Měření BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.11 14:54

Přesnější je rtuťový a nebude ti pípat. Akorát jsem měla občas strach, že u měření usnu (to se mi několikrát stalo) a rozmáčknu ho (to se mi naštěstí nestalo)

• Citovat
  • Upravit
24870
15.7.11 15:23

Děkuju za odpověď :-) Právě to mám taky strach, že usnu, kolikrát se mi stalo, že jsem si řekla, že ještě minutku poležím a budil mě až budík přítele a to byl pak šupec :mrgreen: To se ten teploměr dá tak lehko zlomit? :nevim:

No tak už to nemám NN, ale tak snad to chlap nenajde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.6.14 08:15

Ahoj, mám dotaz ohledně bt, měřila jsem bazálku před otěhotetním, synovi je teď už rok, a dříve moje teploty byly mnohem nižší, po ms jsem mívala kolem 36,2-36,5, teď měřím znovu, chceme druhé dítko, a po ms mám teploty pohybující se od 36,6-36,8, měřím první cyklus teprve, ale zajímá mě, jestli je možné, že se po porodu mohou teploty takhle změnit? nebo to je teď tím horkem? děkuju za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.6.14 08:38

@Šalvějka Může to být klidně tím horkem. BT ovlivňuje v podstatě cokoliv, takže to neřeš a výškou hodnot se nezaobírej. Stejně to není důležité, důležitá je akorát ta výsledná křivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.6.14 08:39

@Fima myslela jsem si to, jen mi to nešlo do hlavy :) děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.6.14 08:40

@Syringa no je fakt že naměřeno moc nemám, uvidíme příští cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.14 08:55

Holky, jste tu zkušené, tak se optám, jedu tenhle měsíc, jak ovulační testy, tak BT, abych viděla, nakolik je co spolehlivé ;) Ale jen ze zvědavosti, jak moje tělo funguje, mimi ted neplánuju, ale abych věděla, že jednou nebude problém…pozitivní ovul.test mi vyšel v sobotu, neděle a pondělí byla čárka taky hodně silná, ale už nebyla tak silná, jako v sobotu, byla o malinkato slabší, tak jsem si říkala super, že se to odrazí na teplotě a potvrdí mi to BT včera, nebo dnes, že je po ovu, ale kukněte na graf…nemáte ěnjaké vysvětlení? Nebo vzestup teprve dorazí? Já tomu právě tolik nerozumím :mrgreen: Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
10.6.14 09:08

@MoniTrou :D spíš to vypadá, že teprve bude(dnes :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.14 09:14

@hajánek76 Já právě myslela, že 48 hodin je maximum :-) Ale díky, uvidim zítra, to víš, chci prozkoumat, jestli ovu testy a BT si odpovídají, jsem nedůvěřivá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
10.6.14 09:23

@MoniTrou mě to vycházelo ;) někde je tu živější diskuze, tam ti poradí líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
10.6.14 09:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.14 09:35

@hajánek76 Díky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.6.14 10:15

@MoniTrou Ahoj, no zatím to vypadá, že ovu ještě nebyla, mě to takhle divoce skákalo při anovulačních cyklech, ale to jsem neměla ani ms, jen s vyvolávačkou, měř dál a uvidíš ;) jen ty ovulační testy jsou dle mě zbytečná investice, pokud ještě neváím alespoň zhruba, kdy máš plodné dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí