Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32914
1.4.17 10:31

@Ajinka91 no, možná trochu změnili systém vyhodnocování, protože co tohle sleduju ( 9 let) tak býval často mimo, aktivně značil ovulaci tak kde podle pravidel vůbec nebyla, stačil mu pokles vzestup a uz značil.
Ono je to hodně individuální, mně teď blbne i jinak spolehlivý wunschkinder.ale já si odjakživa vyhodnocuju sama, píšu i do papírových tabulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
1.4.17 10:34

@Avrun u toho grafu je potřeba vycházet všechny ty špice a pak už to hodnotitelne je.
Některé grafy jsou oříšek. Ale hlavní je výsledek že jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.4.17 11:03

@Avrun Díky :mrgreen: No ono je to docela mazec :mrgreen: třeba minulý měsíc jsem měla něco podobného jako ty a MS přišla po 18 dnech z toho ten 18 den už jsem špinila, dnes zatím nic :think: A teď jsem dělala ovu test, jen tak ze zvědavosti a druhá čárka začíná silit, no tak jsem zvědavá co z toho bude :lol: já už jednoho raracha mám, ale u něj to bylo nějak na první šup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
1.4.17 12:26

@andelka83 ale i ty špice o něčem značí :nevim: já je tam prostě nechávala a max jsem si dělala poznámku, pokud jsem měla pocit, že tu teplotu opravdu mohlo něco ovlivnit. A ano, počítá se hlavně výsledek :mrgreen:

@PM94 takže chcete pořídit sourozence :palec: mě se třeba ovulační testy nikdy nezabrvily úplně stejně, ta testovací čárka byla vždy o něco světlejší. někomu ta hladina LH vyletí rychle, takže to třeba ani nemá šanci chytit. Jo a víš, kdy jsem měla ovulační test nejkhezčí? Když už jsem byla těhotná :lol: ony ty těhu i ovu testy reagují podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
1.4.17 13:41

@Avrun přesně tak první co jsem místo testování použila byl ovulační čárku jsem měla výraznější než kontrolní až nasledujici den jsem použila těhotenský a měla carku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.4.17 14:36

@Avrun Tak to já tak průběžně zkouším ovu testy od vysazení té antikoncepce, ale nikdy jsem neměla druhou čárku silnější nebo stejně silnou jako tu testovací, buď byl jen duch a nebo byla silná ale ne tak jak píšou v návodu :lol: Tak těžko říct, uvidíme no :lol: teď to nijak nehrotím, tělo se musí vzpamatovat brala jsem antikoncepci necelé 2 roky ale tu gestagenni při které není MS vůbec. V červnu jdu pak na gyndu tak kdyby se do té doby nepovedlo tak to proberu s doktorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.17 21:26

@Ajinka91 Norethisteron beru až 18 - 24 CD, takže až po dozrávání vajíčka, doktor mi to vysvětlil několikrát. Příští začátek cyklu jdu na hormonální profil, tak uvidím, co se mnou bude. Já ho beru kvůli přemíře estrogenu, pak mi stále roste sliznice a pak to mám 14 dní v kuse na dvě vložky za sebe na dvě hodiny. Dost mě to omezovalo v životě a i v práci. Nemohu si dovolit být dva týdny na neschopence kvůli menstruaci. Taky mi při Norethisteronu skoro zmizely deprese, což bylo hodně krutý. Byly občas až se sebevražednými sklony. Teď už je to jen na dva dny a dokážu to trochu rozumem přemoct. Norethisteron brání dozrání vajíčka pouze v případě, že ho žena začne brát než vajíčko dozraje. A až dozraje a praskne folikul, tak žluté tělísko produkuje gestageny stejně jako Norethisteron. Jsem z práce dost zničená, už jsem ji změnila.. tenhle rok hubnu, takže to až tolik řešit nebudu asi. Projdu si vyšetřením, přijdeme na to, co se děje a když se náááhodou zadaří, tak jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
2.4.17 21:13
@lerlemur píše:
Tak nic… teď jsem byla na WC a MS je už v plné parádě… :zed:

Holky, tak od soboty od rána bílý vytok a MS zatím zas nikde.. tak nevím.. test dneska snehobilej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
2.4.17 22:00

@lerlemur a byla to ms? Co bazalka? Já čekám zda zítra vyskočí teplota
Já se dneska odpo pro změnu pěkně 2* po**** :lol: ale nic mi není jsem zvědavá co z toho bude :lol: ale teplota už mi nehapruje a ustálila se už ani nekrvacim a dovolím si říct že bílkový hlen jsem opravdu měla dnes teda až moc. Jestli za to může Femigard těžko říct.
Hodila jsem nový cyklus od toho prvního špinění dnes jsem 25DC cykly nepravidelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
2.4.17 22:07

@Ajinka91 BZ jsem pravidelně nemerila, naposled v pátek a to byla stejná jako předchozí 3dny 36,8.. teď o vikendu jsem nemerila, změřím zas ráno.. ale to bude k ničemu už :lol:.. hele tak uvidis, ja normálně mám MS dostat zítra podle kalendáře.. taky to mam takovy ze jednou 23DC pak treba 25DC a tak.. ale vzdy to kalendář zprumeruje a me fakt ten den MS dojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.4.17 06:35

Dobré ráno děvčata :) tak jsem 28 DC v mem případě 2dny zpoždění.. BT stoupla na 36,9.. test stále bilej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.4.17 06:58

@lerlemur jak dlouhou máš luteální fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.4.17 07:01

@Ajinka91 dneska 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.4.17 07:06

@lerlemur takže normálně mivas každý cyklus 10dni LF? Tak vyčkejte ještě 2dny.Ja pořád čekám co teplota :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.4.17 07:11

@Ajinka91 nezbývá nam nic jinyho než čekat.. ale je to děsný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie