Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Snilek88 to jsem si určila sama, na krabičce je sice napsáno, že se mají jíst 3 tobolky denně po fyzickém výkonu, ale někde jsem se dočetla, že na zlepšení kvality vajíček se má jíst 2 g inositolu, což jsou 4 tobolky, když jedna má 500 mg
no a také jsem vycházela i z toho, že přímo v jednom sáčku Inofolicu a Nosifolu jsou 2 g inositolu
@Dr.Renča Já Vás tu nemít, tak jsem úplně ztracená:-) děkuji moc:-)
@Dr.Renča Je pravda, že zrovna B vitaminy se nejde předávkovat, což je super:-)
@Snilek88 sice se nejde úplně předávkovat, ale zase to asi chce nepřehánět, ale když jsem si přečetla příbalový leták Inofolicu a Nosifolu, že to obsahuje 2 g inositolu, tak jsem se toho držela i v případě čistého inositolu…ale třeba kyseliny listové jím 800 mikrogramů a vím, že v těhotenství se může až 1200
@Dr.Renča Tak já nemyslela, že bych snědla půl krabičky najednou:-) ale, že se nic nestane, když to člověk lehce neodhadne:)
Tak já ho asi objednám:-)
Souhlas, já inositolu věřím. Cyklus jsem měla ok, ale jsem starší ročník a doufala jsem, že pomůže s kvalitou vajíček ![]()
@Whitedog Tak já pak dám vědět:-) ten dlouhý cyklus už mě dost štve:-/
Holky, mně tedy bylo řečeno, že jsou potřeba 4 gramy inositolu denně - tzn. dva pytlíčky.
@Whitedog Tak já se poptám:-) mamka je vrchní sestra na gyn-por:-)
@Whitedog Teď jsem na to koukala na netu. píší tam, že by si měla denně přijmout 4 g inositolu, ale zase si myslím, že přeci jen něco přijmeš potravou:) že nemusíš vše pomocí doplňků:-)
Ahoj holky, jsou me ovulacni testy pozitivni? Oba jsou z dneska ![]()
@Whitedog píše:
Souhlas, já inositolu věřím. Cyklus jsem měla ok, ale jsem starší ročník a doufala jsem, že pomůže s kvalitou vajíček
také už jsem starší ročník a nasadila jsem si to na kvalitu vajíček, ale upřímně moc jsem tomu zas tak nevěřila a že mi to prodlouží luteální fázi a zvedne LH před ovulací jsem fakt nečekala, takže jsem mile překvapena ![]()
@Whitedog píše:
Holky, mně tedy bylo řečeno, že jsou potřeba 4 gramy inositolu denně - tzn. dva pytlíčky.
opravdu??? v příbalovém letáku se píše:
Dávkování
INOFOLIC se může užívat kdykoli během dne. Doporučená denní dávka je 2g (obsah jednoho sáčku), pokud lékař nerozhodne jinak.
@Dr.Renča Já mám luteální fázi 15 dní:-) tak doufám, že mě ji neprodlouží:-D
@Snilek88 no to by bylo blbý
…ale tak já ji měla fakt krátkou, 10 dní je na hraně