Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ajinka91 A co teplota? ta klesla trvaleji, nebo se vrátila nahoru? Já mám skoro domrchováno.
Snažím se jíst jak mám a snažím se hubnout, abych měla větší šance na miminko a taky šance být krásná maminka s elánem ![]()
@Ajinka91 Já jedu taky nový
Tenhle bude krušnej. Po úpravě stravy mám pořád chuť na chlapa
..jen počkej až domršim
![]()
Děvčata vy jste tady takové zkušené, tak mi snad poradíte
. Zajímalo by mě, jaká bývá běžná bazální teplota u kojících žen, které ještě nedostaly od porodu menstruaci. Neměřím pravidelně, spíš jen tehdy, když tuším, že jsem těhotná, takže jsem vždy měla nad 37 st.
. Teď měřím asi 6 dní po sobě (od 4. dne po sexu) a drží se to nad 37 (krom snad 5 dne, kdy to bylo 36,9). Když bych měla normální cyklus, byla bych si téměř jistá, že jsem v tom, ale ted prostě nevím a přemýšlím
.na test je ještě brzy, chci vydržet v lepším případě do čtvrtku, ale obávám se, že to nevydržím ![]()
@kriistin Jak dlouhý máte cyklus? Máte už zpožděnou MS? Každé těhotenství je jiné.
Jdu za vámi pro radu nebo zkušenost, dnes ultrazvuk folikul připraven, děložní sliznice dle dr. krásně připravena. Jen mme nenapadlo se zeptat proč si mme pozvala na krev týden před příchodem MS. A ještě dotaz měřím bt a i ovulačni test takže hlídám. Problém je ale v tom že jsem druhý den nachlazená, chytla jsem to od děti. Projeví se i tak na teplotě ovulace nebo spíš se teď spoléhat jen na test, máte někdo zkušenost.
@lalajdaa píše:
Jdu za vámi pro radu nebo zkušenost, dnes ultrazvuk folikul připraven, děložní sliznice dle dr. krásně připravena. Jen mme nenapadlo se zeptat proč si mme pozvala na krev týden před příchodem MS. A ještě dotaz měřím bt a i ovulačni test takže hlídám. Problém je ale v tom že jsem druhý den nachlazená, chytla jsem to od děti. Projeví se i tak na teplotě ovulace nebo spíš se teď spoléhat jen na test, máte někdo zkušenost.
možná chce v této fázi z krve zjistit výši progesteronu, jestli správně funguje žluté tělísko…co se týká samotného nachlazení, tak je to vlastně jen o tom, jestli se zvýší tělesná teplota, prostě jako při nemoci, takže se nedá na to úplně spolehnout…když u mě nastupovala nemoc, z počátku jen jako běžné nachlazení, tak BT nízká, ale potom to přešlo v chřipku a teplota vyletěla
@Veronika.Berta tak u mě začaly asi plodné dny včera, od včera mě bolí prsa teplota dnes klesla a mám spousty vodbatobilkoveho hlenu, dnes jsem 11DC cykly mám nepravidelně. Ale ty prsa ty bolí, měla jsem to tak i minulý cyklus po ovu jako když utne
@Veronika.Berta my se nesnažíme
spis mi šlo o to zda vůbec ovuluju protože po prvním vysazení jsem1,5roku neovulovala vůbec.:/ Druhý plánujeme až tak za 2roky ale když by bylo tak by mi to nevadilo
Ahoj holky tak jsem opět zde pro radu. Mohla bych právě ovulovat? Nemám toho moc v měření BT, ale zrovna probíhá mrcha a cca před rokem když jsem byla na přeoperačním vyšetření kvůli laparce mi dr. oznamila, že ovuluji a to mi den před skončila ms.OT dělám stále každý den a stále negativní
@Lucoušek27 ovulace je den poslední nízké teploty pravidlo 3po6 tzn.ze po ovulaci být tepota 3dny zvýšená než 6predchozich. Vyčkejte na další teploty