Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
454
1.1.17 12:42
@nika88nika píše:
Ahojte vsechny. potrebuju poradit. jsem z toho meho grafu BT uz uplne zmatena.. kazdy mi rika nevo jineho. tak nevim ldy teda vubec byla ovu. jestli cetnost styku staci na otehotneni.. predem dekuji

Ahoj ja bych rekla ze ovulka byla 28.12 je to dle me poslední den nízkých teplot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.1.17 13:17

@Pepsicola Tak uvidim co z toho bude a nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.1.17 07:40

Zdravim devcata
Mam na vas dotazek ohledne BT kazdy mesic to mam stejne do 10 DC 36,3 v 10DC vecer bolesti pak 11den cyklu rano 36,4 a 12DC 36,8 a to se drzi do MS kdy myslite ze je ovu uz toho 10DC v noci nebo az toho 11DC to uz je hlen ale kremovy moc dekuji za radu graf nedelam vzhlem k pravidelnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
17.1.17 09:54

Ahoj, ff mi ukazuje v grafu ovulaci ale me spis prijde, ze byl anovulacni cyklus.. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
17.1.17 11:49

Hlásím se o radu :)

Holky prosím, první měsíc si měřím BT, může mi některá z vás poradit? Dnes 16DC můj graf vypadá takhle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
26.1.17 12:42

Ahoj holky, mám malý problém, změnila jsem zaměstnání a budu teď vstávat na ranní ve 3h ráno (střídání ranní a odpolední), což mi přijde na měření strašně brzo a že by se mi chtělo na odpolední dávat na 3h budíka kvůli měření, to se mi taky moc nelíbí :oops: :lol: bude problém, když to jeden týden budu měřit už ve 3h a druhý třeba v 7h? třeba po 2-3 cyklech už by se dalo vysledovat, jak je to s ovulkou, co myslíte? :) a nejsou 3h moc brzo na měření, když se mi podaří usnout třeba až kolem 22h? díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
30.1.17 19:35

@andelka83 tys mi kdysi dobře poradila, co myslíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
30.1.17 19:57

@Barcicanda ahojky, taky dělám na směny a musím říct že kolikrát musím kouzlit abych ovulaci jakž takž zachytila. Vždycky jsem si byla jistá, teď ne.
A to měřím v 5:30 když mám ranní a když mám odpolední tak buď též kolem 6h když mě vzbudi děti, nebo kolem 7:30 -8h když vstávám. Chodím spát při ranní kolem 22 h, při odpolední většinou 23:30, buď už spím nebo aspoň ležím. Mně to teda komplikace dělá. Ale musíš vzkusit. Je to takové..No 3 nebo 7 je velký rozdíl a 5 h spaní je hraniční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 08:24

Byla ovulace?

Ahojky omlouvám se za anonym. Nicmene bych potřebovala od zkušenějších poradit zda ovulace proběhla či nikoli. Cylky mám velice nepravidelně po vysazení HA tak jsem začala měřit jelikož po vysazení mi první cyklus přišel za 43dni, další za 17,a od 30.11. jsem prakticky spinila pořád. Nasadila jsem pití kontryheloveho čaje a zda se ze to k něčemu bylo špinění po 2mes, konečně přestalo. To byl vlastně takovej hnac k tomu zase měřit bt. Jelikoz můj dr.by mě léčil buď nasazením Ha kterou jsem vlastně z negativních účinků vysadila nebo by do mě rval Norethisteron
Děkuji všem za odpoved

• Citovat
  • Upravit
2209
1.2.17 08:28
@Anonymní píše:
Ahojky omlouvám se za anonym. Nicmene bych potřebovala od zkušenějších poradit zda ovulace proběhla či nikoli. Cylky mám velice nepravidelně po vysazení HA tak jsem začala měřit jelikož po vysazení mi první cyklus přišel za 43dni, další za 17,a od 30.11. jsem prakticky spinila pořád. Nasadila jsem pití kontryheloveho čaje a zda se ze to k něčemu bylo špinění po 2mes, konečně přestalo. To byl vlastně takovej hnac k tomu zase měřit bt. Jelikoz můj dr.by mě léčil buď nasazením Ha kterou jsem vlastně z negativních účinků vysadila nebo by do mě rval Norethisteron
Děkuji všem za odpoved

Já nějak nechápu proč na stránkách jako jsou tyto, je důvod takovýto příspěvek dávat anonymní:-/ ale je fakt, že je to Tvoje věc:-)
Tak teď k otázce.. z grafu podle mě nejde usoudit ještě vůbec nic:-) musíš vydržet a měřit dál… zatím to na to, že by proběhla ovu, ale nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 08:39

@Snilek88 třeba pro to že o některých co mě tu znají nechci aby věděli o mém soukromí ;)
Bílkový hlen jsem mela ty dva dny nízkých teplot, teď je změnil na bílý a vodnatý. Takze počkám co z toho bude :)

• Citovat
  • Upravit
2209
1.2.17 08:45

Já si z toho důvodu dala takový nick, aby mi to bylo jedno. A s lidma s kterýma diskutuji tady, jsem ráda, že vědí kdo jsem:-) ale jak říkám je to každého věc:-) jen bacha na to, už jsem byla několikrát svědkem, že admin anonym zrušil, pokud neuznal, že je nutný…

Tak uvidíš, někde jsem četla, že nejvíc průkazný je právě hlen.. já třeba tenhle cyklus měla potvrzenou ovu od doktorky a teplota vzrostla až dva dny poté:-) takže možné je vše:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 08:51

@Snilek88 chápu já Nick měnit nebudu jsem tu už asi 6let, akorát po prvním ditku jsem se odmlčela, nebyl čas. Mam k tomu své jisté a vím co to dokáže udělat ;).
Tak snad jsem nikoho nepohorsila.Ja začala spis měřit z hecu jestli mi tělo vůbec nastartovalo. Antina je svinstvo a nemít to místo 6nedeli půl roku v kuse už bych ji nikdy nenasadila

• Citovat
  • Upravit
2209
1.2.17 08:55

Já myslím, že si nikoho nepohoršila:-) já jen ty anonymní příspěvky nemusím, protože pak nemůžu zmiňovat nicky a kdo to má pak citovat pořád dokola:-D když si tu teda zrovna jako teď nepíšeme jen dvě:-)

Já už se taky nemám v plánu k antikoncepci vrátit, ale nevím jak to pak budu řešit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
2.2.17 21:31
@Anonymní píše:
Děkuji všem za odpoved

Zatím se nic říct nedá. Ale obecně vodnatý řídký hlen je v plodném období, takže uvidíš co další dny.
Já jsem vysadila v září, od té doby zase měřím a k Ha už se asi nevrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí