Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Avrun ahojky
pamatuješ si to dobře. V únoru byl poslední a pochopitelně nezdařený KET. Od té doby to neřešíme a stejně nic. Holky mě ještě navedli na lázeňskou léčbu. Prý bych měla šanci na pojišťovnu. Tak ještě tohle bych zkusila
@Janička 1211 no pamatuju si, ze jsi resila ty terminy s jednickama a dvojkama ![]()
Lazne jsou nahodou dobry napad ![]()
Ahoj holky, mohla bych vás poprosit o radu? První měsíc měřím BT a trochu váhám, jestli byla ovulace opravdu 11DC, protože hlen byl ideální až 12DC a dále a je normální ten pokles 13DC? Napadlo mě, jestli právě ten prudší pokles 13DC neznačí ovulaci? ![]()
https://www.fertilityfriend.com/ttc/
@Janička 1211 bohuzel Janicko nemerim:-(. 12.10. Bylo tuleni a cca 8-10.10.dle me probehla ovulace-spineni.tzn kdyz bych to pocitala od 10.10. Tak 14dpo, testy mam zciny ta ani nevimjaka je to citlivost.
@Janička 1211 jo a po tuleni cca tyddn jsem mela ten bily hlen tak ja jsem z toho kakao ![]()
@Clabitic my ten tvůj graf nevidíme…
musíš nám poslat vyloženě obrázek toho grafu. ![]()
@butterfly88 Ahaa, tak tonic, te netuším jak udělám
povedlo se mi stáhnout do počítače obrázek na kterém je jenom černo
no každopádně mi to značí ovu na 11DC 12 DC je teplota pouze o jednu desetinu víc, ale ten 13DC už je teplota o půl stupně míň, opravdu jasný pokles a hned po něm teplota o 0.8 stupně vyšší a víceméně se tam i drží.
@Clabitic tak jestli se z tohoto dá bez grafu něco soudit, tak bych řekla, že opravdu ovulka v den poklesu ![]()
@Avrun Za ovulku jsem samozřejmě šťastná. Jenom jsme s ní podle pana doktora tento měsíc nepočítali a v den, kdy byla, šel můj chlap na spermio
Tak uvidíme, jestli se zvládlo od rána něco dotvořit ![]()
@Matahaari děkuji, já to mám právě potvrzené teplotou, testama, bolestma a hlenem… v těch doktorech, aby se čert vyznal
![]()
@Sarkuli on taky doktor na ultrazvuku nemusí vše hezky vidět, často bývá překryto třeba střevníma kličkama ![]()
prostě se tam někde folikul může schovat
nebo naopak teplota můře reagovat až později, ale to by asi k tomu nebyl pozitivní ten ovu test
Ahoj holky, ovlivni zanet mocoveho mechyre a nasledne antibiotika teplotu??? Muze se teplota drzet vys? ![]()