Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Hani74 píše:
Holky kromě teploty, vypozorovaly jste jeste nějaké další ovu příznaky?
Já ne. Dřív ještě tak hlen, ale to jsem taky nezjistila hned jak to mám a co to znamená. Teď nemám už moc čas se sledovat, změna hlenu není jasně zřetelná, aby mě to praštilo.
@Kamila32 tak pichani na levém vaječníku jsem měla včera, ale test mam porad negativni. Dělám si clearblue digi. Zatím to jeste s teplotou nemam vyzkoušené. Dekuju za sdílení zkušenosti.
@andelka83 dekuju, hlen jsem dřív též zpozorovala, ale neni vždycky a ted navíc to mam cele jakési rozházené, navíc mam brát Duphaston po zmerene ovu a to je též zásah.
@Kamila32 mam většinou 28/29 dnu cyklus. Nyní jsem 12 DC, doufám, ze rano budu mít pozitivni ovu test. Minuly mesic jsem měřila poprvé a měla jsem pozitivni 12 DC. Jen pak je třeba asi dobre načasovat, kdy na to skočit po objeveni pozitivního testu. Jestli hned nebo čekat 12-48 hodin, nebo jak to vůbec načasovat, abych neuhnala muze.
@Hani74 já bych to zkusila v době jasně pozitivního testu. Ony chvíli vydrží, stačí se trefit den dva před ovulaci.
@andelka83 dekuju! Minuly mesic jsme zkusili hned jak vyšel pozitivni test, ale ne zadarilo se, tak se jdeme snažit dal. Tak alespon jednou hned a pak to jeste pojistit.
Snažilky, co říkáte takovému ovu testu, který je permanentní? Máte některá zkušenosti? ![]()
ovu-control-geratherm
Nejde sem vložit odkaz ![]()
Mam takovy blby pocit, ze to dostanu. Ms ma prijit v patek. Vcera vecer a dnes v noci hodne silne bolesti bricha jako pred ms. Dnes teplota zase stoupla, ale.. kdyby se zadarilo.. stejne tam nevidim nidacni pokles
takze asi zase nic
@Ichaela a kde si slyšela že každá ho má? Není to pravidlem už dcery jsem ho taky nemela ![]()
@Ichaela nidacni pokles může být i nemusí, není to žádné pravidlo. Já jsem měla těhotenství bez poklesu i pokles bez těhotenství. Tohle hoď za hlavu.
@andelka83 píše:
@Ichaela nidacni pokles může být i nemusí, není to žádné pravidlo. Já jsem měla těhotenství bez poklesu i pokles bez těhotenství. Tohle hoď za hlavu.
Dekujiii ![]()
Prosím poraďte mi, dnes jsem 29DC a teplota mi hodně klesla. Dnes to vychází, že jsem to měla dostat, jenže vůbec nic (ráno teplota 36.6, odpoledne teplota 36,82) Myslíte, že ms dorazí??
@Kamila32 odpolední teplota je k nicemu ta nevypovídá o nicem. Nekomu má dorazí v den poklesu, někomu druhý den
Tak asi snazenicko i v kvetnu
v patek ma prijit ms a dnes teplota klesla. Na nidaci mi to prijde pozde. Co myslite? ![]()