Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Veronika.Berta no právě že jen Ibalgin, po vyšetření mě bolí celá levá strana jakoby vaječník upřímně svému doktorovi moc nevěřím. Je mi na nic mám to stejně jako vy, nafouklá jsem k to. u krvácení, bolesti brnění nohy co se mi přidalo teď odpoledne podle mě to bude k tomu, doufám že tam není nic jiného :/
A po tom co mi řekl se fakt cítím pod psa o dceru jsme se snazili přes dva roky z toho první těhotenství skončilo kyretáži v 7.Týdnu. Takkze se hrozim toho co bude dal ![]()
@Ajinka91 Musíme si držet palce i na nohou a bude dobře. Já jdu ve čtvrtek na ultrazvuk, jestli mi dozrávají vajíčka. Už vidím, jak se ve mě budou zase vrtat. Hlavně odpočívejte. Na zánět v děloze je dobrý kontryhelový čaj, nebo řebříčkový čaj. Hodně pijte, aby jste ředila. Bude dobře. Pokud to bolí, tak mažte znova k doktorovi. Já mám o víkendu výstavu, tak na dva dny přijdu na jiné myšlenky. Snad. Už nebulim, když vidím malé děti, tak to snad ustojím ![]()
@Veronika.Berta včera mi přišel Femigard tak jsem vysadila kontryhel a začala užívat ten.
Jinak špinění se po Ibalgin zastavilo ale dnes v práci jelikož taham těžký věci jsem zase začala špinit už ne jasná krev co mě zaráží je že včera bt 36,1 a dnes 36,5 předchozí dny byla 36,4-36,5 řekl že sliznici mám nízkou takže od toho dne kdy jsem začala špinit jsem nastavila na ff nový cyklus.Tak mě napadlo jestli ta moje bolest levý strany nebyla ovulace, jelikož jsem se včera odhodlala ve vaně vyšetřit a mela jsem prst potažený bílkem.
Je fakt že krev ani nic mi nebral jestli je zánět v těle, ale něco v nepořádku bude když spinim
@Ajinka91 Nechala bych si udělat hormonální profil, krvácení mimo cyklus jsem měla taky, hlavně během zátěže a skončila jsem s Norethisteronem. Kolik kg taháte? Ovu to být může, ale nemusí. Já mám hleníka i když potřebuju dlouho na WC a nemůžu si odskočit. Já jsem měla krvácení během měsíce několikrát. Tak jako že jen malinko, ale začaly mi problémy třeba pak i při velké potřebě. Hrozně mě všechno bolelo, dojít si na velkou bylo za trest a při silnějším zatlačení byla opět krev. Občas mě to vyřadilo na půl dne z práce, fakt to bolelo i při hrabání listí. Já se teď jen modlím, aby ve čtvrtek přišly dobré zprávy, jdu na gyndu na měření folikulu. Jsem asi hodně unavená, mám hrozné depky. Nechce se mi absolutně nic dělat. Povolila jsem v jídelníčku. V práci chtějí přesčasy, já už nemůžu. Já si už přeju jenom otěhotnět a mít všechno u ( Y ) ![]()
@Veronika.Berta naprosto rozumím a vy už máte prcka? Mě dnes začala asi regulérní menstruace
teď už je to na vložku, kašlu fr.na Norethisteron nasadila jsem bylinky a uvidím. Nevim zdali má Brufen vliv na bt ale den kdy jsem ho nasadila jsem měla 36,3 další den 36,1 následující 36,5 pak zase 36,5 včera 36,5 dnes 36,6 a od rána krvácím poslední Ibalgin jsem měla v sobotu při předposlední teplotě 36,5.Uvidime dávám si ten Femigard chci aby se mi vše připravilo a mohly jsme začít pracovat na druhatku
@Ajinka91 My právě žádného prcka nemáme…To je na tom asi nejhorší. Hrozně se bojím, že to nepůjde. Ibalgin nevím, jestli může mít vliv na teplotu, ale působí protizánětlivě. Bude to teď asi odezdi ke zdi. Na srovnání hormonů jsou prý dobré jmelové kapky, ale nemohu posoudit sama. Já si spíš myslím, že jste měla anovulák. Před menstruací byste měla mít teplotu výš, než 36.6. zapište si nový cyklus a zkuste bylinky, třeba budou fajn. Já jsem po posledním vysazení Norethisteronu měla dva dny šílené návaly. Teď mám po menstruaci a mám výkyvy nálad. Ve čtvrtek budu gyndaře bombardovat otázkama. chudák bude muset odpovědět na vše.. ![]()
Ahoj
řešíte teď někdo změnu času? měřím teď vlastně o hodinu dříve že… (tím že změna času na letní čas byla v průběhu mého cyklu). Revidujete graf? Všimli jste si změny teplot? Já teda nemůžu měřit o hodˇku později, to bych nestihla do práce
Takže spíš jde jen o teoretický dotaz. Můj názor je, že moje tělo si hodiny prostě nepřehodilo že.. a funguje tak v zimním času ještě
Díky za reakce.
