Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
8.10.16 23:35
@andelka83 píše:
Kdyby se to nějak opakovalo, tak bych zkusila nějaké bylinky.

a jaké mi doporučuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
9.10.16 07:42

@BealyAM

Tak jak to u tebe dopadlo? Co graf, test, menstruace - co z toho nakonec vylezlo? Jsem zvědavá… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
9.10.16 08:42
@Dr.Renča píše:
a jaké mi doporučuješ?

Dřív se dost doporučoval Sarapis, potom Femigard a ještě potom Gynex. V podstatě je toho hodně. Já jsem už chtěla kupovat jeřáb ptačí, ale asi nebudu muset, vypada to že po HA funguju. Na prodloužení luteální fáze teď Zkouším B6, a ke konci cyklu většinou špiním tak nasadim Ascorutin. Je toho hodně dneska co se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
9.10.16 13:55
@Whitedog píše:
@BealyAMTak jak to u tebe dopadlo? Co graf, test, menstruace - co z toho nakonec vylezlo? Jsem zvědavá… ;-)

Ahoj, tak po 84 dnech dorazila menstruace :). Doufám ze tento cyklus bude normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
9.10.16 21:58

@andelka83 @Dr.Renča Děkuji Vám holky, mno dnes už není potom, ani památky. Teplotu si bohužel neměřím páč v noci vstávám asi 3× takže si myslím, že to nemá smysl. vím, že mi asi holky neodpovíte, že by mi asi odpovedela teplota ale když dané špinění probíhá, myslíte že už ovulka také probíhá nebo proběhne až po špinění? Děkuji Vám pěkný nedělní večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.10.16 07:34

Jelikož je tu diskuzí XY, nemám čas se tím probírat. Takže dotaz - je možné, že teplota je třeba o 0,4 stupně vyšší v 9 hodin ráno než v 6 například? V těhotenství i mimo něj. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
10.10.16 07:48

@H8N2O4S

Ano, možné to je - proto by se měla BT měřit vždy ve stejný čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
10.10.16 08:09

@H8N2O4S je to dokonce dost pravděpodobné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.10.16 10:00

@H8N2O4S já to mám i o víc, ráno mám 36,3 přes den 37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
10.10.16 16:16

@danger007 ja myslím že probíhá, nebyva to před. A já teda měřila i když jsem byla hore asi 6× za noc, s dětmi. A hodnotit to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
10.10.16 16:18

@H8N2O4S ano,obecne brzo ráno je nejstabilnější teplota, potom už stoupá rychleji. A měřit by se mělo ráno ideálně v rozmezí max.30 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
11.10.16 10:48

Ahoj kočeny… :mavam: jakpak se tu máte? ptřebovala bych od Vás zase poradit, tedy pokud Vás tím nebudu otravovat…začala jsem měřit bt…vše super, ovulka potvrzena jak testama, tak grafikem…ale po ovu se mi zasekla tepla na 36,7 a vůbec se nemění akorád jeden den bylo 36,6,ale to jsem měřila o hodinu dýl, takže bych správně měla 0,1 přičíst…tím pádem mám už tuším šestý den po ovu pořád teplotu 36,7…je to normální, nemít po ovu žádný výkyv… :think: nikde jsem se to nedočetla…tak jsem se přišla za Vámi poradit…děkuji moooooc za Vaše názory… :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
11.10.16 10:53

@kiki.niky je to normální, že nejsou výkyvy. Teplota po ovulaci stoupla, což má stoupnout a klidně se ti tady na té teplotě může držet. Podle tvýho grafu to je celkem vysoká teplota, takže v tom nevidím žádný problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
11.10.16 10:58

@butterfly88 achooooj kočí…děkuji za odpověd… ;) no právě co jsem koukala i na jiné grafy, tak to jsou pěkné křivky a mě se to drží v rovině pořád víš… :mrgreen: a pokud to dobře chápu, tak pokud bych byla těhu, tak když se mimís zavrtá a začne se produkovat hcg hormon, tak teplota by měla ještě stoupnout :think:
a co Ty? jak jsi na tom…omlouvám se zpětně jsem diskuzy nečetla, je toho moc, tak nejsem v obraze… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
11.10.16 11:05

@kiki.niky Nemusí kdoví kam stoupat. Důležitý je, aby se držela výš. Ani nemusí u každé v těhotenství překročit teplotu 37°. Ale jestli jsi těhotná, na to je asi ještě brzo tohle soudit.
Já jsem na tom tak, že čekám, až přítel přijede ze zahraničí na ovulaci. Zatím se strefuje do MS. :D Uvidíme, jestli to vyjde na Vánoce. Zatím mám pořád ještě naději. Ale stačí, aby se to nějakým dnem jen třeba jeden cyklus opozdilo a už to nevyjde. :( Já teď měřím a testuju spíš pro zábavu a abych prostě poznala, jak funguju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí