální ne? Jde mi o to, jestli nevadí, že to leze přes těch 37 i když těhu nejsem…
@butterfly88 píše:
@andelka83 Ahoj holky, chci se zeptat, po ovulaci, i když těhotná nejsem, tak je snad normální, že můžu mít teplotu přes 37, nebo je to taky moc? Nejnižší teploty při ovulaci mám 36,4 a po ovulaci to vyleze na 37 či 37,1. To je normální ne? Jde mi o to, jestli nevadí, že to leze přes těch 37 i když těhu nejsem…
Rozhodně nevadí. Ono obecně druhá fáze vypadá často stejně ať už ms přijde nebo to je tehu.
@butterfly88 Vůbec nevadí, že překročíš teplotu 37 po ovulaci. Aspoň je krásně vidět, kdy ta ovulace je a že hormony fungují, tak jak mají. Jak psaly holky - je to individuální, někdo jede nižších teplotách a někdo v těch vyšších ![]()
@Matahaari uf.. diky za uklidnění, teď jsem se lekla, že to může být jen v těhu.. ![]()
13 DPO, test ráno ukázkově sněhobílý… teplota trochu klesla. Včera jsem po ránu měla celkově pocit vedra, když byla ta vyšší teplota. Dnes jsme spali s otevřeným balkonem, tak buď má vliv chladno v pokoji nebo už si mrcha balí kufry a dojde…
22.9. jsem měla pozitivní ovulacni test. Je možné ze by byla ovulace až kolem toho 22?
A ještě jsem se chtěla zeptat zda muže bazalni teplotu ovlivnit následující situace. Měřim teplotu v šest když vstávám do práce. V pět se vzbudí syn na kojeni a já už neusnu. A v šest si změřim BT. Asi špatně, ze?