Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Anonymní píše:
Hlen jsem sledovala tři mněsíce ale ani jednou se to nepovedlo. V té době byly třikrát po sobě ovulace potvrzeny od dr. 10den
Ono je to hlavně hodně v hlavě čím víc se na to budeš upínat tím dyl to bude trvat ![]()
Ob dva dny to u nás moc nejde. Manžel pracuje od domu 200km bohužel
@Ajinka91 celkem na to nemám čas moc myslet. To jen kvůli ovu a pak jen kdy to má přijít. Párkrát jsem na to úplně zapomněla a až ms my to připoměla
@Snilek88 nám to trvalo 2roky když se zadařilo tak jsem v 7.tt musela na revizi o to víc jsem se upnula cyklus byl příšerný 43,12,57 dní dlouhý dostala jsem proveru a zacala merit zadařilo se asi za dalších 7-8mesicu
My to nechávali náhodě už dost dlouho. Od doby kdy jsme si řekly ted je to už tři roky.
@Anonymní píše:
My to nechávali náhodě už dost dlouho. Od doby kdy jsme si řekly ted je to už tři roky.
Prostě zkus měřit když to nás pravidelně třeba dva cykly a budeš vědět jak jsi na tom každopádně doporučuji fertility
Testy jsou už posledny pokusy. Prosinec leden to bylo co druhý den aby byla jistota. A hlavně využít že je doma. Bohužel nic. Ted bude jaro a zase na to moc času nebude.
Ahojky. Jsem dnes 13DPO. MS měla dorazit včera ale nic. Teplotu jsem měla ještě 36, 9 (37, 0mivam v lutaelni fazi max) ale dneska pokles na 36, 6 tudiz jsem celý den čekala a nic. Přitom mi vzdy chodi ms 12DPO přesně a zároveň je to i den poklesu BT. Tak to nějak nechápu myslite ze to byl jen nějaký vykyv a teplota se muze zitra zase zvednout? No sama jsem na to zvedava…tomuto cyklu jsem davala velke naděje protože jsme tak hezky trefili ovulku
![]()
@Ajinka91 tak to jsem žabař:-) u nás to v dubnu bude rok.. ale už to nějak nedávám
@Snilek88 Však ono se to povede, důležité je hlavně kdy je a jestli je ovulace, zabar nejsi jen fakt psychika dělá hodne
@Ajinka91 já vím, jenže kdo ji má vypnout:-) pár měsíců to šlo, ale teď už to prostě nejde.. no příští měsíc du na hormonální profil tak uvidíme… ovuluji, i když cykly mám strašné… nepravidelné
@wewerka111 mě občas klesne a MS mám až za 2 dny… je to různé… tak to mi je líto.. já už na ní teď čekám jako na smilování a hurá na testy..
Ahojky holky jsem tady po dlouhé době a hle jdu na Vás s dotazem
Ahojky holky jsem tady po dlouhé době a hle jdu na Vás s dotazem. Pozná dr na 100% při utz na konci cyklu zda probehla ovulace?