Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
16.4.17 02:19

@Ichaela Protože ovu je 24-36hodin po pozitivním ovu testu. někdy to může být i 48h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
19.4.17 07:55

@Veronika.Berta máš po Norethisteronu nějaký vedlejší příznaky, špinění se mi teda zastavilo brala jsem předevčírem 1-0-1 a včera 1-0-1 jenže od včera mě bolí podbřišek a hrozně mě bolí prsa.Bt asi nemá smysl měřit jelikož mi hned druhý den vylitla (den před tím jsem nasadila).Nevím zda ho mám brát není mi po něm dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
19.4.17 08:22
@kriistin píše:
Stoupa

Krasny graf. Drzim palce at to vyjde. Taky cekam a doufam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
19.4.17 18:56

Holky měrite nektera testem clearblue se smilikem? Mate zkušenosti, kdy je ovu poté co se ukáže smilik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
20.4.17 18:06

Ahoj, já jsem začala měřit v půlce cyklu tak nevim, ale podle hodnot co tu píšete tak jsem měřila první den v době ovu. Zítra dodám graf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.4.17 20:05

Kdy proběhla ovu?

Poradíte, kdy proběhla ovu podle BT v březnu? Podle výpočtů kalendáře byly ovu testy negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
20.4.17 20:26

@Dannylinka podle mě 30, nebo 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.4.17 21:51

@Kamila32 předpokládám že kalendářní. Jinak 29 DC?
To je ale dlouhé… 8o
No není divu, když bylo 11 zpoždění :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
20.4.17 22:15

@Dannylinka jj myslím kalendářní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 12:30

@Ajinka91 Aji první měsíc to jsou prsa, natéká spodek, připrav se, že to bude jízda ta první menstruace, to bude taková malá očista…spíš očistec :D Ber Cerutin. Prsa dalším užívám odezní, já jsem už ok, ale mě se po vysazení navaluje, mám normálně přechodový stavy, může se ti zhoršit nálada. Co ti můžu doporučit, tak hodně pij a snaž se držet zdravější stravu. Já vždycky s Norethisteronem nehubnu, nebo jen málo a to mám teď za týden a kousek dvě kila dole. S Norethisteronem mám teď vždy pár dní slabou menstruaci, pak přijde den D a to jde všechno ven a pak už jen tak čistim. Jakoukoliv nepravidelnost ti Norethisteron odvděčí nevolností. Jsem ráda, že jsem změnila práci a mám teď hodně pohybu, takže když mám své dny, tak to rozběhám. V bývalé práci jsem seděla a hrozně to bolelo, když se všechen ten matroš pokoušel dostat najednou ven. Jo, budeš možná mít žravou :D Taky jsem byla každý cyklus stopro těhotná :D Hele bude to s tebou mávat, když to bude hodně hardcore, tak si ho nech změnit. Já měla prvně Proveru a to byl průser jak Brno. Každý sedne něco jinýho, já už se změnou jídelníčku o Norethisteronu skoro nevím. Občas mám blbou náladu. Příští měsíc jdu na hormonální profil, tak se ho už třeba i zbavím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
21.4.17 15:59

@Veronika.Berta no já to po dvou dnech vysadila bylo mi zle dneska bolesti břicha a už jede červená dnes je to druhý den co jsem vysadila tak snad už se pořádně očistíme a bude klid pro změnu jsem nasadila tinkturu z jeřábu ptačího tak jsem zvědavá. Ja právě měla kdysy proveru a v pohodě. Kdyz já do sebe nechci cpat chemii :zed:
Jinak zravou mám jak kdy v praci se většinou dostanu k 1.jidlu někdy kolem poledne v práci jsem od 5:15.Jinak váhu ani teď nějak moc neřeším před dcerou jsem zacilala s 55/165 k porodu jsem šla s 82kg :D z porodky jsem oschazela s 71kg po 6nedeli jsem měla 62kg pak to dlouho stalo podařilo se mi to srazit někdy do jejich 3let na 56kilo.Pak jsem začala chodit do práce a za půl roku už jsem měla 48-50 a to mám do teď. Shon stres lítání abych všechno stihla. Zeru hlavně navečer když si konečně sednu a mám chvíli klid na to se najist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 16:57

@Ajinka91 Já si v práci s sebou furt tahám krabičku se zeleninou, sýrem, vejci a šunkou :D Dopoledne mám zašitou ve skleníku krabičku s ovocem a oříšky. Jím každé dvě hodiny, protože bojuju s každým kilem. Prsa mě bolely už od potratu, ale s tím Norethisteronem to bylo chvíli horší. Bolely mě asi tři týdny v kuse, o číslo větší a tak.. Teď je fakt klid, jestli jeden den, že mě pobolívají. Ty návaly mi taky zmizely po čase :) Teď je to spíš na mě, abych se dala dohromady a dušička taky :/ a že bojuju občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
22.4.17 08:18

Tohle je můj graf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
22.4.17 18:21

Holky kromě teploty, vypozorovaly jste jeste nějaké další ovu příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
22.4.17 18:32
@Hani74 píše:
Holky kromě teploty, vypozorovaly jste jeste nějaké další ovu příznaky?

Ano bílkový hlen, pichani na pravém vaječníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital