Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
26.4.17 21:33

Ahoj holky, trošku plaším.. :( co si myslíte o grafu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
26.4.17 21:33

Holky mate někdo zkusenost, jestli vyšší teplota muze ohrozit ovulaci a oplodnění? Prave mam mít nejlepsi 2 dny a zvýšila se mi teplota na38, asi jsem něco chytla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.4.17 05:47

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla ale konečně snad vypadá ze se něco děje, co myslíte? Minuly cyklus clostik, teď bez pac byla cysta, ale uz zmizela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
29.4.17 14:59

Prosím o radu

Holky tak u doktorky vše ok cysta pryč a jedu ovulacni testy, poradite my s nima tedkon, začla jsem měřit i BT tam jsou nízké stupně, plus testy a je my divné, ze by ovulka už se blížila, nebo nevím co a jak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
29.4.17 18:57

@Nikolniky25 měr a testuje dál nic víc se poradit neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
29.4.17 19:01
@Ajinka91 píše:
@Nikolniky25 měr a testuje dál nic víc se poradit neda

to urcite budu a bud se trefime nebo ne nu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
29.4.17 20:31

@Nikolniky25 když budete ob den jistit tak neropasnes ;) každopádně bych řekla tak 3-4 dny a je tu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
29.4.17 22:57
@Ajinka91 píše:
@Nikolniky25 když budete ob den jistit tak neropasnes ;) každopádně bych řekla tak 3-4 dny a je tu ;)

to je právě na prd že pritelovi se ob den nechce tak jednou za 2-3dny je ted dost ve stresu a nemá nato zrovna náladu. :roll: hned co tam padne pořádně druhá tak to pojistim klidně 3 krát za den a to bude mít pak smůlu :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 17:49

Ahoj holky, přikládám svůj graf z aplikace fertility friend, vždycky mi ovulaci vyznačil, teď ale ne a nevím, co si mám teda myslet. Který den byste vy viděly na ovulaci?
Měřila jsem bt loni od začátku září do konce prosince, ovulace byla vždy pod 36,7. Zcela náhodou jsem začala měřit teplotu tento cyklus, abych zjistila, jaká je luteální fáze teď, když neberu fertipronu. A předtím byla ovu vždy 16-19DC, nikdy dříve. A teď to já vidím na 11DC (24.4.) podle grafu, max ten 13DC (26.4.). Co myslíte vy? Udělala jsem si i ovulační testy jeden 12DC (25.4.) v poledne a byl pozitivní a druhý 13DC (26.4.) a tam už se druhá čárka téměř ani neobjevila. A ovulační bolesti jsem měla jasně právě ten 12DC, kdy ta bolest byla nejsilnější v noci z 25.4. na 26.4.
Omlouvám se za anonym, ale kdyby to to mělo vyjít (sex byl 10DC tedy 23.4. odpoledne), tak nechci, aby to někdo ze známých tady věděl. ;)

• Citovat
  • Upravit
10349
30.4.17 20:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přikládám svůj graf z aplikace fertility friend, vždycky mi ovulaci vyznačil, teď ale ne a nevím, co si mám teda myslet. Který den byste vy viděly na ovulaci?
Měřila jsem bt loni od začátku září do konce prosince, ovulace byla vždy pod 36,7. Zcela náhodou jsem začala měřit teplotu tento cyklus, abych zjistila, jaká je luteální fáze teď, když neberu fertipronu. A předtím byla ovu vždy 16-19DC, nikdy dříve. A teď to já vidím na 11DC (24.4.) podle grafu, max ten 13DC (26.4.). Co myslíte vy? Udělala jsem si i ovulační testy jeden 12DC (25.4.) v poledne a byl pozitivní a druhý 13DC (26.4.) a tam už se druhá čárka téměř ani neobjevila. A ovulační bolesti jsem měla jasně právě ten 12DC, kdy ta bolest byla nejsilnější v noci z 25.4. na 26.4.
Omlouvám se za anonym, ale kdyby to to mělo vyjít (sex byl 10DC tedy 23.4. odpoledne), tak nechci, aby to někdo ze známých tady věděl. ;)

Odmaz strukturu hlenu a uvidíš přijde mi 10DC to je poslední den nízkých teplot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 21:00

@Ajinka91 hlen jsem vymazala a pořád mi to ovulaci nepotvrdilo. Samozřejmě, když smažu pozitivní ovu test, tak mi skočí okamžitě ovulace na 10DC. Já si tipuju 11DC, to mi přijde jako poslední den nízkých teplot. Ale ta bolest byla velmi přesvědčivá, že ovulace proběhla právě 12-13DC. No. Poprvé, co mi graf nic neukázal a teď mám tolik různých faktů, podle kterých to nedokážu určit. :o

• Citovat
  • Upravit
155
30.4.17 21:00

Prosím o radu

Moc prosím zkušené o radu: nevím čemu věřit BT nebo ovu testům? viz foto graf vyznačil ovu 26.4. ale pozitivní test je až 27.4.(alespoň si myslím, že byl pozitivní - poprvé po 3 letech takto silná /. Dík za názory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
1.5.17 04:29

@Fabienka v tomhle případě bych se přikláněla k ovulaci 28.4. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
1.5.17 16:11
@Ajinka91 píše:
@Nikolniky25 když budete ob den jistit tak neropasnes ;) každopádně bych řekla tak 3-4 dny a je tu ;)

mohu se te prosím ještě zeptat, jsem jak pitomá, bolej me už 3 dny strašně prsa i bradavky na dotek, levej vajecnik občas a podbřišku taky občas ale ta bolest se nekdy nedá vydržet a do toho dneska strašně moc bílého hlenu že kdybych mohla naplnim klidně půlku malé skleničky, můžou to být pomalu příznaky přicházející ovulace, ovu testy pořád ta druhá čárka je slabší, omlouvám se ze se tak blbě ptám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
1.5.17 19:27

@Nikolniky25 bílý hustý hlen bývá po ovulaci, před je vodnatý, není se v bilkovy někdo má jen vodnatý. Prsa jak u koho u někoho bolí před ovulaci u někoho po ovulaci až do ms. Tezko rict ono taky dost záleží na citlivosti testu já jsem pro měření bt, u mě ovulační jsou zbytečně vyhozený penize :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí