Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
3.10.16 10:36

@BealyAM S malým to bylo…jeden měsíc snažení a hned to vyšlo. O dcerce jsem ani nevěděla, nastoupila jsem do práce 5.10.2010 a na synovo narozky 30.10.2010 jsem zjistila že jsem těhotná :lol: No až teď se nedaří, ale věřím že se podaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
3.10.16 10:39
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM S malým to bylo…jeden měsíc snažení a hned to vyšlo. O dcerce jsem ani nevěděla, nastoupila jsem do práce 5.10.2010 a na synovo narozky 30.10.2010 jsem zjistila že jsem těhotná :lol: No až teď se nedaří, ale věřím že se podaří :kytka:

Ty jo, tak to bude v pohodě. Určitě to klapne už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.10.16 10:44

@BealyAM Nedělám si naděje, at zase nejsem zklamaná. Ale…nejde na to nemyslet :lol: Hlavně už bych chtěla muze překvapit večeří a naservírovat mu // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
3.10.16 10:45
@Jitulinka89 píše:
@BealyAM Nedělám si naděje, at zase nejsem zklamaná. Ale…nejde na to nemyslet :lol: Hlavně už bych chtěla muze překvapit večeří a naservírovat mu // :srdce:

Tak to držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.10.16 10:47

@BealyAM Myslím že by to na mě poznal :mrgreen: Jako na jeho narozky, svolala jsem tajnou oslavu a stejně mě prokoukl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.10.16 17:42

Holky, co myslíte, kdy byla ovu podle grafu?
merim teplotu a prvne jsem na sobe pozorovala i hlen. Ten byl nejvíc ve stredu.
zase v sobotu byly nejvetsi bolesti bricha
co se tyce ovu testu, tak nevim, zda jim mam verit…ale zapsane tam jsou
pry se ale nemusim strefit do spravne hodiny a proto jsou negativni.
Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
3.10.16 18:23

@wwwinky viděla bych to na sobotu, ale musíš ještě pár dní počkat, jestli to teplota potvrdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.10.16 18:26

@majka 4 dekuju moc
taky si myslím že spis sobota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.16 19:11

Přeji pěkný večer, chtěla bych se optat, zkouším poprvé ovulační testy, ovulace proběhla nejspíš 12. DC dle 5. testu na foto, může čárka nyní sílit z důvodu těhu? Nyní jsem 23. DC a cykly mívám 28-30 dní :think: Přikládám i graf teplot :nevim:

Prosím anonymně, zatím nikdo neví že se snažíme.

• Citovat
  • Upravit
11596
3.10.16 19:52
@Anonymní píše:
Přeji pěkný večer, chtěla bych se optat, zkouším poprvé ovulační testy, ovulace proběhla nejspíš 12. DC dle 5. testu na foto, může čárka nyní sílit z důvodu těhu? Nyní jsem 23. DC a cykly mívám 28-30 dní :think: Přikládám i graf teplot :nevim:Prosím anonymně, zatím nikdo neví že se snažíme.

pro mě je ten tvůj graf docela zmatený, jaká byla první půlka cyklu? V grafu máš ovulaci vyznačenou na 15DC, ale pravidlo 3po6 tam nějak nesedí…
A jinak ty ovu testy jsou všechny negativní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.16 19:59

@butterfly88 první půlku jsem neměřila, začla jsem pozdě, vím že je to chyba, od té doby měřím pravidelně :? nicméně ovulaci tam vyznačila sama aplikace (takže asi nebrat vážně), spíš to beru podle té nejvyšší teploty 12DC, ale nemám žádné příznaky, nebo jsem e nikdy nezpozorovala :nevim:.. nicméně jsem si to myslela, že jsou negativní :think: tak snad příští měsíc teda..

• Citovat
  • Upravit
1872
4.10.16 08:36
@Anonymní píše:
Přeji pěkný večer, chtěla bych se optat, zkouším poprvé ovulační testy, ovulace proběhla nejspíš 12. DC dle 5. testu na foto, může čárka nyní sílit z důvodu těhu? Nyní jsem 23. DC a cykly mívám 28-30 dní :think: Přikládám i graf teplot :nevim:Prosím anonymně, zatím nikdo neví že se snažíme.

Ahoj, dle mého ovulace neproběhla, teploty lítají nahoru a dolů, ovulaci neznačí nejvyšší teplota, ale jak psala butterfly, teplota musí stoupnout a zůstat nahoře, aby byly 3 následující teploty vyšší než 6 předchozích a to ty tam bohužel nemáš. :oops: Přeju ať příští měsíc vypadá grafík ukázkově a zadaří se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 08:45

@Petul&Charlie Jo takhle, to jsem vůbec netušila že je nějaké takové pravidlo :think: tak to jsem pro příští měsíc zase chytřejší a hlavně budu mít naměřený celý měsíc, tak to snad tam už bude :? děkuji, snad to bude lepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.16 08:54

@Petul&Charlie @butterfly88 A nemůže ovulace probíhat později, to znamená jakože teprve bude, dle grafu i s dneškem? To už docela sedí, sice jsem 24. DC ale četla jsem, že některé ženy jí mívají později :think: ale netuším jak to doopravdy je, sebe fakt pozoruji chvíli :oops: Přikládám foto :think:

• Citovat
  • Upravit
1872
4.10.16 09:37
@Anonymní píše: @Petul&Charlie @butterfly88 A nemůže ovulace probíhat později, to znamená jakože teprve bude, dle grafu i s dneškem? To už docela sedí, sice jsem 24. DC ale četla jsem, že některé ženy jí mívají později :think: ale netuším jak to doopravdy je, sebe fakt pozoruji chvíli :oops: Přikládám foto :think:

Jasný že může probíhat později. U tebe teď, pokud zítra bude teplota vyšší než 37 a další dvě taky, je možné že ovulace probíhá dnes. Pokud probíhá dnes, následná MS by měla/teda spíš neměla :mrgreen: přijít za cca 14dní. Dnes bych na to pro jistotu s mužem vlítla a čekala co řeknou teploty v příštích dnech. Držím pěsti, ať teplota vyletí nahoru a se drží se tam :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí