Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@lerlemur no asi tak nějak já jsem ráda že mi přestala skákat ta teplota a přestala jsem krvácet takže Femigard zabral ![]()
Jsem na to fakt zvedava
včera 36,38 dnes 36,68 uvidíme co další dva dny
@lerlemur nenéééééé
no to je na prd. Máte za sebou nějaké vyšetření od gynekologa?
@lerlemur Tak šupky dupky. Aspoň testy na chlamydii, nějakou pěknou folikulometrii. Já mám zjištěný další léčitelný problémy, tak vidím světlo na konci tunelu.
Ahoj holky, prosím poradite my, vůbec se v tom grafu nevyznam,2dny jsem do grafu nezapsala, jsem vztala velmy pozdě. Myslíte ze ovulace uz byla??😕Cykly mám kolem 36-42,ale mám cystu na levém vejcovodu, minulý a tento měsíc beru prášky Proveru, mám začít teď brát další od 8.4. opět 6 dnů.
@andelka83 píše:
@Nikolniky25 zatím není potvrzené že by byla.
Moc dekuji za odpoved.
@Nikolniky25 ono u takových délek cyklu budeš mít ovulaci až 20 -30 dc takže času dost zatím na to aby se to bt ukázalo ukázalo.
@andelka83 píše:
@Nikolniky25 ono u takových délek cyklu budeš mít ovulaci až 20 -30 dc takže času dost zatím na to aby se to bt ukázalo ukázalo.
jo aha, ja totiž se v tomto moc nevyznam, uvidím, akorát na prd ze jsem do 20.4 ted pryč, aspoň uvidím, kdy by tak moha být a snazit se treba příští měsíc ![]()
@Nikolniky25 no ovulace bývá 10-16 dní před koncem cyklu, takže u toho 36 dnoveho dřív jak kolem 20 dc nebude ( též jsem mívala delší cykly kdysi) a čím je později tím je i delší cyklus, u toho 42 může být až někde před 30 dc.
Určitě je fajn vědět kdy asi je, i když je tam rozptyl v délce a není to úplně pravidelné ta délka.