Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Kamila32 tak prostě ještě počkej s testováním.. opravdu, ne každá má duchy kdoví od kterého dne. Některé musí mít fakt zpoždění i týden a pak teprve test něco ukáže.. Tak klid, jestli takové grafy nemíváš, tak prostě nezbývá než teda čekat… držím pěsti!!! ![]()
Ahojky…mela byvch jeden dotaz. Jiz x let si merim BT, jelikoz cyklus nemam uplne jak hodinky pravidelny. Druhy mesic zacunam pouzivat i OVU testy…a ted si nevim rada.
Ve stredu 17.5. Jsem mela lehke bolesti v podbrisku a i bily hlen…a OVU test byl pozitivni. Den predtim jsme s partnerem meli hezkou hvilku a den po tomto testu taky…ale BT mi vyrazneji klesna v sobitu a vyrazne stoupla az v nedeli. Tak ted jsem zmatena, kdy ta ovulace byla a zda je mozne, zda se neco z te hezke chvilky mohlo uchytit.
Byla jsem v breznu na revizi kvuli spatnemu vyvoji tehu, tak uz dokazu rict, kdy se s telem neco jineho deje, a to se mi ted zda taky. Ale prijde mi to zvlastni…od ctvrtku jsme ale nic netvorili. Tak nevim.
Co si myslite? Jak je to s ovu testy a BT? Ja se vzdy spolehala na tu BT, ale ted me to zmatlo…vsehny priznaky OVU byly v den pozitivniho ovu testu.
Diky za kazdy nazor. ![]()
Krasny den. ![]()
@Kamila32 já si myslím že už by byl aspoň duch vzhledem k tomu že zítra už je termín ms. Aspon s dnešní citlivosti testu, mám pročteno hodně a nazkoumano také a povětšinou 10-11dpo už je minimálně duch. Uvidis, pokud zítra teplota klesne spis očekávej ms, pokud ne testuj pozitri
Příspěvek upraven 22.05.17 v 09:47
@Milu11 nejlepší bude když vlozis graf a ještě lépe i ovulační test, ať můžu kouknout zda byl opravdu pozitivní, po ovulaci in testu probíhá ovulace zpravidla do 12-36hodin nikoli v den pozitivního testu ![]()
@Ajinka91 vkladam graf…testy ted nemam u sebe…ale pozitivni asi byl…dalsi dny uz druha carka slabla.
@Milu11 dle grafu bych řekla že byla 21.5. to je poslední den nízkých teplot
@Ajinka91 21.5. Jsem prave mela uz vysokou teplotu…spi to bude toho 20.
@Milu11 jojo už vidím ta poslední teplota 36,6 byla nejspíš ovulace
Ahoj, holky, prosím poradíte? Včera odpoledne začal sílit OVU test, večer už dost výrazná druhá, ale ještě ne pozitivní. Tak bych OVU čekala tak pozítří. Ale dneska ráno už byla bazální teplota vyšší
Je to možné? Nebo je to tím, že jsem se nad ránem budila (není to obvyklé). Může to udělat rozdíl 0,3 stupně? Díky!
@kočkodlak já se taky budím a na teplotu to vliv nemá a nemohla už ovulace proběhnout a test spis už slabne?
@Ajinka91 Předevčírem na testu nebylo noc a dneska test ještě zesílil, byl pozitivní. Tak si myslím, že jsem možná spíš trochu nachlazená a ta teplota byl omyl.
Nechám se překvapit, co mi teploměr ukáže zítra
Každopádně dík za reakci ![]()