Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Snilek88 dnes jsem 10DPO a třífázová křivka se objevila už před 3 dny, a s rýmou jsem se vzbudila dneska
to jsem právě namerila nejvyšší teplotu za celý rok a půl co měřím..
@Jitulinka89 no tak to máš na test za chvilku:-) budu držet palce ať to dopadne:-)
@Snilek88 Tak to bysme měli předčasné vánoce a pro maminku k 60 krásný dárek..dekuju moc ![]()
@Jitulinka89 píše:
@Snilek88 tak to by mě fakt naštvalo, když by po roce a půl vyskočila třífázová křivka a bylo to z „rýmičky“
Možný je vše. Dokud něuděláš test, tak nemáš jistotu nikdy. Když jsem byla těhotná s dcerou tak jsem s tím absolutně nepočítala. Bylo mi nějak divně, byla jsem lehce přinastydlá a řešila jsem co mi je. Asi 14 dni mi trvalo, než mě napadlo si udělat test. To jsem si dala do souvislosti s tím, že nemám menstruaci. A ejhle…
V každém případě, pokud máš trojfázový graf tak už je to dost nadějný.
@BealyAM Tak snad se povede. Testovat nechci, snazime se už rok a půl, tak že těch testu bylo požehnaně. Tentokrát vydrzim do soboty..
musím vydrzet ![]()
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM Tak snad se povede. Testovat nechci, snazime se už rok a půl, tak že těch testu bylo požehnaně. Tentokrát vydrzim do soboty..musím vydrzet
Já čekám do čtvrtka. Nebo do pátku. Ještě uvidím.
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM Tak Držím paleckyJak dlouho se snažíte?
Díky. Jsem zvědavá co z toho bude. My se v srpnu dohodli, že třetí necháme rok na náhodě. Já neměla menstruaci od začátku července, kojím syna. Pro svoji zvědavost jsem začala měřítku BT a vypadá to, že nejspíš ovulace proběhla, tak tento týden čekám menstruaci a nebo taky ne ![]()
@BealyAM To čekání je vždycky nejhorší… čím víc se blíží datum očekávané ms, tim častěji litám na záchod
každé píchnutí si říkám"no to je jasný"
tak já už mám doma 9 leteho synka a 5 letou dcerku. Syn už je samostatný, dcerka já takový můj mamanek
Akorát se desim toho, ze se děti budou hádat… protože dcerka chce segru a syn brášku aby ho učil fotbal
tak že až se zadaří tak bude další čekání zda to bude holka nebo kluk ![]()
@BealyAM Jinak měřím BT 19 měsíců a do července jsem měla anovulační cykly. V srpnu poprvé ovulka, od června beru Gynex a nejen že mě zbavil PMS kterým jsem hrůzostrašně trpěla každý měsíc, ale i mi upravil cyklus a v srpnu se mi objevila ovulka
nedám na něj dopustit.
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM Jinak měřím BT 19 měsíců a do července jsem měla anovulační cykly. V srpnu poprvé ovulka, od června beru Gynex a nejen že mě zbavil PMS kterým jsem hrůzostrašně trpěla každý měsíc, ale i mi upravil cyklus a v srpnu se mi objevila ovulkanedám na něj dopustit.
To si měla fakt 15 měsíců anovulační cyklus? Já začala brát inofolic.
@BealyAM Ano měla. Jenže jsem jedna z těch maminek, ktera nefandi podpůrným lékům od lékaře které mi moje lékařka nabízela. Věřila jsem a věřím že se to podaří bez zásahu lékařů. Už mi byl nabízen i CAR ale zatím jsem odmítla, to by byla ta nejposlednější varianta. Tak uvidíme…jinak před 6 lety v tenhle měsíc jsem přišla do jiného stavu s dcerkou
tak kdo ví ![]()
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM Ano měla. Jenže jsem jedna z těch maminek, ktera nefandi podpůrným lékům od lékaře které mi moje lékařka nabízela. Věřila jsem a věřím že se to podaří bez zásahu lékařů. Už mi byl nabízen i CAR ale zatím jsem odmítla, to by byla ta nejposlednější varianta. Tak uvidíme…jinak před 6 lety v tenhle měsíc jsem přišla do jiného stavu s dcerkoutak kdo ví
Tak to určitě klapne. A u dětí to bylo bez problémů? Já rozhodně to řešit nechci na úkor kojení.