Mešká nám MS - modlíme se, ať nepříjde!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
5.12.11 20:34
Naushika píše:
Mně bude za měsíc 28 a Tobě?Snažíme se už přes tři roky-až z toho vylezli nezdravé spermijky :(

Jéé to je mi líto :( Mě vždycky tak naštve když ten kdo mimi nechce tak se mu to povede i přes antiko a nebo že jednou zapomene, a ten kdo chce a ví že je připraven tak mu to nejde nebo je někde problém …mě je za měsíc 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
5.12.11 20:38

Jé,tak oproti mně si úplný mláďátko teda ;) Ale já to chápu, taky jsem chtěla být mladá maminka,čekala jsem jen na svatbu.
Jo,je to s prominutím k pos.ání,někdo se jen podívá na chlapa a už je v jiným stavu :nevim:
Jiní se zas o děti nestarají nebo je různě trápí a někteří by mu dali všechnu svou lásku,ale jaksi nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 21:17
Naushika píše:
Jé,tak oproti mně si úplný mláďátko teda ;) Ale já to chápu, taky jsem chtěla být mladá maminka,čekala jsem jen na svatbu.
Jo,je to s prominutím k pos.ání,někdo se jen podívá na chlapa a už je v jiným stavu :nevim:
Jiní se zas o děti nestarají nebo je různě trápí a někteří by mu dali všechnu svou lásku,ale jaksi nemají…

Semnou mateřské pudy třískaj už dlouho, ale k mimi me prekecal pritel :lol: jsme spolu dlouho, jsme zajisteny, tak jsem si rekla proc ne..Akorat jeste studuju VS ale tu mohu i prerusit. On totiz veri tomu ze napoprve se to nepodari a ja bych tak strasne moc chtela na stedry den mu rict, ze mu dam ten nejkrasnejsi darek a to bud synka nebo dcerku :srdce: ach jooo…Souhlasim s Tebou ..život je hrozně nefer !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
5.12.11 21:19

Můžu se taky přidat ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 21:20
Lendík27 píše:
Můžu se taky přidat ??

Určitě..taky čekáš? nebo meškáš? a jak dlouho? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
5.12.11 21:21

Terkono ten by pod stromečkem teda koukal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 21:23
Naushika píše:
Terkono ten by pod stromečkem teda koukal :mrgreen:

Ten by teda koukal, protože je k tomu velmi skeptický. Přecetl si par clanku na netu o tom jak se telo musi nejdriv srovnat, ale uz mi neveri ze tady na emiminu jsou toho zensky dukazem, ze nic neni nemozne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
5.12.11 21:28

Milé holky, nepatřím do této diskuze, ale snad mě nebudete mít za zlé,když vám sem napíši. Držím vám pěsti, ať vás MS mine a ať máte pro své miláčky ten nejhezčí dárek pod stromečkem...... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 21:29
bessy píše:
Milé holky, nepatřím do této diskuze, ale snad mě nebudete mít za zlé,když vám sem napíši. Držím vám pěsti, ať vás MS mine a ať máte pro své miláčky ten nejhezčí dárek pod stromečkem...... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Jéé to je krásný :hug: MOC TI DĚKUJEME ZA PODPORU !!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
5.12.11 21:30

bessyDěkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
6.12.11 09:55

Ahojky holky..moc ráda by jsem se k vám přidala…ikdyž sem asi nepatřím,tak to zkusim :mrgreen: za prvé všem moc držím palečky,aby se tento měsíc zadařilo :hug:

mě má ms dorazit v sobotu a já tak nějak pořád doufám,že se nedostaví…my se smanželem tak snažíme nesnažíme,ani vlastně nevim,jak to pořádně popsat :D máme doma už chlapečka,kterému bude o víkendu rok,myslím,že pozitivní těhu test by byl krásný dárek pro oba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
6.12.11 10:25

Ahoj holky,
já myslím že všechny prostě chceme ten nejkrásnější vánoční dárek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
6.12.11 10:58

tak holky dnes opět MS nedošla.. zatim. ale teplotu mam už jen 36.6
tak opravdu nevíím kde to vázne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.12.11 13:38
vladdka píše:
tak holky dnes opět MS nedošla.. zatim. ale teplotu mam už jen 36.6
tak opravdu nevíím kde to vázne :mrgreen:

Já jsem také stále bez MS, ale tepltu nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chalotka
6.12.11 15:03

Ahojky holky, můžu se k Vám taky přidat??? Všechny skupina už jsou strašně rozjeté a konečně jsem našla začínající skupinu .-) Já mám zpoždění 2 dny a čekám, ale testa mi ukázali negativní :,( už jedno dítko mám doma a je pravda, že u dcerky jsem měla test až do 8. měsíce negativní. a první měsíc jsem i dostala měsíčky. No tak pořád čekám. Je mi 33 let, takže asi tady nejstarší, co :-D Holky můžete mi něco napsat o tom měření BT??? kdybych byla těhotná tak jí mám jako zvýšenou??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex