Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ahoj všichni prosim o radu, měřim poprvé BT a chtěla bych znát vás názor na můj cyklus?? Moc děkuji jestli tam vidíte ovulku nebo tak?
dneska jsem 30dc ms nikde, minuly cyklus jsem musela po 38 dnesch na vyvolavacku tak nevím ![]()
@natul vydrž pár dní… jasná ovu tam podle mě není… teoreticky by ji mohla naznačovat ta teď rostoucí teplota.. ale to chce víc hodnot…
Holky, tak i já jsem občas v koncích z vlastního cyklu.
Druhý měsíc po vysazení HA. První byla ovu 15DC, LF pro mě klasicky 12dní, ok. A teďka..bolest 16DC, nějaké zvýšení, ale to byla i změna času, pak za dva dny jsem měřila po noční, takže tu teplotu jsem dala pryč, a pak pokles. Pak zvýšení 22DC, to pro mě bývalo dřív typické taky, tak jsem čekala že MS přijde za 12dní a ona mrcha je tu už teď, po pár dnech. Takže vůbec netuším co to jako je.
WK snad poprvé blbě určil ovu 10DC, což určitě nebyla.
@natul možná byla teď 29DC, ale je ještě brzo, je potřeba aspoň tří teplot k potvrzení. Na vyvolávačku bych takhle brzo nešla, kolikrát jsem měla ovulaci kolem 30dne a tím se prodloužil cyklus a MS přišla sama klasicky u mě 12 dní po ovulaci.
@hanka1120 nene, ale vysadila jsem HA, ze zdravotních důvodů, a tak teď sleduju jak to se mnou vypadá. A z tohoto cyklu jsem úplně
nechápu.
@hanka1120 a tedy přítel by proti mimču nebyl, takže bych byla ráda, kdybych fungovala, kdyby ta možnost byla a přišlo na to, aby to šlo.
@Matahaari no jedině tak. Sice nechápu ten vytrvalý vzestup na konci, ale zas proč bych měla tak krátkou LF? To jsem měla při kojení, než jsem odstavila a tělo se srovnalo.
Je fakt, že když jsem kdysi vysadila poprvé HA, tak první dva cykly byly ok a třetí byl anovulační (ten byl ale poměrně plochý, to mi bylo jasný že je anovulační).
Z tohohle jsem ale teda jelen.
Doporučíte nějaké preparáty? Nejspíš zas potřebuju povzbudit progesteron. Kdysi jsem dělala tinkturu z drmku, ale doba pokročila, třeba máte tip na něco jiného, snadno sehnatelného.
@andelka83 aha takle taky se chystam od dalšího cyklu merit, mozna zacnu ještě tenhle, cekam az doberu antibiotika, male budou dva roky strasne to leti.
@hanka1120 už?
toto letí.
Brala jsem HA tři roky, tak měřím ať vím co a jak. A zatím akorát tak nevím ![]()
@andelka83 JOJO UZ STRASNE TO UTEKLO JE Z NI VELKA HOLKA, NO POKUD SEZENU HLIDANI CHCI JIT DO PRACE OD LEDNA TAK V TYDNU NA 2-3DNY, ALE TEDA JESLE TO JE STRASNA PALKA MALEM MNE OCI VYLEZLY Z DULKU
@andelka83 JEDINY CO MNE ZLOBY JE KAZDY MESIC ZRUBA V PULCE CYKLU JSOU BOLESTI NA LEVE STRANE DOUFAM ZE TO BYVA OVULKA ALE NEVIM DVA ROKY JSEM NEMERILA
@andelka83 od paní Podhorné z Nadějě jsou výborné tinktury - z pupenů maliníku a z pupenů jeřábu ptačího. Srovnávají hladiny hormonů naprosto spolehlivě. Dávkuje se podle váhy. Každá lahvička vyjde cca na 150Kč. Bere se bez přestávky (pokud tedy neotěhotníš) do vybrání lahviček. Vydrží cca 2 měsíce. V případě potřeby je možné kapat ještě jednou bez přestávky ![]()