Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Snilek88 juju máš recht, dneska to tak zkusím a uvidím
snad to klapne.
@Pepida Chlapům se tohle nesmí říkat:) pak jsou pod tlakem a nervozní:-)
@Snilek88 píše:
@Pepida Chlapům se tohle nesmí říkat:) pak jsou pod tlakem a nervozní:-)
Ten můj celkem spolupracuje, když řeknu, že mám plodné dny, tak si nic neplánuje a je doma a snaží se.:-) Asi to dítě vážně chce.-P
@Petul&Charlie No můj spolupracuje ať mám plodné dny nebo ne:-D kdyby to bylo na něm, tak můžem x-krát denně:)
@Snilek88 tak to my máme stejně, někdy víc já jak můj muž
on totiž když je ve stresu, tak nechce a já když jsem ve stresu, tak bych mohla furt.
Nějak to ale neřešíme, ale teď co se snažíme, tak se mě ptá, kdy bysme „měli“. Minulý měsíc mě pobavil - chtěl abych mu vypsala ovulaci na příští 3 měsíce dopředu, aby věděl kdy má být doma.
Tak jsem mu musela udělat přednášku jak to je. ![]()
@Petul&Charlie Tak to je od něj hezké:-) to můj manžel tvrdí, že je brzy to prožívat:-) ale tím, že máme sex max obden, tak datum ovulace přesně znát nepotřebujeme:)
Jee, to je hezký holky
.. Tak můj chlap nebyl nikdy moc extra naruzivy, navíc jsme spolu už 10 let a třikrát týdně je na něj až až.. No není zvyklý, malá klapla hned.. já chtěla napojit mateřskou, ale to už se mi bohužel nepodaří, tak snad do třetice všeho dobrého ![]()
@Pepida Hele já bych si někdy dala i pauzu:-D ale to pak když vidíš jak se mu zhorší nálada, ne že by byl na mě ošklivej, ale prostě vidíš, že není ve své kůži, tak mu to prostě nemůžu udělat:-)
@Pepida zadaří se brzo, uvidíš. A jasný, my jsme spolu s mojim teď rok, uvidíme jaka ta frekvence bude s postupem času.:-)
Jinak já se obávám anovulacniho cyklu… ovu testy pozitivní zatím nebyly a teplota stále dole a to už jsem 13DC a to jsem už vždycky nahoře… Leda že by mi to posunulo probíhající nachlazení… což je ale prusvih, pt s mužem se do pátku neuvidíme a ten včerejší sex na ovu ve čtvrtek stačit nebude… ![]()
Tak třeba to ještě stihnete, příroda je svina
.. ale já už se taky trošku obávám, že to tento měsíc neklapne..dnes 25 dc pořád stejná teplota a bolesti v pondělí. Ted už podbřišek skoro necítím, tak nevím i když hlenu jsem měla včera požehnaně a je mi chvílemi na zvracení. Vždy jsem považovala za výhodu své dlouhé nepravidelné cykly ale teď při výrobě mimi zjišťuji, že to až taková bomba není.. Máte s kratšími cykly aspoň víc pokusů, u mě bude další připadat na konec listopadu ![]()
@Pepida jo o tom mi něco říkej.. úplně mě ty moje rozházené cykly vytáčí:-/
@Snilek88
No jsem na to sama zvědavá, jak to dopadne.. Každopádně teď jsem znovu vyhodila snídani, z ničeho nic to musí ven a pak se mi udělá zase dobře.. Čím jsem starší, tím jsou ty projevy horší a horší ![]()
@Lajanca tak tuhle aplikaci jsem ještě neviděla…zatím asi těžko říct - ovulaci máš vyznačenou, ale je zapotřebí více hodnot a usoudit se něco dá až bude graf skoro celý ![]()
Tak můj první cyklus po vysazení HA. Ještě to není potvrzené, ale myslím že je to jasné, v pondělí byly bolesti dopoledne.