Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
5.10.16 11:41
*Snilek88** píše: @Petul&Charlie Tak to je od něj hezké:-) to můj manžel tvrdí, že je brzy to prožívat:-) ale tím, že máme sex max obden, tak datum ovulace přesně znát nepotřebujeme:)

My to tak měli doteď, ale teď má muž práci mimo a jezdí jen na víkendy nebo část týdne, tak musíme plánovat a vědět co se děje, nebo teď spíš neděje… Snad za ním zitra odpoledne na otočku zajedu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
5.10.16 13:27

@Avrun Ona tahle aplikace ovulaci vyznačuje podle průměrného cyklu.. takže ji vyznačí vždy.. nemám ji moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
5.10.16 13:28

@Petul&Charlie tak to pak chápu.. to pak chce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
5.10.16 15:51

Prosím o váš názor, dnes na mě fertilityfriend vybafl se zaznačenou ovulací a já čučím jak puk :D Ten první pokles 9DC je po probdělé noci se synem, nějak jsem tento měsíc ovulaci nezaznamenala, začala jsem teď zas po defakto 2.5 letech měřit, dřív jsem ovulaci měla později, že by to na DC odpovídalo, ale ta teplota bez předchozího poklesu? Co si o tom myslíte? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
5.10.16 16:58

@Taormína podle mě není nutné, aby před ovulkou ten pokles byl. Je to jen možnost. Ale máš tam dost teplot, které jsou zaznamenané v jiném čase, než je obvyklé měření. To dává prostor fantazii, jak by teplota měla vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
5.10.16 17:19

@Matahaari Ale ani po „ovulaci“ nebyly ty teploty typicky vyšší… já ten čas až tak přesně nezaznamenávám, většinou vstáváme kolem 7:30, ale když se zadaří synovi dýl, tak jsem ráda :D A mám zkušenost, že hodina sem tam nedělá až takovej rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
6.10.16 08:59

Holky, prosím o radu. Čemu věříte víc? Ovu testům, nebo BT?? Jsem z toho jelen… Ovu testy dělané 2.10.-4.10., je tam špatně datum.:-), dělané podle návodu, BT měřená taky tak jak se má… Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
6.10.16 09:01

@Petul&Charlie někde tu holky říkaly, že ovu testy nemusí ovulaci zachytit.. takže bych věřila spíš teplotě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
6.10.16 09:06

@Snilek88 přesně to jsem chtěla slyšet. :mrgreen: Já to taky četla, že někomu to nezachytí ovu testy vůbec a přitom ovulují… No, pokud by to tak bylo, tak máme šanci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
6.10.16 09:08

@Petul&Charlie no někdo tu dokonce psal, že jeho sestra pokud chce ovu zachytit pomocí testů, tak si jich musí dělat deset denně:-) já teda spoléhám na teplotu.. ovu testy ani nedělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.10.16 11:09

@Petul&Charlie také bych věřila spíš teplotě, než těm testům.. Ta intenzita zabarvení proužků mi přijde hooodne zkreslena, navíc každý trošku jinak vidí a těžko odhadovat kdy ještě jo a kdy už ne.. Sama dělám v laborce, tak vím, o čem mluvím.. Také bych prosila o pomoc, moc anglicky neumím a stáhla jsem si taky fertility ap. a nejde mi přehodit Fahrenheit na celsia, tudíž se mi nejde udělat křivka, nevíte jak na to?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
6.10.16 11:43

@Pepida Díky za názor, naděje tedy je.:-)
V FF mobile mám přehození na Celsia v menu=Settings=General Charting Settings=tam skoro až dole je výběr Fahrenheit/celsius.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.10.16 13:49

@Petul&Charlie.. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
6.10.16 16:40

@Petul&Charlie

Tak ovu testy jsou všechny negativní a ovulku na grafu taky ještě nemáš.
Ale pokud by ti vydržely teď ještě dva dny teploty nahoře, byla by ovulace včera, tzn. 13DC. To už sis ovu testy nedělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.10.16 08:34

Tak jak píše @Whitedog. Pokud teplota nahoře vydrží, byla ovulka 13 DC. Testy jsou sice negativní, ale ono záleží na ředění moči. 4.10. tam přece jen tmavší proužek byl a ovulka by měla být potom cca za 24h - 36 hodin, takže by to souhlasilo i s grafem. Někomu testy změny LH nezachytí vůbec a někomu jen slabě, tak uvidíš za dva dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí