Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju za odpověď
Právě to mám taky strach, že usnu, kolikrát se mi stalo, že jsem si řekla, že ještě minutku poležím a budil mě až budík přítele a to byl pak šupec
To se ten teploměr dá tak lehko zlomit? ![]()
No tak už to nemám NN, ale tak snad to chlap nenajde ![]()
Ahoj, mám dotaz ohledně bt, měřila jsem bazálku před otěhotetním, synovi je teď už rok, a dříve moje teploty byly mnohem nižší, po ms jsem mívala kolem 36,2-36,5, teď měřím znovu, chceme druhé dítko, a po ms mám teploty pohybující se od 36,6-36,8, měřím první cyklus teprve, ale zajímá mě, jestli je možné, že se po porodu mohou teploty takhle změnit? nebo to je teď tím horkem? děkuju za odpovědi ![]()
@Šalvějka Může to být klidně tím horkem. BT ovlivňuje v podstatě cokoliv, takže to neřeš a výškou hodnot se nezaobírej. Stejně to není důležité, důležitá je akorát ta výsledná křivka.
@Syringa no je fakt že naměřeno moc nemám, uvidíme příští cyklus ![]()
Holky, jste tu zkušené, tak se optám, jedu tenhle měsíc, jak ovulační testy, tak BT, abych viděla, nakolik je co spolehlivé
Ale jen ze zvědavosti, jak moje tělo funguje, mimi ted neplánuju, ale abych věděla, že jednou nebude problém…pozitivní ovul.test mi vyšel v sobotu, neděle a pondělí byla čárka taky hodně silná, ale už nebyla tak silná, jako v sobotu, byla o malinkato slabší, tak jsem si říkala super, že se to odrazí na teplotě a potvrdí mi to BT včera, nebo dnes, že je po ovu, ale kukněte na graf…nemáte ěnjaké vysvětlení? Nebo vzestup teprve dorazí? Já tomu právě tolik nerozumím
Díky!
@hajánek76 Já právě myslela, že 48 hodin je maximum
Ale díky, uvidim zítra, to víš, chci prozkoumat, jestli ovu testy a BT si odpovídají, jsem nedůvěřivá ![]()
@MoniTrou mě to vycházelo
někde je tu živější diskuze, tam ti poradí líp
@MoniTrou Ahoj, no zatím to vypadá, že ovu ještě nebyla, mě to takhle divoce skákalo při anovulačních cyklech, ale to jsem neměla ani ms, jen s vyvolávačkou, měř dál a uvidíš
jen ty ovulační testy jsou dle mě zbytečná investice, pokud ještě neváím alespoň zhruba, kdy máš plodné dny.
Přesnější je rtuťový a nebude ti pípat. Akorát jsem měla občas strach, že u měření usnu (to se mi několikrát stalo) a rozmáčknu ho (to se mi naštěstí nestalo)