Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32913
16.11.16 11:14

@Matahaari díky. Už jsem si zrovna dneska tinkturu z jeřábu koupila, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.11.16 18:56

Prosím o radu

Hezký večer, moc prosím o radu, měřím BT více než 2 roky, ale tentokrát mě zaskočily vysoké teploty po MS, obvykle jistím i ovu testy, ale dělala jsem je až od 8DC a negativ. Normálně mám do ovu teploty kolem 36,4, pak se až zvedají. Nemocná nejsem, žádné léky neberu. Prosím nevíte, čím je způsobeno, že je teplota tak vysoká? Předem děkuji za reakce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.11.16 06:41

Zdravím všechny chtěla bych se zeptat zda vidíte jestli třeba nemohla někde ovu probíhat? Měřim první cyklus, takže vim ze to není smerodatny ale jen tak pro info, FF mi vyhodil kriz cca 26DC ale pak teploty zas skakali tak mi to zmizelo.. :nevim: nekuji všem za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
21.11.16 07:33

@natul Podle mě ovu nebyla… ale třeba ještě bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
21.11.16 14:44
@natul píše:
Zdravím všechny chtěla bych se zeptat zda vidíte jestli třeba nemohla někde ovu probíhat? Měřim první cyklus, takže vim ze to není smerodatny ale jen tak pro info, FF mi vyhodil kriz cca 26DC ale pak teploty zas skakali tak mi to zmizelo.. :nevim: nekuji všem za názory :kytka:

Vypadá. To na cyklus bez ovulace ale treba jeste přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.11.16 15:13

@Pepsicola já si také myslím, jen jsem teprve na konci sprna dobrala HA, a ted tak nejak nevím, zda čekat až ms přijde sama.,..abych se vůbec dočkala :D minuly cyklus jsem jí dostala až po vyvolávačce od doktora 44DC.. řekl mi že pokud to nebudu mít pravidelně tak ať přijdu.. ale zas nechci tělo nechávat naučit jen zas na hormony…no nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
21.11.16 15:18

@natul mám taky rozházené cykly a řekla jsem si, že to nejdřív zkusím s inositolem a až pak případně hormony… dokud to není nutné, tak hormony nechci vidět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.11.16 15:24

@Snilek88 no a to to nebudes probírat s doktorem? jak dlouho jsi po HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
21.11.16 15:27

@natul já už dlouho, takže si myslím, že to není antikoncepcí… teď to bude rok..
Tak inositol je vitamín rozpustný ve vodě:-) to s lékařem asi probírat nemusím, ale četla jsem na něj samou chválu a beru ho druhý měsíc a pokus shodou náhod nemám kratší cykly, tak to vypadá nadějně.. snad to nezakřiknu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.11.16 15:32

@Snilek88 no tak drzim palecky at to vyjde a opravdu se cyklus rychle srovná do normalu.. a ovulujes normalne?? ja prave premyslim jestli nenechám to tělo jeětě tak třeba 2 měsíce na srovnání a poté koupím třeba také ten inositol.. no uvidim.. spíš se bojím abych to přirozeně dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
21.11.16 15:35
@natul píše:
@Pepsicola já si také myslím, jen jsem teprve na konci sprna dobrala HA, a ted tak nejak nevím, zda čekat až ms přijde sama.,..abych se vůbec dočkala :D minuly cyklus jsem jí dostala až po vyvolávačce od doktora 44DC.. řekl mi že pokud to nebudu mít pravidelně tak ať přijdu.. ale zas nechci tělo nechávat naučit jen zas na hormony…no nevím :nevim:

Urcite bych se za doktorem stavila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
21.11.16 15:35
@natul píše:
@Pepsicola já si také myslím, jen jsem teprve na konci sprna dobrala HA, a ted tak nejak nevím, zda čekat až ms přijde sama.,..abych se vůbec dočkala :D minuly cyklus jsem jí dostala až po vyvolávačce od doktora 44DC.. řekl mi že pokud to nebudu mít pravidelně tak ať přijdu.. ale zas nechci tělo nechávat naučit jen zas na hormony…no nevím :nevim:

Urcite bych se za doktorem stavila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.11.16 15:44

@Pepsicola no asi to bude lepší, přístí týden v pondělí mám dovču, což pokud nedostanu ms tak budu 43DC, což už bude nejspíš čas tam radši zajet..? když někdo mi říká že je lepší tam jet - někdo zas ať to nechám na přírodě..to je těžky, ale zas lepší když se to srovna asi hned. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.11.16 16:26

@natul

Skutečně to vypadá na cyklus bez ovulace. Já osobně bych si nejspíš nechala píchnout vyvolávačku a od 1DC nasadila vitamíny a bylinky na podporu přirozeného cyklu - gynex, kontryhel, inositol,…
Inositol můžeš klidně nasadit hned, ten není nijak vázaný na začátek cyklu.
Každopádně - pokud jsi měla minulý cyklus ms až po vyvolávačce 44.den, a teď už jsi opět daleko, nějaký 36.den, a ovulace v nedohledu, přijde mi zbytečné dál čekat. A ms pravděpodobně do pondělí nedostaneš, když ještě nebyla ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.11.16 16:34

@Whitedog :mavam: ahoj a moc děkuji za rady.. právě jsem tohle nikdy neměla potřebu řešit a teď jsem z toho hotová :lol: pokaždé jdu na wc a čekám a čekám a ono nic a nic :lol: no asi tam za týden dojdu, teď se nemůžu uvolnit v práci a domluvím se s ním na nějakých těch vitamínech… ukážu mu ten grafík ať vidí že si nevymýšlím a uvidíme.. minule mi řekl, že mám jako poruchu proto ta ms nepřišla.. a teď by měl být na řadě druhý vaječník jestli si to myslím dobře, a ten bude mít asi ten stejný problém :roll: ale moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí