Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2209
2.10.16 16:28

@Dr.Renča já mám totiž zatím dojem, že vše co vyzkouším mi spíš ten cyklus prodlouží, naposledy to byl kontryhelový čaj:-D
Já vím, že to asi neškodí, ale kdo má tak dlouho čekat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.10.16 16:30

@Snilek88 a pila si ho jen do ovulace?…ale je pravda, že ne každému dělá dobře, jedna holka po něm měla polyp
já ho piji pravidelně do ovulace a po ovulaci do menstruace drmek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.10.16 16:33

@Whitedog tak jsem teď opravdu někde našla, že je dávkování 1-2 sáčky denně, což je 2-4 g inositolu, takže to si mohu ještě i dávku zvýšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
2.10.16 16:44

@Dr.Renča @Whitedog právě v CARech se doporučuje 4g. Na jedné diskuzi jsem tady vyčetla, že to holky (i kvůli penězům) pijí 4g do ovulace a od ovulace do konce 2g.
@Snilek88 tak já se právě taky bojím, aby mi to neprodloužilo luteální fázi, mám ji 14dní a podle mých výpočtů, kdyby se mi zkrátili cykly z 30dnů na 28 nebo délka cyklu zůstala, ale ovulka by byla dřív, tak v prosinci přítel dorazí pozdě. :( Chtěla jsem to brát teď od října do konce roku, ale už je to několikátá, co píše, že ji to zkrátilo cyklus a posunulo ovulku dopředu. :( Tak teď prostě nevím, co dělat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.10.16 16:53

@butterfly88 tak já nemám problém mít dávku 4 g denně, ale bojím se, že ještě víc přiberu, hrozně mi jde váha nahoru od té doby, co to jím…už se do ničeho nevlezu :zed:
mně tedy naopak cyklus prodloužil…měla jsem ovulaci 14-17 DC a luteální fázi 10 dní, takže celkem 24-27 dní, teď mám ovulaci 16-18 DC a luteální fázi 12 dní, takže celý cyklus má 28-30 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
2.10.16 17:24

@Dr.Renča Tak s tím cyklem by mi to nevadilo, prodloužení mi nevadí. :D Ale to přibrání by mi taky vadilo.. :D jsem si dala cíl, že do Vánoc se zpevním. Váhu si nehlídám, to není objektivní, ale centimetry jsem shodit chtěla. :D tak uvidíme, kdyby z toho mělo být mimčo, tak přiberu i ráda… :) Já to hodlám ale brát fakt jen ty 3 měsíce a pak se s přítelem v podstatě zase neuvidíme tak do května, tak bych to když tak snad shodila do toho května a pak by se uvidělo, jestli bych to zase brala.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
2.10.16 17:32

Ahoj holky, test v pátek negativní a teploty se drží. Začínám si myslet ze ovulace byla fakt později.
Já brala inofolic když jsme se snažili o syna a měla jsem ho jeden cyklus a pak jsem hned otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
2.10.16 17:44

Já brala inositol 4g/den víc než rok a nepřibrala jsem ani kilo…

@BealyAM

Holka, já ti nevím - ale ten tvůj graf je vyloženě těhotenskej… Jsem zvědavá na další testíky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.10.16 17:52

@butterfly88 no já jsem právě byla ve vrcholné formě, pravidelně cvičím, jím poměrně zdravě, navíc mám hodně pohybu i normálně, máme statek, koně, velkou zahradu a ještě stavíme, takže jsem stále venku v pohybu, ani jsem se nemusela nějak extra hlídat, no a teď po tom inositolu za 2 měsíce 8 kg, z 19 % tuku v těle na 30%, 12 cm navíc boky, prsa, zadek, pas…ani by mi to nevadilo, jsem spokojená i trochu při těle, ale vadí mi, že nemám co na sebe, z 50 ks džínů už mi nejsou ani jedny, zarazí se mi to už v půli stehen :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
2.10.16 20:20

@Dr.Renča No… já tohle řešila před cca 3 rokama po operaci. To jsem se nemohla hýbat, jak jsem byla zvyklá asi 3/4roku a pěkně děkuju. Jak říkáš, trochu při těle jsem neřešila, ale to, že jsem musela fakt vyhodit celej šatník, že jsem střídala několik měsíců jen 3 trička (kalhoty jsem prostě musela koupit nový, trička jsem nekupovala, doufala jsem, že se vrátím zpátky - nevrátila - teda napůl), to mi vadilo hooodně. Takže ti opravdu velmi dobře rozumím a znovu bych to zažít nechtěla… :/ Mně by teď asi fakt vadilo to, kdybych měla mít ovulku dřív či se mi zkrátily cykly (nedejbože všechno dohromady).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
2.10.16 20:34
@Dr.Renča píše:
@Snilek88 a pila si ho jen do ovulace?…ale je pravda, že ne každému dělá dobře, jedna holka po něm měla polyp
já ho piji pravidelně do ovulace a po ovulaci do menstruace drmek

jojo pila jsem ho jen do ovulace.. ale tak třeba to nebylo jím.. já mám ty cykly fakt pokaždé jiné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.10.16 08:52

Holky, chci se zeptat. Tenhle měsíc se u mě poprvé za celé snažení a měření BT objevila třífázová křivka, mam ale rýmu a kašel, ale teploty nemám. Může ten kašel s rýmou ovlivnit měření? Neberu žádné léky na kašel a ani nic jiného. Díky za rady. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
3.10.16 08:55

@Jitulinka89 Tak pokud si nastydnutá tak může:-) ale taky to může znamenat těhotenství… třífázou křivku jsem měla zrovna minulý cyklus.. bohužel Ti to podle mě nic neřekne:-/ musíš počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.10.16 08:58

@Snilek88 tak to by mě fakt naštvalo, když by po roce a půl vyskočila třífázová křivka a bylo to z „rýmičky“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
3.10.16 09:03

@Jitulinka89 Já ani neměla rýmu:-D a stejně jsem ji měla:-) ale je tam prý vyšší šance než normálně, tak uvidíš:-) a spousta holek v začátcích těhu bylo prý nechlazených.. můžeš v tom prostě nejít vše:-) řekne až test:-) kolik si DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí