Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@zuzouš píše:
Když já můžu rajtovat na 19×4cm, tak nějaký 3cm s pružnou špičkou nic neníV tomhle věku jsem na měření buď zapínala tv, sedla s děckem na klín a měřila v podpaždí, nebo lupla do ruky nějakou dobrotu, aby dítě konsternovaně sedělo
Já mám microlife nc 100. Jako není dokonalý, ale myslím, že pro domácí orientační měření postačí.
Mám i Thermoval Rapid flex s tou pružnou špičkou a měří oba velmi podobně (pokud použiju rapid v podpaží).
Jinak teda zrovna Sudocrem bych nemazala, je lepší něco mastnějšího ![]()
@Sibyla0 píše:
Jinak teda zrovna Sudocrem bych nemazala, je lepší něco mastnějšího
To je fakt. Dávala jsem bepanthen.
@Genovesa píše:
To je fakt. Dávala jsem bepanthen.
Když používám digiták s ohebnou špičkou, tak taky používám na zadeček Bepanthen. A pak ten koneček teploměru vždy namočím (před i po) do lihu (co mi zbyl z namáčení pupíku
)
@akruh píše:
Hele, přesně z toho důvodu jsem koupila ten bezkontaktní - když už brečela, tak to mělo důvod
Taky jsem pak koupila další teploměr, když byl prcek trochu větší a teplota v zadečku se mu nedala změřit ani omylem (řev a hlavně se vzpouzel) a v podpaží to jako dost dobře taky nešlo ho udržet
Teď mám Thermoval duo scan, malou teda ještě změřím občas tím „zadečkovým“, ale když jim kontroluju teplotu třeba v noci, tak jedině tim thermovalem, to člověk fakt jen pípne, neni to žádnej řev, co by je vzbudil, je dobře podsvícenej displej, tak se na to dobře kouká a za vteřinku ví, jak na tom jsou ![]()
Tak ja som mala so synom presne ten isty problem - co si budeme hovorit, tie deti nie su usposobene na to, aby sme im nieco (cokolvek) pchali do konecnika a niektore na to reaguju az precitlivene a svojou obrannou reakciou (stiahnutim svalov a vyvijanim tlaku proti teplomeru) si mozu ublizit
preto sme presli najskor na bezkontaktny teplomer, ten ale podla mna velmi „vnimal“ teplotu okolia a preto meral nepresne a teraz uz mame kontaktny. Je to infracerveny Thermoval duo scan a mozem len odporucit. Moj synator si meria teplotu rad, s teplomerom som ho najskor zoznamila, zmeral on mna (meria sa na cele) potom ja jeho a tak ked je chory, sam mi nastavi cielko a necha sa v pokoji zmerat. ziaden narek, hystericke sceny, ziadna bolest ![]()