Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@butterfly88 já vím že je ještě brzy…jen se ptám, abych byla tak nějak trošku v obraze víš…protože jsem to fakt u nikoo takhle neviděla a ani nikde nedočetla…
![]()
tak to je dobře že měříš jen tak aji…někoho to bavííí…
tak budu držet pěsti…aby to vyšlo a přijel ve správný čas…
někdy to není jednoduché no, to sklouit vše dohromady, aby se zadařilo tak jak má… ![]()
@kiki.niky no, není to vůbec jednoduché. Zatím nám prostě osud nepřál a buď jsem kěla zpoždění nebo to přišlo dřív.
jen jednou se nám to povedlo a bylo to biochem.
Ale prostě tělo snad vědělo, co dělá. Raději takhle na začátku než pak někdy později. A to nás vlastně o to víc nakoplo a i přítel už o tom mluví, že už se těší, až se zadaří. ![]()
Tak teď je to na mým tělu, přítelova dovolená už je jasná a hýbat s tím nemůžem.
Pokud to nevyjde teď na Vánoce, tak až květen-červen, to už spolu snad budeme pořád. ![]()
@butterfly88 ty jo…to máš taky pěkně zapeklité…ale jak říkáš..kdyby náhodou..tak pak spolu budete pořád a určo se zadaří…a toho biochem. je mi opravdu moc líto…ale jak říkáš…lepší hned…než aby byl potom problém většííí… ![]()
@kiki.niky já bych byla neskutečně vděčná za to těhu teď v prosinci, že by mi to krásně vyšlo i s prací. Ale když se nepodaří, tak věřím, že do konce roku 2017 už to vyjde. ![]()
Mně to bylo taky strašně líto, ale beru to tak, že to tak mělo být. A kdybych zrovna v ten měsíc nezjišťovala ovulku a nezačala měřit, tak jsem to pravděpodobně ani nezjistila. I když, ono bylo víc indikací, že „to“ tam je. Kdoví. Stalo se stalo, jede se dál, víc bych to obrečela, kdyby to bylo třeba jen o týden dýl. Mělo to tak být, porod by mi vycházel na státnice a to by se mi všechno značně zkomplikovalo. Přítel si aspoň sám uvědomil, že by už fakt chtěl, že mu to taky bylo líto. Takže vše je jak má být. ![]()
A vy se snažíte už jak dlouho? Kdy vlastně (ne)čekáš MS?
@butterfly88 no kočí, to tak někdy je…víš kolik ženských už má zasebou biochemické, ale ani o tom neví, protože se tak nehlídá…to tak je že je to potom horší když o tom ženská ví…já první těhu zjistila až v osmém týdnu…a takovéto hlídání a testovaní a měření jsem vůbec neřešila a ani neznala…třeba to tak mělo být, aby jsi udělala ty statnice a mimisek čeká až budete kompletní rodina a měla jsi chlapa u sebe a uživali si těhu oba…třeba to tak v podvědomí máš a tím pádem se to posouvá takhle…ale to je jen můj názor…uvidíš, že jak budete spolu a budete mít rodinou pohodu, tak to bude hned…ted v říjnu to bylo dva roky, co jsem vysadila antošku(měla jsem injekce) a to nám řekli že to bude trvat délé…nějak jsme to neřešeli, že až to přijde, tak to bude, no a ted před třemi měsíci jsme se do toho pustili naplno oba…já začala dělat ovu testy a hlídat ovulaci a brát fertipronu a chlap selzinek…a ted první měsíc zkouším bt, aby věděla, jestli ovu opravdu probíhá…jinak to nemám dostat 20.-21.10…dnes jsem 6-7dpo… ![]()
@kiki.niky já to beru úplně stejně, že to tělo ví, co má dělat, že teď prostě není ten správnej čas, že jsem ve stresu apod. Právě se chci vyhecovat a napsat diplomku do Vánoc (ta mě stresuje nejvíc) a prostě doufám, že to klapne na Vánoce.
Když ne, tak mě snad tělo pustí po těch státnicích, to už budu mít po všech stránkách klid. Uvidím, hlava si nechce připustit, že to teď neklapne
, ale vím, jak to teď je, takže se nehroutím. Jinak taky beru fertipronu, já jsem dneska 9DC a začala jsem s ní právě teď. ![]()
Ty máš ale docela krátké cykly.. ![]()
@danger007 tak jen hlásím že ms přišla, lf 12 dní, takze vše ok. No ale zatrnulo mi pěkně, priste budem muset dávat větší pozor před ovulkou.
@butterfly88 ahojkyyy…tak budu držet pěsti, at to do Vánoc zvládneš…
to jsi teda šikula…
tak jak u Tebe, už probíhá ovu?
aby mohlo začít snaženíčko…
![]()
já jsem dnes 30DC a 12-13dpo…na testu dnes ani fň, ale do pátku je ještě čas…a graf vypadá takto… ![]()
@kiki.niky no, já teď čekám na ovulku, ale testy negativní.
Teplota mi tento cyklus skáče - sice ve spodních teplotách, ale skáče, minulý cyklus jsme tam měla úplně minimální výkyvy. Tak nevím, jestli mi to fertiprona nějak nerozhodila.
Každopádně u nás snažení klapne (jestli se to nijak neposune) až na ty Vánoce. Jinak jen „trénink“ na snažení může být první týden v listopadu a to to mám ale dostat. Tak hold jsem v celibátu spíš.. ![]()
A tvůj graf vypadá zajímavě, tak to jsem zvědavá za pár dní, jestli na testu nezačne vystupovat //.
určitě dej vědět! ![]()
Ahoj holky, merim bt a uz mam menstruaci ode dneska jenze, vcera teplota klesla na 36,7 a dneska pri mereni byla 36,8 a to jsem mela celou noc otevrene okno a byla odkopada takze predpokladam, ze by byla jeste vyssi, stalo se vam nekdy, ze vam teplota pri MS stoupla nebo nevite co to muze znamenat??? ![]()
@BabyT vzestup o 0,1 nic neznamená. Teplota dokonce může klesat až ke konci MS…