Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Nikolniky25 hlavně lh se má testovat od 10h a vícekrát za den aspoň 2* proto jsem se na to vybídla už když jsme se snažili o dceru
@Ajinka91 píše:
@Nikolniky25 bílý hustý hlen bývá po ovulaci, před je vodnatý, není se v bilkovy někdo má jen vodnatý. Prsa jak u koho u někoho bolí před ovulaci u někoho po ovulaci až do ms. Tezko rict ono taky dost záleží na citlivosti testu já jsem pro měření bt, u mě ovulační jsou zbytečně vyhozený penize
ja právě bilkovy jsem nikdy neměla začla jsem testovat 3 den po Ms což dnes je i s Sm 15DPo a cyklus mam 33dní. Testují i bt ted druhy den ji mam zvýšenou o 2 stupně tak nevím akorát jeden den jsem musela vynechat bt nespala jsem doma.Ja mam akorat bílý hlen těsně před ms jinak takhle v polovine nikdy a prsa me taky bolek tak tejden pred Ms. Testují 2 krát denně, přemýšlím ze ta druhá čárka nemusí bejt úplně stejna jako ta druhá, nevím nu.
@Nikolniky25 změř ještě pár teplot a uvidíš pokud je ale už nahoře tak už je po ovulaci, čárka na testu by měla být stejně silná nebo silnější než kontrolní ale to je právě potřeba testovat vícekrát za den aby jsi zjistila vzestup lh ovu bývá po pozitivním testu za 12-36h.
@Ajinka91 nu právě nebyla moc silná ta druhá, uvidím zítra ráno jestli se bude držet nahoře nebo spadne.
@Ajinka91 tak my ta teplota takhle stoupla, ale ty testy byly negativní ![]()
@Nikolniky25 zatím to vypadá na ovulaci 12DC 28.4. věř spis bt ovulacaky jsou jen doplňková metoda radim ti udělat graf na ff je presny
@Ajinka91 zkoušela jsem to, ale vubec tam ničemu nerozumím, jé to tam pro me jak španělská vesnice
docela se my to zda brzo na to že mám mít Ms až 25.5 coz mám 23 dnů do ms. nevím asi se my zbláznila ovu, ty testy toho 28.4 byly silnější než ty před i po. Dám na to bt, jsem zvědavá jestli se teploty udrží takto vysoko, ale bolí me teda bříško občas opravdu slušně ![]()
@Nikolniky25 vůbec ne zádasdo kalendáře 1dc a hodí ti to graf pak jen do kalendáře zadávat teplotu ![]()
Dle mě je ff spolehlivý mám díky němu už právě dcerku, já mám všeobecné s cykly problémy už od 1ms, teď zkoumám po vysazení zda mi vůbec dozrávají vajíčka a ovuluju. Minuly cyklus jsem měla sileny ![]()
Teď beru kapky a sem tam dám večer hrnek čaje z kontryhelem tak uvidím jestli to bude mít nějaký efekt
@Ajinka91 hale je možné aby na Tt byl duch, jen jsem něco zkusila, nebo to může bejt falešný, motá se my strašně hlava
jeste to není úplně zaschle.
@Nikolniky25 možný to není jelikož teploty byly nízko a vysoko jsou až teď.
Mmch než jsem použila těhotenský test u dcery testovala jsem ovulakem v plastu a byl silně pozitivní testovací silnější než kontrolní.
Pokud jsi pár dní po ovulaci tt to ještě nezachytí. Stavy má každá žena jiné je to vlivem poklesu a vzrůstu hormonů
@Ajinka91 aha,zejtra jdu k doktorce optam se tam co a jak pak budu moudřejší
@Nikolniky25 určitě ale fakt věř spis teplotě ![]()
Mám už něco za sebou snažení od 2010 v září 2011 jsem otěhotněla v říjnu musela na revizi další snažení a měření a k květnu 2012 mmch 1.maje jsem otehotnela
jsem zvědavá na moje teploty včera 36,2 dnes 36,5 mmch bylo včera 1.maje ![]()
@Ajinka91 ja mám problemy s ms od 16let, jednou jo pak treba 2 mesice nic pak zase treba pul roku nic a az ted od zacatku roku je to mnohem s ni lepsi, jinak to byla katastrofa ![]()
@Ajinka91 tak to držím moc palecky uz se snažím 4 roky, ted právě prestupuji k výborné lekarce, toho co mam je posledni dobou packal, uvidím co my zejtra rekne a napíší jak jsem dopadla, jestli se bude držet pořád nahoře, to bych byla pak šťastná, uvidím nu a dekuji za odpověďi. ![]()