Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 píše:
@Nikolniky25 no ovulace bývá 10-16 dní před koncem cyklu, takže u toho 36 dnoveho dřív jak kolem 20 dc nebude ( též jsem mívala delší cykly kdysi) a čím je později tím je i delší cyklus, u toho 42 může být až někde před 30 dc.
Určitě je fajn vědět kdy asi je, i když je tam rozptyl v délce a není to úplně pravidelné ta délka.
asi je lepsi si koupit i ty ovu testy, jenze jak mam tu cystu, tak budou my ukazovat 100%chybne a nedozvim se to, to je na prd stou cystou, uz ji mám druhý měsíc a ne a ne prasknout. Minulý měsíc jsem si ty ovu testy dělala a by o my to k ničemu. ![]()
Ahoj holky, dneska mi BT stoupla na 36,9.. jsem 32DC kazdy den spinim a tt jsou negativní.. ![]()
Já teda taky pořád čekám, předevčírem 36,65 včera propad na 36,2 a dnes 36,65 event. dnes 6dpo tahání podbřišku jako když na mě něco leze, mám lehčí formu rymy a hnedoruzovy slabounky vytok
na ms je brzy
Příspěvek upraven 08.04.17 v 08:07
@Ajinka91 propad a vzestup může být implantacni pokles. I když to není žádná jistota, měla jsem ho ukázkový minulý cyklus a těhotná jsem nebyla ani omylem. To teď šance je ( omylem jsme se trefili tři dny před ovu) a pokles žádný. Tak doufám že to těhotenství nebude.
@Nikolniky25 bohužel bt ti řekne že byla ovulace až tři dny zpětně.
@andelka83 jj já vím u dcery jsem tento pokles taky neměla. Dnes je to už výtok malinko krvavejsi, uvidím o bude jsem hlavně nastydla, dneska jsem naměřila 37,2 což je skok z puvodnich 36,65 takže to bude určitě k tomu nachlazení dnes jsem tu teplotu skryla a uvidím co další dny
@andelka83 píše:
@Ajinka91 propad a vzestup může být implantacni pokles. I když to není žádná jistota, měla jsem ho ukázkový minulý cyklus a těhotná jsem nebyla ani omylem. To teď šance je ( omylem jsme se trefili tři dny před ovu) a pokles žádný. Tak doufám že to těhotenství nebude.@Nikolniky25 bohužel bt ti řekne že byla ovulace až tři dny zpětně.
No to bude pecka, v tom budu mit potom dost velkej guláš, jak se jeste k tomu v bt moc nevyznam, tak to asi bude trvat dál nez se to naucim rozeznat.
@andelka83 píše:
@Ajinka91 propad a vzestup může být implantacni pokles. I když to není žádná jistota, měla jsem ho ukázkový minulý cyklus a těhotná jsem nebyla ani omylem. To teď šance je ( omylem jsme se trefili tři dny před ovu) a pokles žádný. Tak doufám že to těhotenství nebude.@Nikolniky25 bohužel bt ti řekne že byla ovulace až tři dny zpětně.
ted posledni 3 dny se my bt drzi na 37 a dolu nejak nejde a ani nahoru, tak budu měřit do ms a a pak uvidím co s toho tak nejak vyctu
@andelka83 píše:
@Nikolniky25 však kdyztak pomůžeme. Já teď měřím 34 cyklus.
uvidím, kdyžtak zašlu celkový graf, už dříve jsem měřila na jiném, kdyžtak zašlu foto, pro porovnání, tam se my ukazuje i kdy mohla být ovulace
@Ajinka91 píše:
@andelka83 mohu pisnout sz aby jsi mi poradila s grafem?
tenhle graf dělám na jiném, stáhla jsem si ho uz pred půl rokem, ale pravidelně jsem předtím nemerila
Ahoj holky, všechny vás zdravím!
pokud by to nevadilo, ráda bych se přidala k Vám do diskuze a zeptala se, zda má některá stejnou zkušenost
. V neděli mi měla dorazit MS, což dorazila, teda jokoby. Trvala jen pár hodin, pouze čistá, jasná krev a úplně slaboulinká, v podstatě to nebylo ani na tampon. Od té doby nic, jen včera lehké špinění. Chtěla jsem se začít radovat, ale BT mi klesla přesně na moji ovulační hranici a dnes ráno pod. Radování mě přešlo
. Ale teď nevím, jestli se to občas stává a nemám to vůbec řešit, nebo jestli mám jít k doktorce pro jistotu? Moc se mi k ní nechce, jezdíme už i do Pronatalu a jsem u ní pečená vařená, tak aby si neřekla, že otravuju s ptákovinama a nedostane se na někoho, kdo má třeba vážnější problém… ![]()
@Tarey Ahoj, já bych počkala jestli se MS rozjede nebo ne. Počkala bych tak týden. Když se nerozjede, tak si udělej těhotenský test. Když bude negativní, tak bych uvažovala o vyvolání menstruace injekcí. Když se sama od sebe rozjede, tak není co řešit. Jsou jen tři možnosti
Držím palce i u noho aby byly // ![]()
@Veronika.Berta Ahoj Veru!
děkuji Ti za radu. Asi jo viď? Já si to tak nějak myslela, ale někde jsem totiž četla, že vynechání 1 - 2 menstruací ročně je normální a řešit se to nemusí. Ale znáš to, často jsou takové ty příspěvky „jedna bába povídala“
. Ono // to nebudou, snad prvně za ten rok a půl se necítím těhotně
, dala jsem výpověď, tak jsem se zapomněla bedlivě pozorovat =D. Četla jsem, že jsi taky vyměnila práci, tak snad nám to pomůže ![]()