Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Veronika.Berta no ještě nebyla ale břicho bolí a spinim furt dneska ještě klesla na 36,3 a úplně cítím pnutí v prsou. Doufám že to nebude anovulacni spinim fakt slabe s táhlým hlenem ![]()
@Whitedog Ahojky, v neděli jsem se vrátila. Bylo to super. Jen bych lázně nebrala jako dovolenou. Byla jsem unavená víc jak v práci
a teď už si jen držet pěsti. ![]()
@Ajinka91 I to se při ovulaci může dít
tiše vám ji závidím
špinění může být doprovodný jev velikého folikulu.. já chcu takyyy ![]()
Ahoj holky, tak doufám, že toho 8 jsem se nespletla a škoda že jsem si nevyfotila i ovu testík, kterej byl dle mého mínění pozitivní, jelikož druhá čarka bylo dost výrazná, řekla bych že stejná jako kontrolní, ale jelikož jsem nikdy předtím neměla žadný pozitivní, protože jsem netestovala, tak si nejsem 100% jistá, ale teplota by odpovídala ![]()
@Lucoušek27 ovulační test předpovídá ovulaci 24-36hodin dopředu pak slabne kdežto bt ukáže ovulaci zpětně
@Veronika.Berta tak to vypadá na regulérně anovulacni cyklus
no nic budu pít zase kontryhel bez něj asi ovulace nebude ![]()
Ahoj holky ![]()
@Janička 1211 lázně jsou príma, ale náročné. Jezdím s dětmi a taky to není žádné flákání.
Nedočetla jsem, ale koukám že jste řešily myomy. No já po poslední prohlídce nic moc. Už delší dobu po sexu krvácím, ale podle Dr se s tím reálně nic nedá dělat. Našel vřídek na čípku, ale to prý nic, a malý myom v děloze, ale to prý taky nevadí. Dělal utz kvůli tomu krvácení, jinak by ten myom nenašel.
Po vysazení jsou moje cykly kolikrát detektivka, občas mě překvapí dřívější ovulace než jsem byla zvyklá a nebo delší LF, což nejsem zvyklá vůbec.
A tento měsíc je graf takhle. Mám dvě verze, u jednoho jsem teplotu 14DC vyhodila jako jednorázový vzestup, spici, u druhé jsem ji nechala. No tak jsem zvědavá co bude další dny.
No u mě to vypadá takhle první bílek a to pořádný jsem mela 10dc. Dalsi růžové špinění a plno hlenu 20 a 21DC před tím špinění a dnes tmavší hnědá krev.Nic co by bylo na vložku. Teplota hapruje, bolesti břicha taky byla vyskočily mi dva podkozaci před 3dny no děs. Nepila jsem kontryhel zatím co minulý cyklus ano a ovulace byla.Ted nevím jestli jedu pořád stejný cyklus nebo už je to cyklus nový :/
Přikládám fotku grafu tento cyklus a minulý s kontryhelem a ovulaci
@Ajinka91 vypadá to že tělo se k ovulaci nemůže dohrabat, proto ty několikeré symptomy, několikrát bílkový hlen.. ale teplota zatím nestoupla, takže nepotvrzeno nic.
@andelka83 jj vím jsem z toho rozhozená myslela jsem že mi konečně po těch letech trápení s cyklem konečně nastartoval ![]()
Ahojky holky tak já jsem zase v koncích, po předchozím grafu, kde jsem ovulovala následovala za 14dni ms, fajn teď mi další prisla už 19dc 8.3. A trvá doteď dnes 10dni, ale není to klasicka ms je to sice červené ale mám pořád jen intimku na které nic není pouze některé v útrobách a při utření, čípek je pořád hodně vzdálený, bt šílená, necítím se nijak zlé břicho neboli, krvácení se objeví a pak zase zmizí takhle půl dne jo a půl dne nic. Nevim zda mám nastavit nový cyklus nebo ne, ovulace dle teplot zatím vůbec neproběhla a to jsem dnes 28dc.
Jsem zase tam kde jsem byla před tím když jsme se pokoušeli o mimco. Kontryhel bych ráda zase pila jako v minulém cyklu avšak nevím zda je toto nový či stále starý když se má pít od ms do ovulace.
Nevím vlastně nic.Uz 3dny zobu Ascorutin 2-2-2 a pijí vitamin C hořčík a vápník v tabletách, zatím beze změn. Pujduli k dr narve mi buď ten driják jménem Norethisteron co udělá víc škody než užitku nebo mi doporučí HA což nechci když jsem ji kvůli silným migrénám vysadila
![]()
První měsíc po vysazení to byla taky šílenost to jsem neměřila ale červená políčka značí obdobi kdy a jak dlouho jsem spinila měla jsem to od 30.11 s menší přestávkou a končilo mi to až někdy v lednu a zase to špinění.
V prvnim těhotenství mi v 18.tt zjistily hyperfunkci štítné žlázy a brala jsem eutrhyrox až do konce 6nedeli pak jsem byla 3*na kontrole a vždy v normě. Jen mi paní se. rekla že až se budeme pokoušet o druhé, ať za ní zase Zajdu a že uděláme vyšetření popr. nasadime lecbu
@kriistin píše:
@Veronika.Berta mám myom 2,5 cm.Ale dr říkal že to nevadí otěhotnění.
Ahoj, doktor ti k tomu řekl, že můžeš teď otěhotnět? Mám taky myom, mmiminko plánuji brzy. Nevím tedy jestli ten myom bude vadit. Díky za reakci. Omlovám se za anonim. Čte tu jedna známá drbna ![]()
@Ajinka91 Tak ja to vypadá Aji? já tu dlouho nebyla, tenhle měsíc neměřím teplotu, ani jsem nic neočekávala. V termínu dorazilo špinění a pořád se to nechce rozjet, pořád je to taky na intimku. Nejhorší je, že mám celý spodek nalitý a všechno mě to bolí. Hlavně když sedím. Dneska jsem odešla z práce dřív, protože přišly návaly, vedro, zima, blbě, na blití… nalilo se mi břicho a už ani ibalgin nepomáhá. Zítra budu volat dr. Měli jsme poslední měsíc na zkoušení, teď nás budou čekat vyšetření. Furt bulim, jsem nešťastná, mám depky. Jediné dobré je, že se mi daří i přes noterhisteron hubnout.
@Veronika.Berta ahojky dneškem 14denni slabé krvacení bt pořád 36,4- dnes 36,3 tak jsem vyrazila na gyndu jelikož už mě dva dny bolely vaječníky jde mi to do třísel a do nohy takže vedrikt zánět dělohy po vyšetření. Jsem z toho hotová bolí mě to čím dál víc a brni ne z toho levá noha
mám brat 3*1 Ibalgin až skončím 27.3. mám nasadit Norethisteron 1-0-1 po dobu 15dnu pak až dostanu na můžeme prý udělat hormonální profil.Je mi z toho na nic. V případě zhoršení mám volat či jet do špitálu. Na rovinu mi řekl že nějaké snažení u nás bude běh na dlouhou trať. A to jsem mu řekla že druhé by h ráda do 2let ![]()
@Ajinka91 No to taky není zrovna hitovka
To musí přeci bolet, zánět v děloze. Doufám, že až budu zítra volat Dr. že se dozvím lepší věci. To mě opravdu mrzí. Já jsem momentálně zralá na panáka a jít si lehnout. Jsem nafouklá, u počítače musím klečet. Oni vám dali na zánět dělohy jen ibalgin? Není to málo? Snad nebude ten špitál potřeba. Ach jo…