Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
5.5.17 19:16

@Ajinka91 díky za názor, já vím, že urputné snažení je k ničemu. Já už jsem odevzdaná, pomalu se snažením končím, věkově jsem už vážně mimo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.5.17 19:18

@Fabienka kolik ti je? Hele věk není překážkou já chtěla dítko brzo a říkala jsem si že mě mladou nemůže potkat nic špatnýho a byl to karambol.Budu ráda když budu mít do 30druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.5.17 19:47

@Ajinka91 tak já věk neřeším, prostě cítím, že bych to zvládla, ale uvědomuji si, že už to asi nepůjde. Pokud neotěhotním do konce roku, končím. :,( I přes blbou zkušenost, máš velkou naději, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.5.17 20:13

@Fabienka i já tobě, věřím že se nám to povede obema :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
7.5.17 11:39

Začínáme opět snaženíčko. Myslíte, že je možné, když mám právě teď pozitivní ovu testík, aby proběhla i právě ovulka? Dnes mi totiž i stoupla bt viz graf. Myslela jsem, že ovu dojde den-dva po poz. testu, ale ta teplota…děkuji za názory ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.5.17 14:56

Ahojik, mel nekdo implantacni pokes 8dpo a zdarilo se?:) Posilam muj grafik. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.5.17 14:58
@Ichaela píše:
Začínáme opět snaženíčko. Myslíte, že je možné, když mám právě teď pozitivní ovu testík, aby proběhla i právě ovulka? Dnes mi totiž i stoupla bt viz graf. Myslela jsem, že ovu dojde den-dva po poz. testu, ale ta teplota…děkuji za názory ;) :kytka:

Nekdo ma ten LH vyssi vic dni kolem ovulace. Kdyz se teplota bude drzet dal vysoko, rekla bych ze byla ovulka uz vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 21:14

@Fabienka Jen po pátém snažení? My se snažíme skoro dva roky.. :D hodně zdaru, aby bylo těch snažení co nejméně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.5.17 21:40

@Veronika.Berta ahojky tak jak to u tebe vypadá tenhle cyklus? Já kapu tu tinkturu a zatím to s teplotou vypadá dobře uvidíme co další dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.5.17 21:33
@Veronika.Berta píše:
@Fabienka Jen po pátém snažení? My se snažíme skoro dva roky.. :D hodně zdaru, aby bylo těch snažení co nejméně :)

Kousek výš jsem se opravovala - snažíme se 5 let :( po pár měsících jsem fakt nic neřešila… a tento cyklus asi zase nic, teplota klesá, TT bílé, nálada na bodu mrazu, čekám ms :,( Tak snad budeš úspěšnější :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 22:55

@Fabienka Tak to se omlouvám. Já jsem po jednom ranném potratu, teď dobírám antibiotika, protože jsem měla pozitivní kultivaci. Netuším, kde jsme k tomu přišli. Snažím se hubnout, moje váha není úplně nejvíc ok, takže mám od února deset kilo dole i přes hormony. Jsem na sebe hrozně pyšná :D To se přiznám. Pět let je hrozně dlouhá doba, co gynekolog? Už bylo více testů? To je už přece potřeba řešit víc ne?
Držím pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 23:01

@Ajinka91 Ahoj Aji, já jsem tu dlouho nebyla. Cyklus nesleduju, mám antibiotika na dvacet dní, už dobírám. Ráno dorazila mrcha přesně podle plánů.. S Norethisteronem je to vždycky přesný. Změnila jsem práci a snažím se dál hubnout. Trošku jsme miminko odložili, ale jen do podzimka. Teď nás čekají vyšetření, v pátek jdu na hormonální profil, tak jsem zvědavá. Manžel se bude objednávat na spermiogram a já pak asi půjdu na profuk vejcovodů. No, předpokládám, že to nic příjemnýho nebude, ale musím to zkousnout. Pak se uvidí co dál. Můžu říct, že se mi uklidnily hormony a jsem hrozně v klidu. Deprese zmizely, mám zase cíl a chuť k životu. Chci zhubnout ještě pár kil, a't si pak můžu zkazit figuru :D :D :D Copak to máš dobrého za tinkturu? Jedinej poznatek po těch antibiotikách, že po menstruaci jsem byla prakticky skoro každý den na vložku, co bylo hlenu. Připisuju to medikaci, ale bylo paráda nepotřebovat celej cyklus lubráč :D Držím palce i u nohou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
11.5.17 04:56

@Veronika.Berta i já tobě, je dobre, že jsi motivována. Ja taky hubla po dceři přibrala jsem 26kilo z toho pak 11nechala v porodnici jelikož jsem zadržovala hodně vody.Ted mám ještě míň než před otěhotněním to jsem začínala na 55kg teď mám mezi 50-52kily.
Jinak jsem řekla že vyzkouším vše takže tento cyklus beru tinkturu z jeřábu ptačího a můžu říct že super, žádný špinění, teplota taky neskáče, ale ovu zatím potvrzenou nemam.Mam dlouhé cykly včera mě teda sem tam pobolivalo v podbřišku, dnes teplota klesla tak uvidíme co se z toho vyvrbi.Me těší už jen to že nespinim nekrvacím a nemusím mít vložku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 19:44

@Ajinka91 Tak to je paráda, že to takhle pomáhá. No já už taky špinění nemám, konečně je klid. Mívala jsem špinění i při větším břemeni a je klid. Všechnyx ty bebíčka, co jsem tajila, tak postupně mizí. Po potratu jsem nemohla zvednout lautr nic, stačilo nohou posunout krabici po zemi a takovou bolest v podbřišku, to bych nikomu nepřála. Občas mě ještě píchne, když jsem blbá a chci se pokusit zvednout něco, co je těžší, než mám natrénováno. Už jsem na dvaceti kilech, co uzvednu.. je to hrozně málo, brávala jsem 40 kg do teplých a ani jsem se neorosila. Ale víc zvedat asi ani nechci.. jsem přece žena :D :D Já chci taky 50 kilo :D Můj ideál pro mne je 80 kg při mojí svalový hmotičce :D ale do 80ti kil je ještě dlooouhá a trnitá cesta. Po těch hormonech jsem na začátku nakynula pěkně, až jsem si připadala fakt nechutná. Dneska se musím pochválit, že takhle malý břicho jsem dlouho neměla :) Jak se ti rovnají cykly? už je nějaký přibližný počet dní cyklu? :D Musím jít něco dělat. Nejdřív se pokydám jogurtem. Po těch antibiotikách mám pěkný popáleniny na rukou a dekoltu ze slunce. Pálí to jak pět čertů. Dneska máme poslední toboliiii :D Dali jsme celých 20 dní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
11.5.17 20:12

@Veronika.Berta k tomu se dopracujeme nevím kolik měříš ale já šla řídit s 82/164 takže taková kulička, co mi hodně vadilo po porodu bylo to břicho vypadala jsem jako když tam mám ještě jedno :lol:
Dnes jsem 21dc ale celý den mě pobolivav podbřišku spis na levé strane, řekla bych, že včera jsem zaznamenala nejen měkký ale i otevřený čípek pokud si vzpomínám jak jsem to měla u dcery.Tak uvidím co zítra teplota když nic hroutit se nebudu.Fakt mě těší to že nekrvacim a nespinim, pokud se cyklus s jeřábem takhle hezky urovnal budu pokračovat v jeho brání. A ty nelez na sluníčko s atb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí