Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ajinka91 Bájo, ty máš ty teploty taky jak na horské dráze. Já zatím stále neměřím, ale změny jsou u mě veliké. Sice ne tak moc jak bych chtěla, ale z Norethisteronu je už jen utrogestan, beru Medocriptine na prolaktin a vyfasovala jsem clostík. S Clostíkem se prý měřit nedá a docela tomu věřím, protože co moje tělo vyvádí už týden, to je masakr
Hormonální profil se vyplatil…doufám, že vyplatí ještě víc
Jsem taková celá plná naděje. Alespoň tu naději mám. Jak bojuješ ty? Jak zabraly bylinky nakonec? ![]()
@Veronika.Berta no graf mi vyznačil ovulaci ale stejně mi těch 36,6 přijde málo :/.Pobolivani mě prsa spíš takový pnutí a divně i v podbřišku tak nevim ![]()
@Kamila32 clostil mění teplotu chvilinku nahoře a chvíli zase dole. Nedoporucuje se měřit při jeho užívání, teploty jsou zkreslené a nestabilni
@Ajinka91 tak ms pořád nikde, mela prijit dneska a nic a graf mám takhle ale 8.6 jsem zaznamenala plod.hlen tak nevím, podle bt ale to neodpovídá
občas me bolí v podbřišku jako by mela ms dojít uz 2 dny, ale furt nic.
@Nikolniky25 já tam tu proběhlou ovulaci nevidím. Takze se není od čeho odpichnout délka luteální fáze se totiž nemeni
@Ajinka91 mam az ted 3 měsíc pravidelný max.33 dnů, předtím my dala doktorka na srovnání prášky a měla jsem max.42dnů dlouhý. Tak nevím, kdyby to ted vycházelo na 42 dnů tak ještě tejden nu, ale to pobolivani je divný už 2 dny, třeba pul hodinky bolí a pak třeba až za 4 hodiny znovu, ale jen krátce. Jindy když my má prijit tak to bolí jak mrcha celej den. ![]()
@Nikolniky25 měr dál a uvidíš je možný že ovulace byla teprve vcera
@Ajinka91 uvidím,budu měřit dál a snad třebas toho něco bude.
@Ajinka91 já clostilbegyt beru a graf mám tady, tak se jukni. Ale u tebe to teda skáče ![]()
@Kamila32 já už mám ovulaci potvrzenou bazalkou, graf jsem sem dala ![]()
Podle dlouhodobých měritelek by to mělo být ok.Tak uvidím co zítra ![]()
No všude píší že by se u něj měřit nemělo
Příspěvek upraven 13.06.17 v 16:46
Pro mě bude úspěch pokud to teď bude stoupat.Ale fertility se mi nikdy nezmylil
@Kamila32 nu skáče my to, dělám i na ferlititi, tam my to ovu nepotvrdilo, ale minulý i předminulý měsíc ano, ty mám takové první je Březen dost skakavej graf a druhý je Duben ten uz méně.