Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Veronika.Berta já jsem v rozpacích že včera na dnešek jsem měla sen. V tom snu jsem byla já s pozitivním těhotenským testem a můj tatinek, který bude teď 3roky po smrti, Mávala jsem mu s testem před obličejem a on se na mě usmíval. Probudila jsem se a byla jsem z toho značně rozhozená… ![]()
Já jsem v minulém cyklu zaznamenala klasický nidační pokles, ale o těhotenství se nejednalo, jednak přišla MS přesně jak měla, jednak ani nebylo pořádně z čeho. Ale zarazilo mě to pořádně (já obvykle v druhé půlce LF neměřím, to byla náhoda že jsem zrovna změřila, překvapilo mě to a měřila jsem až do konce cyklu)
@Ajinka91 Tak to se třeba brzy zadaří… ale zdají se nám i sny o tom, co si moc přejeme. Tatínek vám určitě moc chybí..vůbec vám to nezávidím.. a miminko..no, kdyby jste ho nechtěla, tak si tu nepíšeme. Kdyby se mi mělo plnit, co se mi zdá, tak sedím ve vězení za vraždy a žhářství. Když jsem měla hodně krizové období, tak jsem ze spaní pořád někoho vraždila a pořád jsem byla v hořícím baráku. ![]()
@lerlemur Mrcha mě mrzí.. když mě než se srovnaly trošku hormony, tak jsem po ovulaci nosila o dvě čísla větší podprsenku, měla jsem závratě a tak.. a pak jsem bulila nad červeným papírem.
@Veronika.Berta já být Vama neberu ten norhetisteron, protože nejenže rozhazuje cykly ale blokuje dozrávání vajíček. Prectete si o něm něco
je to svinstvo, zkuste jinou alternativní léčbu nejsem biomatka ale zkusila jsem ten kontryhel moje blbost že jsem ho pila jen jeden cyklus v domnění že muj cyklus už funguje správně. Ted zkousim ten Femigard má velmi dobré ohlasy i co se početí týče. Ale já ho chci spíš na úpravu cyklu. Preji pevné nervy a ať se brzy zadari
Ahoj holky, mohla bych poprosit zkušenější, aby koukli na můj graf? Aplikace mi vypočítala ovulaci, ale přijde mi to jako docela blbost, t, teploty, kontroluji i hlen a čípek ale přijde mi že mám celý cyklus to samé
Jedu 3 cyklus od vysazení antikoncepce, před tím dva cykly byli anovulacni. Navíc vždy MS přišla po 18 dnech, z toho 18 DC už jsem špinila, a 18DC budu i zítra tak jsem zvědavá. Ještě se v těch grafech úplně neorientuju ![]()
@PM94 graf vychází ze všech údajů, pokud jsi si jistá že si opravdu v ty dny měla bílkový hlen pak to usuzuje i z toho, já to tak taky měla pak jsem údaje hlenu smazala a zmizela mi i coverline. Tezko říct ale většinou se tento program nemýlí, pokud údaje hlenu smazes a zůstane ti cechrovana čára pravděpodobně ovulace opravdu byla
@PM94 každopádně takto krátké cykly jsou na otěhotnění špatně minimum je 21dni protože je treba aby luteální fáze byla alespoň 11-12dni aby se vajíčko stihlo zahnízdit, to by v tvém případě u 18denniho cyklu nestihlo
@Ajinka91 Teď jsem ten hlen smazala a zůstala přeruší anální čára
Ale mi spíš nejsou do hlavy ty teploty, přece by měli být po ovulaci vyšší než před ovulaci ne? Já jsem z toho fakt jelen
Ale děkuji ![]()
@Ajinka91 To že cyklus 18 dní je napd vím, pořád doufám, že se prodlouží ![]()
@PM94 je to blbost a tento program se mýlí naopak dost často. Zatím nebyla ovulace potvrzená podle pravidel. Vydrž.
@andelka83 stačí kouknout na stranky merenibt jsou holky co měly v 1.fazi vysoké teploty a otěhotněly jsou to rarity a výkyvy po vysazení ha, řekla bych že nemýlí, spis ho matou udaje zapisovatelný. Me u dcery tvrdily holky ze mam anovulacni graf a byl to můj těhotenský ![]()
@PM94 tak jsem nakoukla po hodně dlouhé době a chtěla bych ti ukázat můj graf, výsledek právě spí vedle v postýlce
sice jsem byla v jiné situaci než ty, antiko neberu skoro 11 let (před tím 5 let v kuse), ale ani tak nebyly moje grafy zrovna dle pravidel 3po6
teploty mi lítaly dost šíleně a to jsem měřila poctivě ve stejný čas a dodržovala všechny pravidla k měření BT. Trochu zádrhel bych viděla v tom krátkém cyklu, ale hold se bude muset po vysazení ha upravit. Doporučuju inositol na podporu dozrávání vajíček. Já se na něj chystala, ale nakonec na něj nedošlo. Nicméně hodně holkám pomohl ![]()
@Ajinka91 jj, taky mi ostatní říkali, že se jedná o anovulační cyklus
fertility friend je dle mě spolehlivý.