Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2207
6.12.16 13:29

@Teerosek Děkuji ti moc Teerosku :-) za hlasík každý hlas dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
8.12.16 17:57

@danger007 taky jsem zahlasovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
8.12.16 18:14

@Matahaari Moc Vám holky děkuji, já bych si tak přála vyhrát ten fusačeeeek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
8.12.16 22:02

@Janička 1211 Ahoj Janičko, no těd jsme trochu nemocný, opět všechny děti tak je to takový mazec, hlavně dohnat vše do školy a těd před vánocema je to taková divočina :-D ale jinak Toník už nám trochu vyrostl 29.12 bude mít rok…toto uteklo. Miminko je pryč… a co ty jak se ti daři?
:*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
10.12.16 10:45

@Teerosek Tedaaaa, to fakt šíleně letí. Brzy se uzdravte. U nás žádný změny a zřejmě se ani žádný nechystají. IVF nevyšlo, tak jsem si ještě zažádala o lázně, ale mám tušení, že to spíš bude relax, než aby z toho byly výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.16 16:10

Ahoj holky. Vy my tu jistě poradíte. BT od5DC, kdy skončila MS: 36.8, 36.5, 36,9, 37,2. Mohla ovulace proběhnout 6DC? Už jednou jsem ji měla potvrzenou na utz takto brzy. Mohu i jednodenní pokles brát vážně? Moje poví teploty 36.9-37.2. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
2630
18.12.16 15:36

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Mám 2letýho syna, se kterým se v noci pořád budím atd, takže o nějaké echt pravidelnosti se mluvit nedá. Už několikátej cyklus měřím BT, před synem jsem mívala ovulaci tak 16tej den.
Tento cyklus mi vyšla ovulace na 15dc, i jsem cílila vaječník. Pak jsme měli se synem špatnou noc a ráno klesla BT a aplikace mi tu ovulaci „zrušila“ a pak vyhodnotila na 19dc (po té probdělé noci). A včera mě vaječníky zas bolely (ale byli jsme v té zimě na dlouhé procházce- možná prochladnutí, přetažení?) a dnes mi to posunulo ovulaci zpět na 15dc. Uff. Máte s tím zkušenosti?
Přikládám oba grafy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.12.16 10:41

@Janička 1211

Ahoj Jani, malý Michael se narodil tři dny po termínu v pátek 9.12.2016 přirozenou cestou. Porod náročný, rodila jsem v nemoci, bonding se nekonal, aby se nenakazil. Já od porodu na antibiotikách. Malý pak dostal moučnivku, takže ještě bojujeme s tímto a aby toho nebylo málo, tak se mi zablokovala krční páteř, bolí to jako prase a nemůžu se hýbat, plus ještě začaly trápit prdíky. Tak jenom doufám, že se ze všeho brzo vyhrabem a bude líp :-)

Doufám, že máš lázně schválené a že si to tam užiješ. Slyšela jsem na ně jenom samou chválu!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
27.12.16 16:41

@Whitedog Ahojky, tak ti moooooc gratuluji k synáčkovi. To je krásný dáreček. Moc držím pěsti, aby jste se brzy uzdravili a ze všech neduhů vylízali.
Lázně mi schválili. Jedu 12.2. Tak jsem zvědavá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.12.16 14:12

Holky prosim o informaci :) jak moc musi klesnout teplota pred ms? Zitra to mam dostat a teplota z 36.8 a 36.9 mi klesla na 36.6..znaci to prichod ms nebo musi klesnout vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.12.16 16:15

Ahoj holky jdu si opět pro radu.. dr mi nasadil utrogestan, abych začala menstruivat ( uz jsem to tu psala měla jsem cyklus cca 50 dni a ms by sama zřejmě nepřišla).. teď jsem první měsíc na utrosi, od 11-26 dc.. a ff mi ukázal 8 dc ovulku.. co myslíte?? Proběhla nebo ne?? :think: s dr jsme se domluvili ze teď to na tři měsíce zkusíme srovnat a pak se uvidí.: nechtěla jsem čekat než ms přijde sama, pac to bych mohla čekat fakt dlouho., díky za názory? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.12.16 19:48

bazální teplota

Ahoj, prosím o radu, jsem pletená z BT myslíte že u mě došlo k ovulaci? Už z toho blazním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
30.12.16 20:34

Ahoj holky, také jsme Vám s Honzíkem přišli popřát vše nej v roce 2017!!! Moc věříme, že tento rok bude pro hodně snažilek uspěšný!
Dlouho jsem tady nebyla a nestíhám dočítat příspěvky…sna­žilkám, kterým se zadařilo najít // moc gratuluji a ostatním holkám přeji moc štěstíčka, aby přišli i andílci k Vám.
U nás zase nebyla nouze o překvapení na vánoce! Pozdní dáreček od Ježíška přišel 29tého, kdy mě už tři dny bolela šíleně hlava, tlak nízký…ve tři ráno mě vzbudil Honzík, tak jsem ho opět uspala a zacítala jsem pnutí jizvy na prsu. Najednou mi začaly všechny souvislosti šrotovat hlavou a já ráno předstoupila před manžela s větou, že asi jsem těhotná. Ještěže ležel, jinak by to s ním seklo…takže výjezd do lékárny a v koutku duše jsme doufali, že test bude negativní. Test jsme udělali hned, žádné čekání…a // čarky jak Brno. Šla jsem do kolen…představa, že jsem 6 měsíců po chemoterapiích a že budu muset na potrat. Hned jsem volala onkologovi a ten mě ujistil, že je vše ok a že žádné větší riziko nehrozí…odpoledne jsem jela k doktorovi a miminko je tam, kde má být…ještě je ale maličké, takže příští týden jednu znovu, jestli už bude :srdce:
Takže holky neztrácejte naději, rok a pul snažení o první miminko (sex skoro ob den), další vánoce - rakovina prsu, další vánoce - // s tím, že jsme ten měsíc spolu spali 2× a to si ještě manžel dával pozor, aby nebyl do mě.
Teď už jsme se trošku vzpamatovali a začínáme se těšít…bude to těžké, Honzík bude mít jen dva roky a malé se narodí, ale snad všechno dobře dopadne a miminko bude vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
31.12.16 10:23

@30_aneta anet to je krasna zprava vitam te v klubu tehuleeek :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.1.17 11:49

prosim o radu

Ahojte vsechny. potrebuju poradit. jsem z toho meho grafu BT uz uplne zmatena.. kazdy mi rika nevo jineho. tak nevim ldy teda vubec byla ovu. jestli cetnost styku staci na otehotneni.. predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí