Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Anonymní píše: @Petul&Charlie Tak budu doufat, že to vyjde a vrhnu se večer na muže a pro jistotu i zítra![]()
Děkuji moc za rady, MS by měla přijít +- v neděli podle délky mých cyklů, tak uvidíme co se s tím stane, doufám, že nepřijde
Dám kdyžtak vědět, díky moc
Pokud by ovulace proběhla teď, tak počítej s tím, že menstruace by měla dorazit nejdřív za 10-14 dní. Takže tuhle neděli určitě ne. Pokud by dorazila tuto neděli, tak s největší pravděpodobností ovulace nebyla nebo máš extrémně krátkou luteální fázi.
@BealyAM mno, tak to jsem na to docela zvědavá, beru to jen podle toho kdy to má normálně přijít a normálně to tak chodí.. čas ukáže, moc děkuji za rady ![]()
Ahoj holky, taky se snažíme o mimi..První měsíc měřím BT, mám delší cyklus cca 35-40 dni a ovu byla včera večer, tj 23 den, soudě dle šílených tlaků a pichave bolesti na levém vaječníku a hlenu - vaj. bílek.. Je mi ale divné, že BT dnes ráno byla stejná jako včera, je to možné?? Sexik byl večer před ovu.
@Anonymní píše:
@BealyAM mno, tak to jsem na to docela zvědavá, beru to jen podle toho kdy to má normálně přijít a normálně to tak chodí.. čas ukáže, moc děkuji za rady
V každém případě držím palce.
@Anonymní píše:
@BealyAM mno, tak to jsem na to docela zvědavá, beru to jen podle toho kdy to má normálně přijít a normálně to tak chodí.. čas ukáže, moc děkuji za rady
Jo, momentálně nezbývá než pravidelně sexovat, nejlíp ob den a čekat co bude. Přeju ať to vyjde.
My jdem zadělat dnes. ![]()
@Pepida Ahoj, je to individuální, já třeba mám tlaky a bílkový hlen 3 dny před OVU, kterou mám potvrzenou BT i OVU testama, takže je možné, že OVU ještě neproběhla. Teplota ti řekne, kdy byla, ale až zpětně. Sexovala bych teď pravidelně obden, ať to máte „pokryto“. ![]()
Ahoj holky,
Tak teplota trochu klesla, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Jestli už konečně dorazi nebo jsem těhotná. S testem čekám do pátku nebo soboty, jestli to vydržím psychicky, či nedorazí ms.
@BealyAM Držím pěsti pro těhu, po takovém čekání by to chtělo happy end. ![]()
@Petul&Charlie píše:
@BealyAM Držím pěsti pro těhu, po takovém čekání by to chtělo happy end.
Já si myslím ze by to byla velká náhoda:). Uvidíme, už by se to mělo trochu pohnout:)
Moc díky za odpověď, zkusím dnes nadhodit téma sex ale mám trochu problém s chlapem no, jak ví, že to moc řídím a chci, tak se zrovna seká.. On vůbec nerozumí tomu jak to chodí a je těžké mu něco vysvětlovat.. První dcera vyšla na poprvé, těhu teda děs běs, porod ještě horší ale povedlo se. V půli července mám za sebou revizi v 9tt a teď je to poprvé, co to zkoušíme ale už se bojím no.
@BealyAM a byla ovu vážně jak je tam vyznačeno? nebyla dřív a není tohle už třífázová těhu křivka?
![]()
@wwwinky píše:
@BealyAM a byla ovu vážně jak je tam vyznačeno? nebyla dřív a není tohle už třífázová těhu křivka?
Já nevím, ale v pátek byl tt negativní. To si myslím, ze už by tam něco bylo.
@Petul&Charlie Tak budu doufat, že to vyjde a vrhnu se večer na muže a pro jistotu i zítra
Děkuji moc za rady, MS by měla přijít +- v neděli podle délky mých cyklů, tak uvidíme co se s tím stane, doufám, že nepřijde
Dám kdyžtak vědět, díky moc