Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naushika píše:
Mně bude za měsíc 28 a Tobě?Snažíme se už přes tři roky-až z toho vylezli nezdravé spermijky
Jéé to je mi líto
Mě vždycky tak naštve když ten kdo mimi nechce tak se mu to povede i přes antiko a nebo že jednou zapomene, a ten kdo chce a ví že je připraven tak mu to nejde nebo je někde problém …mě je za měsíc 21
Jé,tak oproti mně si úplný mláďátko teda
Ale já to chápu, taky jsem chtěla být mladá maminka,čekala jsem jen na svatbu.
Jo,je to s prominutím k pos.ání,někdo se jen podívá na chlapa a už je v jiným stavu ![]()
Jiní se zas o děti nestarají nebo je různě trápí a někteří by mu dali všechnu svou lásku,ale jaksi nemají…
Naushika píše:
Jé,tak oproti mně si úplný mláďátko tedaAle já to chápu, taky jsem chtěla být mladá maminka,čekala jsem jen na svatbu.
Jo,je to s prominutím k pos.ání,někdo se jen podívá na chlapa a už je v jiným stavu
Jiní se zas o děti nestarají nebo je různě trápí a někteří by mu dali všechnu svou lásku,ale jaksi nemají…
Semnou mateřské pudy třískaj už dlouho, ale k mimi me prekecal pritel
jsme spolu dlouho, jsme zajisteny, tak jsem si rekla proc ne..Akorat jeste studuju VS ale tu mohu i prerusit. On totiz veri tomu ze napoprve se to nepodari a ja bych tak strasne moc chtela na stedry den mu rict, ze mu dam ten nejkrasnejsi darek a to bud synka nebo dcerku
ach jooo…Souhlasim s Tebou ..život je hrozně nefer !!
Lendík27 píše:
Můžu se taky přidat ??
Určitě..taky čekáš? nebo meškáš? a jak dlouho? ![]()
Naushika píše:
Terkono ten by pod stromečkem teda koukal
Ten by teda koukal, protože je k tomu velmi skeptický. Přecetl si par clanku na netu o tom jak se telo musi nejdriv srovnat, ale uz mi neveri ze tady na emiminu jsou toho zensky dukazem, ze nic neni nemozne ![]()
Milé holky, nepatřím do této diskuze, ale snad mě nebudete mít za zlé,když vám sem napíši. Držím vám pěsti, ať vás MS mine a ať máte pro své miláčky ten nejhezčí dárek pod stromečkem......
![]()
bessy píše:
Milé holky, nepatřím do této diskuze, ale snad mě nebudete mít za zlé,když vám sem napíši. Držím vám pěsti, ať vás MS mine a ať máte pro své miláčky ten nejhezčí dárek pod stromečkem......![]()
![]()
![]()
![]()
Jéé to je krásný
MOC TI DĚKUJEME ZA PODPORU !!!! ![]()
Ahojky holky..moc ráda by jsem se k vám přidala…ikdyž sem asi nepatřím,tak to zkusim
za prvé všem moc držím palečky,aby se tento měsíc zadařilo ![]()
mě má ms dorazit v sobotu a já tak nějak pořád doufám,že se nedostaví…my se smanželem tak snažíme nesnažíme,ani vlastně nevim,jak to pořádně popsat
máme doma už chlapečka,kterému bude o víkendu rok,myslím,že pozitivní těhu test by byl krásný dárek pro oba ![]()
Ahoj holky,
já myslím že všechny prostě chceme ten nejkrásnější vánoční dárek ![]()
tak holky dnes opět MS nedošla.. zatim. ale teplotu mam už jen 36.6
tak opravdu nevíím kde to vázne ![]()
vladdka píše:
tak holky dnes opět MS nedošla.. zatim. ale teplotu mam už jen 36.6
tak opravdu nevíím kde to vázne
Já jsem také stále bez MS, ale tepltu nevim ![]()
Ahojky holky, můžu se k Vám taky přidat??? Všechny skupina už jsou strašně rozjeté a konečně jsem našla začínající skupinu .-) Já mám zpoždění 2 dny a čekám, ale testa mi ukázali negativní
už jedno dítko mám doma a je pravda, že u dcerky jsem měla test až do 8. měsíce negativní. a první měsíc jsem i dostala měsíčky. No tak pořád čekám. Je mi 33 let, takže asi tady nejstarší, co
Holky můžete mi něco napsat o tom měření BT??? kdybych byla těhotná tak jí mám jako zvýšenou??