Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Kamila32 ten by hezkej ale ted tenhle měsíc my to vyslo ted takhle, takže vůbec nevím, jestli teda fakt byla. ![]()
@andelka83 mám odmereno přes 2roky dohromady a vážně se mi nikdy nemylil.
Podle mě pravidla právě neignoruje, je to nespolehlivější program co je.
Oproti třeba womenzone
@Nikolniky25 a jak máš dlouhé cykly? Můj graf vypadá zatím takhle
@Ajinka91 píše:
@andelka83 mám odmereno přes 2roky dohromady a vážně se mi nikdy nemylil.
Podle mě pravidla právě neignoruje, je to nespolehlivější program co je.
Oproti třeba womenzone
Ale pokud se dívám správně tak jak mohl vyznačit ovulaci když nejsou splněné základní podmínky?
Též mám naměřeno hodně, používám wunschkinder, ale jen abych měla někde online graf, jinak si píšu do tabulek a hodnotím sama.
@Kamila32 mám maximálně 33-34 víc ne, hlavně my ted vůbec nic neni, prsa prestaly bolet, jenom jsou malinko citlivé, podbrisek jen občas, když dlouho stojím, jinak my nic neni. A ty si se trefila do ovulky, kdy si budeš delat Tt.
@andelka83 Ahoj jenom se k vám připojím, ten ženách i women mam také, podle nich jsem mela mít ovulaci 30.5,ale podle ferlititi, byla ted 10.6,ten wunsch a women, když plnis co mas tak kecaj, to už bych musela byt těhotná 4krát
takze za me bych rekla ze ferlititi je nejspolehlivější.
@Nikolniky25 nejspolehlivější možná už ano, v bt se pohybuju od r.2008, tak možná mám zkušenosti spíše dřívějšího data a už není tak " dajny",ono všechno jsou pořád jen programy, i wunsch uz mi nedávno avizoval ovu kdy reálně nebyla, musela jsem tam něco upravit. Ale u toho grafu fakt není splněna podmínka aby tu ovu vůbec mohl vyznačit. Tak si říkám kde to bere?
@Nikolniky25 příští víkend budu testovat. Minulý měsíc jsem to hrotila tak uvidím jak vydržím teď. Tenhle graf je za minulý měsíc
@Kamila32 testovala,ale zatim nic, testovala jsem manažerem, ale nevím nu, myslím ze je to ještě asi brzo, jestli ovu byla toho 10.6 tak je to teprve 6 dnů od ovu, to je asi brzo na tt.Ty jo ten vypadal dobře, třebas se to teď povedlo.
@andelka83 ja nevím, dneska mozna není spolehlivá na nic, možná jen na ovu testy.To Bt taky nevím, ono stačí jenom rýma a hned je ta teplota jiná ![]()
@andelka83 myslíš pravidlo 3po 6?já mám ale v 1fazi vždy vyšší teploty ![]()
Tady ten mi trochu připomíná ten můj ![]()
@Nikolniky25 jinak já beru clostylbegyt (bez něho nemám ovulaci). Testovala manažerem? To neznám ![]()