Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
15.2.17 12:33
@Ajinka91 píše:
@Veronika.Berta my se napřímo nesnažíme dnes jsem 13dpo ale na testu nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
15.2.17 17:15

Tady je nějaké mrtvo :). Co vy holky snazilky. Zjistuju že bych klidně druhý už i uvítala, i když před půl rokem jsem mluvila jinak.Jsem zvědavá na tu svoji BT bt zítra ale věřím že kdyby se zadařilo tak už mám aspoň ducha, u dcerky byl 9dpo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.17 08:18

@Ajinka91 Já bych už před rokem a půl uvítala to první, ale prostě nám to nejde. Mě teplota nastoupala o dvě desetiny nahoru, takže se konečně dostala aspoň na 36,9 :D. Do tří dnů se buď ukáže mercha, nebo nebo život :D. Na test čekám, kdyby se zpozdilo, protože se mi už několikrát stalo, že se mi před MS objevily dva proužky a pak přišla červená. Měla jsem kvůli tomu akorát stres. Teď mám hromadu starostí s hledáním práce, tak ráno změřím bazálku, nakreslim puntik, napíšu zimnice a víc se hledání příznaků nekoná. Máme čas do března, pak máme jít oba na velikou kontrolu. Letos jsem se zařekla, ne nebudu bulet, když to nevyjde. Mám za sebou dvě sezení u výživové poradkyně a chci zhubnout. To samozřejmě s Norethisteronem bude válka, ale musím to dát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
16.2.17 08:38

Ahoj holky, pro ty, co si mě pamatují a samozřejmě i pro všechny ostatní. Posílám krásný pozdrav z lázní. Tak teď už to vyjít musí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
16.2.17 15:45

@Veronika.Berta my se o dceru taky snažili dlouho asi 2,5roku o první jsem přišla a pak dalších 8mesiciu snažení než se nám povedlo. Letos měla 4roky sice si říkám že bych ještě 2roky počkala ale přistihnou se že už začínám nakupovat do kočárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
16.2.17 15:49

@Janička 1211 :mavam: :mavam: Janičko užívej pohodičky…tělíčko bude odpočaté a bojovníček se bude držet zuby nehty :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
16.2.17 15:53

Jinak můj graf vypadá takhle je to po dlouhé době první měření po vysazení kdybych nemusela už bych ji nikdy po dcerce nenasadila abych vůbec věděla jestli jsem plodna.
Ale myslím že mrcha dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.17 17:54

@Ajinka91 Já se musim naučit pracovat s těma grafama na netu :D Teplota vypadá pěkně, ještě neházejte flintu do žita 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
16.2.17 18:01

@Veronika.Berta no nevím u dcery jsem už 9dpo měla ducha a 14dpo už téměř dalnici :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.17 15:23

@kriistin Mě taky stoupla později. Ale zvýšení teploty tam je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.17 15:24

@Ajinka91 Po každé je to jiné… a kdy má MS přijít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
17.2.17 15:44

@Veronika.Berta netuším jelikož po vysazení jsem to měla 2mesice v kuse. Pocitam s lutealkou 14dni což je dnes, bt stoupla o kus, test negativní, ráno se mi navalovalo na zvracení a skolila mě asi nějaká viróza, mám zimnici zvýšenou teplotu a prujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.17 18:55

@Ajinka91 :D já mám taky virózku. Večer se musí balit do dvou dek, abych usnula. Nohy si strkám k manželovi i když je to vždy opačně. Zimnici mám šestý den. Navalilo se mi taky asi dvakrát, ale bůh ví co to je. Testík bych dělala za pár dní :) ale stoupání teploty je dobrý :) HCG může být nízké, může být rozjezd pomalejší. Četla jsem na spoustě diskusí, že to test zaznamenal až týden po předpokládané MS.. držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
17.2.17 19:49

@Veronika.Berta no já se dneska asi 4* pěkně po****a, odpo už jsem měla 37,8 teplotu srážela jsem paralenem teď zase dobrý jako když mi nic není :think:, poboliva mě trochu zaludek. Uvidim co teplota zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
18.2.17 07:27

@Veronika.Berta tak nevím jestli ta viróza či co ale nějak tomu nerozumím navečer už jsem byla bez teplot ráno jsem v obvyklou dobu změřila a bt 37,5 pak jsem šla hned na WC a po utření paní červená :D vždy mi před má klesala a takový mega vzestup asi bude z těch bacilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí