Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ahoj holky
už rok apul se snažim o dítě slišela jsem że se po styku dělá stojka muj přitel my zveda nohy a třese my snimy abych oťehotnila a by my to nevyteklo myslite že se chytnu…sama nepoznam kdy mam plodny dny tak kamaradka my řekla jednu radu že si mam dat prst mezi…
poznat čipek jestli je vzadu nebo v předu a jakou ma tu měkost
ja sama to nevim mužete mě poradit
![]()
@Janička 1211 píše:
@Beléne zatím je to jasný anovulák.
Dekuji Jani ![]()
Ahoj holky je normalni ze kdyz jsem nasadila clostil 3DC na 5 dni a 6DC byl test ovulacni silnejsi carka ale ne jeste pozitivni ale silil a dnes 10 DC zitra jdu na ultrazvuk a picha me vajecnik levy a poboliva podbrisek a ovulacni test skoro bili, slaba carka tam je ale miniaturni, jak je to mozne? :/ ![]()
@kajuska001 píše:
Ahoj holky je normalni ze kdyz jsem nasadila clostil 3DC na 5 dni a 6DC byl test ovulacni silnejsi carka ale ne jeste pozitivni ale silil a dnes 10 DC zitra jdu na ultrazvuk a picha me vajecnik levy a poboliva podbrisek a ovulacni test skoro bili, slaba carka tam je ale miniaturni, jak je to mozne? :/
jeste doplnim z tady mam graf BT http://www.womenzone.cz/…ajunka/grafy?…
a pregnyl mi dr nepichne pry ho pichaji v caru, a jdu jen na ultrazvuk a folikulometrii
Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor zda mohla proběhnout ovulace hned po ms? tady graf:
https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
ty teploty co mám, kolem 36,7 jem měla v minulých cyklech běžně po ovulaci, proto mě to překvapilo takto brzy.za dva dny mám začít brát utorgestan a pak už ovu pravděpodobně nebude…díky moc za reakce
@kajuska001 bohužel já s hormony nemám zkušenosti ![]()
@kks takhle ten graf otevřít nejde, musíš ho vyprintscreenovat a uložit do malování jako obrázek.
@Lara81 no já bych se tím teda moc nebavila… Pokud planuješ těhotenství, asi bych to začala řešit. Není normální mít takhle dlouhý cyklus…
@Janička 1211 jojo nabidli mi hormonalni lecbu… ale jinak dnes skoro stejne carky na ovu testu, tak to zitra na to vlitnem s mojim a uvidime
jako je to spise k placi, nez k smichu, to vim, ale muj Dr. to neresi… byla jsem i jinde a tam mi poradili na neho opravdu tlacit, ale hormony nechci papat, kdyz je to kvuli vysazene HA pred 10 mesici
@Lara81 no já ti nevím, jestli se dá v tak dlouhém cyklu otěhotnět… Vajíčka už budou starý…
@Lara81 každopádně si vydupej aspoň hormonální profil. Určitě to začni řešit. Maximálně změň gynekologa.