Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2532
11.10.16 11:11

@butterfly88 já vím že je ještě brzy…jen se ptám, abych byla tak nějak trošku v obraze víš…protože jsem to fakt u nikoo takhle neviděla a ani nikde nedočetla… ;) :jazyk:
tak to je dobře že měříš jen tak aji…někoho to bavííí… :mrgreen: :mrgreen: tak budu držet pěsti…aby to vyšlo a přijel ve správný čas… :pankac: :pankac: někdy to není jednoduché no, to sklouit vše dohromady, aby se zadařilo tak jak má… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
11.10.16 11:18

@kiki.niky no, není to vůbec jednoduché. Zatím nám prostě osud nepřál a buď jsem kěla zpoždění nebo to přišlo dřív. :D jen jednou se nám to povedlo a bylo to biochem. :( Ale prostě tělo snad vědělo, co dělá. Raději takhle na začátku než pak někdy později. A to nás vlastně o to víc nakoplo a i přítel už o tom mluví, že už se těší, až se zadaří. :)
Tak teď je to na mým tělu, přítelova dovolená už je jasná a hýbat s tím nemůžem. ;) Pokud to nevyjde teď na Vánoce, tak až květen-červen, to už spolu snad budeme pořád. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
11.10.16 11:42

@butterfly88 ty jo…to máš taky pěkně zapeklité…ale jak říkáš..kdyby náhodou..tak pak spolu budete pořád a určo se zadaří…a toho biochem. je mi opravdu moc líto…ale jak říkáš…lepší hned…než aby byl potom problém většííí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
11.10.16 13:27

@kiki.niky já bych byla neskutečně vděčná za to těhu teď v prosinci, že by mi to krásně vyšlo i s prací. Ale když se nepodaří, tak věřím, že do konce roku 2017 už to vyjde. ;)
Mně to bylo taky strašně líto, ale beru to tak, že to tak mělo být. A kdybych zrovna v ten měsíc nezjišťovala ovulku a nezačala měřit, tak jsem to pravděpodobně ani nezjistila. I když, ono bylo víc indikací, že „to“ tam je. Kdoví. Stalo se stalo, jede se dál, víc bych to obrečela, kdyby to bylo třeba jen o týden dýl. Mělo to tak být, porod by mi vycházel na státnice a to by se mi všechno značně zkomplikovalo. Přítel si aspoň sám uvědomil, že by už fakt chtěl, že mu to taky bylo líto. Takže vše je jak má být. ;)
A vy se snažíte už jak dlouho? Kdy vlastně (ne)čekáš MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
11.10.16 13:45

@butterfly88 no kočí, to tak někdy je…víš kolik ženských už má zasebou biochemické, ale ani o tom neví, protože se tak nehlídá…to tak je že je to potom horší když o tom ženská ví…já první těhu zjistila až v osmém týdnu…a takovéto hlídání a testovaní a měření jsem vůbec neřešila a ani neznala…třeba to tak mělo být, aby jsi udělala ty statnice a mimisek čeká až budete kompletní rodina a měla jsi chlapa u sebe a uživali si těhu oba…třeba to tak v podvědomí máš a tím pádem se to posouvá takhle…ale to je jen můj názor…uvidíš, že jak budete spolu a budete mít rodinou pohodu, tak to bude hned…ted v říjnu to bylo dva roky, co jsem vysadila antošku(měla jsem injekce) a to nám řekli že to bude trvat délé…nějak jsme to neřešeli, že až to přijde, tak to bude, no a ted před třemi měsíci jsme se do toho pustili naplno oba…já začala dělat ovu testy a hlídat ovulaci a brát fertipronu a chlap selzinek…a ted první měsíc zkouším bt, aby věděla, jestli ovu opravdu probíhá…jinak to nemám dostat 20.-21.10…dnes jsem 6-7dpo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
11.10.16 15:21

@kiki.niky já to beru úplně stejně, že to tělo ví, co má dělat, že teď prostě není ten správnej čas, že jsem ve stresu apod. Právě se chci vyhecovat a napsat diplomku do Vánoc (ta mě stresuje nejvíc) a prostě doufám, že to klapne na Vánoce. :D Když ne, tak mě snad tělo pustí po těch státnicích, to už budu mít po všech stránkách klid. Uvidím, hlava si nechce připustit, že to teď neklapne :D, ale vím, jak to teď je, takže se nehroutím. Jinak taky beru fertipronu, já jsem dneska 9DC a začala jsem s ní právě teď. :)
Ty máš ale docela krátké cykly.. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
16.10.16 08:57

@danger007 tak jen hlásím že ms přišla, lf 12 dní, takze vše ok. No ale zatrnulo mi pěkně, priste budem muset dávat větší pozor před ovulkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
17.10.16 09:51

@butterfly88 ahojkyyy…tak budu držet pěsti, at to do Vánoc zvládneš… ;) to jsi teda šikula… ;) tak jak u Tebe, už probíhá ovu? :think: aby mohlo začít snaženíčko… :pankac: :dance:
já jsem dnes 30DC a 12-13dpo…na testu dnes ani fň, ale do pátku je ještě čas…a graf vypadá takto… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
17.10.16 14:18

@kiki.niky no, já teď čekám na ovulku, ale testy negativní. :( Teplota mi tento cyklus skáče - sice ve spodních teplotách, ale skáče, minulý cyklus jsme tam měla úplně minimální výkyvy. Tak nevím, jestli mi to fertiprona nějak nerozhodila. :( Každopádně u nás snažení klapne (jestli se to nijak neposune) až na ty Vánoce. Jinak jen „trénink“ na snažení může být první týden v listopadu a to to mám ale dostat. Tak hold jsem v celibátu spíš.. ;)
A tvůj graf vypadá zajímavě, tak to jsem zvědavá za pár dní, jestli na testu nezačne vystupovat //. :) určitě dej vědět! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.10.16 17:21

Ahoj holky, merim bt a uz mam menstruaci ode dneska jenze, vcera teplota klesla na 36,7 a dneska pri mereni byla 36,8 a to jsem mela celou noc otevrene okno a byla odkopada takze predpokladam, ze by byla jeste vyssi, stalo se vam nekdy, ze vam teplota pri MS stoupla nebo nevite co to muze znamenat??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.10.16 17:33

Ja jsem to teď měla taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.10.16 17:40

@Lajanca a proc to tak je nebo co to znamena, nevis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.10.16 18:00

Nevím, ale myslím, že nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.10.16 18:17

@BabyT vzestup o 0,1 nic neznamená. Teplota dokonce může klesat až ke konci MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.10.16 18:22

@Matahaari dekuji za info :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie