Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den z důvodu drahého jízdného jsem se rozhodla si pořídit měsíční. A chtěla bych se zeptat jestli stačí normálně vytisknout černobílou fotku doma když bude nějak normální a ještě kolik by se za to mohlo teď platit? Třeba do těch 200-300 Kč? Děkuji za reakce. Pěkný den.
@Cancura píše:
Dobrý den z důvodu drahého jízdného jsem se rozhodla si pořídit měsíční. A chtěla bych se zeptat jestli stačí normálně vytisknout černobílou fotku doma když bude nějak normálnía ještě kolik by se za to mohlo teď platit? Třeba do těch 200-300 Kč?Děkuji za reakce. Pěkný den.
To zcela záleží na tom, čím, kde a jak daleko jezdíš. Plus jestli máš nárok na slevu nebo ne.
Nedávno jsem se na průkazku fotila a platila jsem za 4 fotky přes 150
@Jahru píše:
To zcela záleží na tom, čím, kde a jak daleko jezdíš. Plus jestli máš nárok na slevu nebo ne.
Příspěvek upraven 04.04.22 v 17:41
@Cancura píše:
@Kfětoslava a nemůžu mít vlastní z domu?
Já myslím, že ano. Když si vytiskneš nějak solidně a vystřihneš na daný formát, nikdo nemůže nic říct
@Cancura píše:
@Kfětoslava nevíte prosím vás ty rozměry tě fotky?
To se musis pidivat tam, kde budes kartu nebo co maji, kupovat. Neni to jednotne u vsech dopravcu
@Cancura píše:
@Kfětoslava a nemůžu mít vlastní z domu?
U nas se bezne vyfoti u zdi a vytisknou si fotku treba v DM
@Cancura Je to rozměr jako na občanku. (Když se ještě fotky nosily.) Zadej si do vyhledávače rozměr fotky na OP ono ti to najde.
Edit: Ale určitě ne na normálním papíře. Spíš fotopapír. V tomhle ohledu máš opravdu lepší to DMko nebo Rossmann.
@Kfětoslava píše:Myslíš, že by se někdo ptal cizích lidí, kolik ho bude stát cesta do práce?
Tady na emiminu? Jsem přesvědčená o tom, že ano
Zvlášť když se diskuze jmenuje „měsíční na autobusy“ a ne „kolik stojí fotka“.
U nás si můžete nahrát i do online žádosti vlastní. A lze mít i jen aplikaci v mobilu. Musíš se podívat tam, kde budeš kartu kupovat.
@Cancura u nás stojí měsíční na jednu zónu Brno 220 Kč.. kluk v Ostravě má zónu 77 za 90 Kč měsíčně a to už je student. Třetí kluk má litacku za 82 Kč po Ostravě. V čem ti to pomůže, když nevíme, odkud jsi?