Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
868
7.4.17 15:54
@andelka83 píše:
@Nikolniky25 no ovulace bývá 10-16 dní před koncem cyklu, takže u toho 36 dnoveho dřív jak kolem 20 dc nebude ( též jsem mívala delší cykly kdysi) a čím je později tím je i delší cyklus, u toho 42 může být až někde před 30 dc.
Určitě je fajn vědět kdy asi je, i když je tam rozptyl v délce a není to úplně pravidelné ta délka.

asi je lepsi si koupit i ty ovu testy, jenze jak mam tu cystu, tak budou my ukazovat 100%chybne a nedozvim se to, to je na prd stou cystou, uz ji mám druhý měsíc a ne a ne prasknout. Minulý měsíc jsem si ty ovu testy dělala a by o my to k ničemu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
7.4.17 16:00

Ahoj holky, dneska mi BT stoupla na 36,9.. jsem 32DC kazdy den spinim a tt jsou negativní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.4.17 16:56

Já teda taky pořád čekám, předevčírem 36,65 včera propad na 36,2 a dnes 36,65 event. dnes 6dpo tahání podbřišku jako když na mě něco leze, mám lehčí formu rymy a hnedoruzovy slabounky vytok :nevim: na ms je brzy

Příspěvek upraven 08.04.17 v 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
7.4.17 22:46

@Ajinka91 propad a vzestup může být implantacni pokles. I když to není žádná jistota, měla jsem ho ukázkový minulý cyklus a těhotná jsem nebyla ani omylem. To teď šance je ( omylem jsme se trefili tři dny před ovu) a pokles žádný. Tak doufám že to těhotenství nebude.

@Nikolniky25 bohužel bt ti řekne že byla ovulace až tři dny zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
8.4.17 08:02

@andelka83 jj já vím u dcery jsem tento pokles taky neměla. Dnes je to už výtok malinko krvavejsi, uvidím o bude jsem hlavně nastydla, dneska jsem naměřila 37,2 což je skok z puvodnich 36,65 takže to bude určitě k tomu nachlazení dnes jsem tu teplotu skryla a uvidím co další dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
8.4.17 08:41

@Ajinka91 tak to jo, to bude k tomu nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
8.4.17 23:47
@andelka83 píše:
@Ajinka91 propad a vzestup může být implantacni pokles. I když to není žádná jistota, měla jsem ho ukázkový minulý cyklus a těhotná jsem nebyla ani omylem. To teď šance je ( omylem jsme se trefili tři dny před ovu) a pokles žádný. Tak doufám že to těhotenství nebude.@Nikolniky25 bohužel bt ti řekne že byla ovulace až tři dny zpětně.

No to bude pecka, v tom budu mit potom dost velkej guláš, jak se jeste k tomu v bt moc nevyznam, tak to asi bude trvat dál nez se to naucim rozeznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
8.4.17 23:50
@andelka83 píše:
@Ajinka91 propad a vzestup může být implantacni pokles. I když to není žádná jistota, měla jsem ho ukázkový minulý cyklus a těhotná jsem nebyla ani omylem. To teď šance je ( omylem jsme se trefili tři dny před ovu) a pokles žádný. Tak doufám že to těhotenství nebude.@Nikolniky25 bohužel bt ti řekne že byla ovulace až tři dny zpětně.

ted posledni 3 dny se my bt drzi na 37 a dolu nejak nejde a ani nahoru, tak budu měřit do ms a a pak uvidím co s toho tak nejak vyctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
8.4.17 23:55

@Nikolniky25 však kdyztak pomůžeme. Já teď měřím 34 cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.4.17 10:20

@andelka83 mohu pisnout sz aby jsi mi poradila s grafem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.4.17 12:29
@andelka83 píše:
@Nikolniky25 však kdyztak pomůžeme. Já teď měřím 34 cyklus.

uvidím, kdyžtak zašlu celkový graf, už dříve jsem měřila na jiném, kdyžtak zašlu foto, pro porovnání, tam se my ukazuje i kdy mohla být ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.4.17 12:33
@Ajinka91 píše:
@andelka83 mohu pisnout sz aby jsi mi poradila s grafem?

tenhle graf dělám na jiném, stáhla jsem si ho uz pred půl rokem, ale pravidelně jsem předtím nemerila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.4.17 08:29

Ahoj holky, všechny vás zdravím!

pokud by to nevadilo, ráda bych se přidala k Vám do diskuze a zeptala se, zda má některá stejnou zkušenost :-). V neděli mi měla dorazit MS, což dorazila, teda jokoby. Trvala jen pár hodin, pouze čistá, jasná krev a úplně slaboulinká, v podstatě to nebylo ani na tampon. Od té doby nic, jen včera lehké špinění. Chtěla jsem se začít radovat, ale BT mi klesla přesně na moji ovulační hranici a dnes ráno pod. Radování mě přešlo :D. Ale teď nevím, jestli se to občas stává a nemám to vůbec řešit, nebo jestli mám jít k doktorce pro jistotu? Moc se mi k ní nechce, jezdíme už i do Pronatalu a jsem u ní pečená vařená, tak aby si neřekla, že otravuju s ptákovinama a nedostane se na někoho, kdo má třeba vážnější problém… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.17 09:14

@Tarey Ahoj, já bych počkala jestli se MS rozjede nebo ne. Počkala bych tak týden. Když se nerozjede, tak si udělej těhotenský test. Když bude negativní, tak bych uvažovala o vyvolání menstruace injekcí. Když se sama od sebe rozjede, tak není co řešit. Jsou jen tři možnosti ;) Držím palce i u noho aby byly // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.4.17 09:48

@Veronika.Berta Ahoj Veru!

děkuji Ti za radu. Asi jo viď? Já si to tak nějak myslela, ale někde jsem totiž četla, že vynechání 1 - 2 menstruací ročně je normální a řešit se to nemusí. Ale znáš to, často jsou takové ty příspěvky „jedna bába povídala“ :-). Ono // to nebudou, snad prvně za ten rok a půl se necítím těhotně :lol:, dala jsem výpověď, tak jsem se zapomněla bedlivě pozorovat =D. Četla jsem, že jsi taky vyměnila práci, tak snad nám to pomůže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí