Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
26.5.17 17:30

@Kamila32 To me mrzi. Ale nesmutni, za par dni bude dalsi sance. :srdce: I kdyz tvoje pocity naprosto chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
26.5.17 18:57

@Kamila32 a to jsi mela tak pěkný graf :(
Ono se to jednou povede, říká se že se na to nemá myslet, ale vím, že to jde horko těžko já teď pořád honim ovulaci.
Graf mi ji teda ještě nepotvrdil nicméně jsem objevila spoustu průhledného hlenu s krví jednou nárazové a to už jsem měla 4den po posledním vzestupu teploty, k tomu se přidala bolest podbřišku a třísel.
Byla jsem z toho hlenu tak vyjukana, že jsem ho musela vyfotit. :lol:

Příspěvek upraven 26.05.17 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
26.5.17 19:03

Snad to nikoho nepohorsi,že to sem vložím :/

:oops:
Grafy z ff a womenzone, tohle jsem v životě neměla a nevím zdali se jedná o ovulační hlen jelikož se mi to vyskytlo az 24.5. poslední den nízkých teplot bylo dle mě 20.5. (podotýkám že poslední styk byl 15.5.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.5.17 21:09

@Ajinka91 A neni to spis znamka uhnizdovani oplodneneho vajicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
27.5.17 07:19

@Milu11 nevím ona neproběhla zatím asi ani ovulace nějak své tělo nechápu :nevim: dnes opět jen 36,4 to jsou podle mě hrozně nízké teploty, je fakt že mám pořád nahnědlý narůžovělý výtok přesně jako minulý cyklus a pořád mě bolí podbřišek posledních pár dní.
Byla jsem v pondělí na cytologii, koukal na mě i utz o ovulaci se nezmínil, jen řekl že cysty tam žádné nemám a výšku sliznice mi řekl že mám 7mm nic víc nic míň, napsal mi Norhetisteron (ukazovala jsem mu grafy a mou nízkou bt) já ho zatím ale nenasadila jelikož mi přišla tinktura z drmku a kontryhele, tak teď kapu Drmek a pokud dorazí ms zkusím pak i kontryhel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.5.17 17:50

@Ajinka91 doktor ti potvrdil, že u tebe ovulace probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
27.5.17 19:52

@Kamila32 ne byla jsem tam kvůli nepravidelnosti a nízkým bt a na prevenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.5.17 06:52

Ahoj holky…pred tydnem jsem tady psala…a jsem stale vuc a vic nervizni, protoze uzvztracim nadeji, ze se povedlo. :-( Teplotu mam 10 dni zvysenou, ale pohybude se stale mezi 36,9 a 36,8…coz je asi blby. :( Pri prvnim tehu, ktere skonviko bohuzel revizi, jsem mela teplotu okolo 37. Podotykam, ze svoji jormalni teplotu mam 36,5 max 36,6. Uz ani nevim, jak pryznaky…snazim se to porovnavat s tim prvnim. Podobne je to, ze jsem vzdy vecer nafouknuta na prasknuti a obcas citim podbrisek. Ale ted me vubec neboli prsa, coz predtim ano. Zjevne je to asi blby, co? No, jeste max 4 dny cekani a budu vedet. Mak delsi cykly..okolo 33 dni, tak to cekani je vzdy dlouhy. :( Prikladam graf a fekuji za kazdy nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.5.17 06:54
@Milu11 píše:
Ahoj holky…pred tydnem jsem tady psala…a jsem stale vuc a vic nervizni, protoze uzvztracim nadeji, ze se povedlo. :-( Teplotu mam 10 dni zvysenou, ale pohybude se stale mezi 36,9 a 36,8…coz je asi blby. :( Pri prvnim tehu, ktere skonviko bohuzel revizi, jsem mela teplotu okolo 37. Podotykam, ze svoji jormalni teplotu mam 36,5 max 36,6. Uz ani nevim, jak pryznaky…snazim se to porovnavat s tim prvnim. Podobne je to, ze jsem vzdy vecer nafouknuta na prasknuti a obcas citim podbrisek. Ale ted me vubec neboli prsa, coz predtim ano. Zjevne je to asi blby, co? No, jeste max 4 dny cekani a budu vedet. Mak delsi cykly..okolo 33 dni, tak to cekani je vzdy dlouhy. :( Prikladam graf a fekuji za kazdy nazor.

