Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@BealyAM S malým to bylo…jeden měsíc snažení a hned to vyšlo. O dcerce jsem ani nevěděla, nastoupila jsem do práce 5.10.2010 a na synovo narozky 30.10.2010 jsem zjistila že jsem těhotná
No až teď se nedaří, ale věřím že se podaří ![]()
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM S malým to bylo…jeden měsíc snažení a hned to vyšlo. O dcerce jsem ani nevěděla, nastoupila jsem do práce 5.10.2010 a na synovo narozky 30.10.2010 jsem zjistila že jsem těhotnáNo až teď se nedaří, ale věřím že se podaří
Ty jo, tak to bude v pohodě. Určitě to klapne už teď.
@BealyAM Nedělám si naděje, at zase nejsem zklamaná. Ale…nejde na to nemyslet
Hlavně už bych chtěla muze překvapit večeří a naservírovat mu // ![]()
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM Nedělám si naděje, at zase nejsem zklamaná. Ale…nejde na to nemysletHlavně už bych chtěla muze překvapit večeří a naservírovat mu //
Tak to držím palce…
@BealyAM Myslím že by to na mě poznal
Jako na jeho narozky, svolala jsem tajnou oslavu a stejně mě prokoukl ![]()
Holky, co myslíte, kdy byla ovu podle grafu?
merim teplotu a prvne jsem na sobe pozorovala i hlen. Ten byl nejvíc ve stredu.
zase v sobotu byly nejvetsi bolesti bricha
co se tyce ovu testu, tak nevim, zda jim mam verit…ale zapsane tam jsou
pry se ale nemusim strefit do spravne hodiny a proto jsou negativni.
Děkuji za radu
@wwwinky viděla bych to na sobotu, ale musíš ještě pár dní počkat, jestli to teplota potvrdí ![]()
Přeji pěkný večer, chtěla bych se optat, zkouším poprvé ovulační testy, ovulace proběhla nejspíš 12. DC dle 5. testu na foto, může čárka nyní sílit z důvodu těhu? Nyní jsem 23. DC a cykly mívám 28-30 dní
Přikládám i graf teplot ![]()
Prosím anonymně, zatím nikdo neví že se snažíme.
@Anonymní píše:
Přeji pěkný večer, chtěla bych se optat, zkouším poprvé ovulační testy, ovulace proběhla nejspíš 12. DC dle 5. testu na foto, může čárka nyní sílit z důvodu těhu? Nyní jsem 23. DC a cykly mívám 28-30 dníPřikládám i graf teplot
pro mě je ten tvůj graf docela zmatený, jaká byla první půlka cyklu? V grafu máš ovulaci vyznačenou na 15DC, ale pravidlo 3po6 tam nějak nesedí…
A jinak ty ovu testy jsou všechny negativní. ![]()
@butterfly88 první půlku jsem neměřila, začla jsem pozdě, vím že je to chyba, od té doby měřím pravidelně
nicméně ovulaci tam vyznačila sama aplikace (takže asi nebrat vážně), spíš to beru podle té nejvyšší teploty 12DC, ale nemám žádné příznaky, nebo jsem e nikdy nezpozorovala
.. nicméně jsem si to myslela, že jsou negativní
tak snad příští měsíc teda..
@Anonymní píše:
Přeji pěkný večer, chtěla bych se optat, zkouším poprvé ovulační testy, ovulace proběhla nejspíš 12. DC dle 5. testu na foto, může čárka nyní sílit z důvodu těhu? Nyní jsem 23. DC a cykly mívám 28-30 dníPřikládám i graf teplot
Ahoj, dle mého ovulace neproběhla, teploty lítají nahoru a dolů, ovulaci neznačí nejvyšší teplota, ale jak psala butterfly, teplota musí stoupnout a zůstat nahoře, aby byly 3 následující teploty vyšší než 6 předchozích a to ty tam bohužel nemáš.
Přeju ať příští měsíc vypadá grafík ukázkově a zadaří se. ![]()
@Petul&Charlie Jo takhle, to jsem vůbec netušila že je nějaké takové pravidlo
tak to jsem pro příští měsíc zase chytřejší a hlavně budu mít naměřený celý měsíc, tak to snad tam už bude
děkuji, snad to bude lepší ![]()
@Petul&Charlie @butterfly88 A nemůže ovulace probíhat později, to znamená jakože teprve bude, dle grafu i s dneškem? To už docela sedí, sice jsem 24. DC ale četla jsem, že některé ženy jí mívají později
ale netuším jak to doopravdy je, sebe fakt pozoruji chvíli
Přikládám foto ![]()
@Anonymní píše: @Petul&Charlie @butterfly88 A nemůže ovulace probíhat později, to znamená jakože teprve bude, dle grafu i s dneškem? To už docela sedí, sice jsem 24. DC ale četla jsem, že některé ženy jí mívají pozdějiale netuším jak to doopravdy je, sebe fakt pozoruji chvíli
Přikládám foto
Jasný že může probíhat později. U tebe teď, pokud zítra bude teplota vyšší než 37 a další dvě taky, je možné že ovulace probíhá dnes. Pokud probíhá dnes, následná MS by měla/teda spíš neměla
přijít za cca 14dní. Dnes bych na to pro jistotu s mužem vlítla a čekala co řeknou teploty v příštích dnech. Držím pěsti, ať teplota vyletí nahoru a se drží se tam
.