@saphire ta hodina obvykle problém nedělá. Já úplně zapomněla že se měnil čas v době kdy už jsem začala po ms měřit
obecně se může udělat to, že den před se změří o 20 později, den po o 20 minut dřív a další den už zas jako obvykle. Ale z hodiny bych si hlavu nedělala, jen udělala poznámku, kdyby snad to udělalo nějaký binec v hodnocení.
@andelka83 vypozorovala jsem ze mi to dela rozdil pri hodine 0,1-0,2stupne ale stalo se mi i to, ze zadny rozdil nebyl
od noveho cyklu uz to bude ok
diky
@Ajinka91 Tak jsem dneska byla na ultrazvuku. Vůbec neviděl žádný folikul. Jsem z toho rozhozená. Udělal mi stěry a napsal žádanku pro manžela do Gennetu. Jsem z toho taková rozmrzelá ![]()
@Veronika.Berta to mě mrzí a kolikátý dc jsi? meris pořád teplotu?
Já už dneska 23den krvácím uvidíme co bude nic mě ale neboli. Norhetisteron jsem nenasadila, beru si ten Femigard a uvidíme jestli mi to srovná a ztratí se mi mimomenstruacni krvácení
@Ajinka91 jsem včera byla 12 DC. Prý by už folikul měl být vidět. Sliznici mám 5 mm, což není žádná hitovka taky. Ale poslední MS byla náročná a bolestivá, dokud jsem ji nerozchodila po chodech s kýblema a dvouma skleničkama vína. Jakoby se mi to celý ucpe, krvácela jsem hrozně málo a strašně to bolelo, že jsem nemohla sedět. K tomu je měla hrozné návaly. Začala jsem tele brát Norethisteron o den později. Teplotu teď neměřím. Někdo mi snědl teploměr
ale vstávala jsem dost nepravidelně, takže by bylo měření stejně k prdu. Manžela budeme objednávat do Gennetu do Liberce na spermiogram. Já si za týden zavolám na testy a pak půjdu 3DC na odběry kvůli hormonům a znova štítná žláza. Pak mě čeká kontrola vejcovodů. Když prý to bude jen věc nedozrávání vajíček, tak to prý umí věda napravit. Já se stále snažím hubnout i když to od výstavy nestíhám ale váha alespoň stojí. Mám spoustu toho špatného vnitřního tuku. Jím málo bílkovin. Poradkyně mě za to pořád kárá. Nesnídám, nedokážu do sebe natlačit to množství jídla, co mám předepsané. Jím mnohem víc než před tím.
Ahoj holky, jdu na vás s dotazem, zda nekdo nemáte stejnej stav
čekám MS 3.4., včera se mi objevil naruzovely vytok, nebo spíš když se utru, tak mám papir spinavej, ale na intimce nic.. BT mám už 4.den 36,8..myslíte, že mimco klapne, či se mi rozjíždí MS? Včera jsem mela i křeče jako když má dorazit, ale dnes křeče pryč a vytok slábne..
děkuju za případné rady a všem přeju brzký //!! ![]()