Omlouvam se za preklepy…napriklad slovo příznaky. :) Mobil si dela, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.5.17 07:32

@Milu11 a test si nezkousela, taky jsem nafouknutá, předevčírem už jsem měla vyznačenou ovulku dnes zase teplota klesla na bod mrazu takže mám asi další anovulacni, nebo fakt nevím. Ja jsem dnes 40dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.5.17 07:51
@Ajinka91 píše:
@Milu11 a test si nezkousela, taky jsem nafouknutá, předevčírem už jsem měla vyznačenou ovulku dnes zase teplota klesla na bod mrazu takže mám asi další anovulacni, nebo fakt nevím. Ja jsem dnes 40dc

Na test je jeste brzy…akorat bych byla driv zklamana. Tusim, ze to nevyslo.
A ovulku sledujes podle ceho? Ja to vzdy delala pomoci BT, ale ted k tomu pridavam i ovulacni testy, abych to mela s vetsi jistotou. Akorat je na houby, ze na to vsechno clovek porad mysli a stresuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.5.17 08:26

@Milu11 jen podle bt ovulaky jsou u mě vyhozený peníze koupila jsem je a pozitivní byly oba dva dny nicméně bt tomu nenasvědčovala resp bylo to až druhý a třetí den po vzestupu. Nejsou spolehlivě já dnes na testu sněhobílou. Prvniho ducha u dcery jsem měla 9dpo 10 už byla zřetelná čárka. Tez jsem u ní měřila bt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.5.17 08:29

@Milu11 já mám nafoukly podbruch píchání pobolivani podbřišku kort když jsem v práci a hustý bílý hlen čípek pořád vysoko.Ale bude to dle mě další anovulacni. Protoze mi dnes zmizela coverline v grafu.Mam hrozně nízké teploty. O pár stránek zpět jsem dávala grafy a bylo mi divně že 4den po vzestupu jsem měla poradny kus tažného hlenu s krví o té doby nic chvíli jsem spinila a teď je hustý a kremovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.5.17 09:00
@Ajinka91 píše:
@Milu11 já mám nafoukly podbruch píchání pobolivani podbřišku kort když jsem v práci a hustý bílý hlen čípek pořád vysoko.Ale bude to dle mě další anovulacni. Protoze mi dnes zmizela coverline v grafu.Mam hrozně nízké teploty. O pár stránek zpět jsem dávala grafy a bylo mi divně že 4den po vzestupu jsem měla poradny kus tažného hlenu s krví o té doby nic chvíli jsem spinila a teď je hustý a kremovy

A co ti na tohle rika doktor?
Ja cipek nemerim…nikdy jsem to nedelala a ani nevim, jak yh to poradne poznala. Vzdy jsem se spolehala na teplotu…a ac byl cyklus ovulacni, tak mi prijde, ze to tehu nebude, kdyz ty teploty nejsou o nejakou aspon desetinu vyssi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.5.17 09:27

@Milu11 nic, on v tomhle stojí za prd.Uz druhej cyklus mi cpe Norhetisteron, kterej jsem teď ale nenasadila. Minuly cyklus byl 62dni.
Byla jsem u něj minulý týden na prevenci tak mi dělal i utz. Cysty řekl že nemám, na endometriózu že to taky nevypadá a že sliznice mám výšku 7mm.To bylo druhý den po tom co mi vzrostla bt.
On stojí za houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital