Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Nikolniky25 není zač no já to měla obdobně prakticky bez ha jsem nefungovala po vysazení katastrofa po porodu dcery jsem řekla že už to svinstvo nechci a ejhle musela jsem jelikož jsem to místo 6nedeli měla 6mesicu.Pak mi začaly migrény první jsem měla když ji bylo 7mesicu dlouhých 3 A3/4 roku mi trvalo než jsem přišla na to že mi migrény zhruba v půlce cyklu právě způsobuje HA a to mi jich dr. vystridal asi 9
vysadila jsem a mám po migrénách za to minulý cyklus 62dni z toho 37 dní střídavě špinění a krvácení. Jediny co mi řekl že druhé bude běh na dlouhou trať ale on je stará školka a já pro to udělat všechno napřímo se teď nesnažíme ale do 2let bych chtela, teď se musím dát do kupy ja
@Ajinka91 tak ja byla u doktorky nakonec mám lehký zánět močáku a lehký zánět uvnitr, ale rikala pokud byla ovulace tak mam udelat Tt za 14 dni prijit ze na utz neni nic videt, tak uvidím nu, treba ovu byla uz nebo teprve bude no, bylo ji to také divný ze Tt byl na nem duch, jsem Tt vzala sebou.
Holky, čemu věříte víc, ovu testům nebo BT? Mně se to nějak rozchází ![]()
@Dannylinka určitě bazální teplotě ovulační jsou jen doplňková metoda
@Ajinka91 kdy tedy byla ovu? Testy byly pozitivní 18dc. A podle BT?
@Dannylinka já osobně bych řekla, že až 21DC… to byla poslední nízká teplota…
@Dannylinka pošli ještě fotky testu od 18dc a dál. To že byl pozitivní neznamená že ten den ovulace nastane
ta nastává za 12-36/48 hodin po pozitivním testu
@Ajinka91 nejsem teď doma. V mobilu mám jen tyto
To se si nezadarilo, když jsme se snažili 29.4. pozdě v noci.
Trochu se v tom ztrácím. Když měřím ráno a toho 1.5. byla zřejmě ovu, tak to už v to pondělí ráno bylo po ní, nebo teprve ten den přišla?
@Dannylinka 1.5 je den ovulace podle teplot, z teplot dalších to ale zjistíš až zpětně, kdežto ovulační testy ukazují ovulaci 12-36/48hodin dopředu. Kazdopadne dle mého byla ten 21dc pokud jste se snažily 29.-30-.4,1.5. tak tam šance je
@Ajinka91 takže vlastně dá se říct, že test ukáže, kdy se snažením začít a BT, kdy „skončit“, ne že bychom
jen v tyto dny, ale určitě intenzivněji ![]()
@Fabienka píše:
Moc prosím zkušené o radu: nevím čemu věřit BT nebo ovu testům? viz foto graf vyznačil ovu 26.4. ale pozitivní test je až 27.4.(alespoň si myslím, že byl pozitivní - poprvé po 3 letech takto silná /. Dík za názory.
Taky se priklaním k ovu 28.
Posledni nizká teplota před vzrůstem teplot.
@Fabienka píše:
Moc prosím zkušené o radu: nevím čemu věřit BT nebo ovu testům? viz foto graf vyznačil ovu 26.4. ale pozitivní test je až 27.4.(alespoň si myslím, že byl pozitivní - poprvé po 3 letech takto silná /. Dík za názory.
A test klidne pozitivni byt mohl 27.4.jelikoz ovu prichazi dena dva po pozitivnim testu. Takze myslim ze jak podle testu tak i bt vychazi na 28.4.