Mešká nám MS - modlíme se, ať nepříjde!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1033
6.12.11 15:12

ahoj Chalotko,ohledně BT záleží na tom jak se Ti teplota vyvíjí po celý měsíc,nemusí být nutně zvýšená tj nad 37 záleží taky kde a čím měříš.já třeba mám po ms 36,3,v den ovu 36,2 a před ms 36,5 (na digitalním teploměru a v puse).uvádí se že abys mohla detekovat těhotenství podle bt,musela by být ta vyšší víc než 15 nebo 17 dnů po termínu ms.to zvýšení může znamenat jak těhotenství tak očekávání ms.no snad jsem to vysvětlila srozumitelně.na detekování těhu to není zrovna dobrý,beru to spíš na detekci ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.12.11 15:14
Chalotka píše:
Ahojky holky, můžu se k Vám taky přidat??? Všechny skupina už jsou strašně rozjeté a konečně jsem našla začínající skupinu .-) Já mám zpoždění 2 dny a čekám, ale testa mi ukázali negativní :,( už jedno dítko mám doma a je pravda, že u dcerky jsem měla test až do 8. měsíce negativní. a první měsíc jsem i dostala měsíčky. No tak pořád čekám. Je mi 33 let, takže asi tady nejstarší, co :-D Holky můžete mi něco napsat o tom měření BT??? kdybych byla těhotná tak jí mám jako zvýšenou??

Vítám tě mezi náma :mavam: ,

Koukám, že meškáme stejně. včera jsem měla test negativní, dnes jsem netestila, tak zítra :) Bazaální teplota se měří celý cýklus a po ovulce neklesá ale je stále zvyšená ( kolem 37 stupnů) já ji nemerim, takze blizsiho nic nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.12.11 15:16
Terezka1234 píše:
Chalotka píše:
Ahojky holky, můžu se k Vám taky přidat??? Všechny skupina už jsou strašně rozjeté a konečně jsem našla začínající skupinu .-) Já mám zpoždění 2 dny a čekám, ale testa mi ukázali negativní :,( už jedno dítko mám doma a je pravda, že u dcerky jsem měla test až do 8. měsíce negativní. a první měsíc jsem i dostala měsíčky. No tak pořád čekám. Je mi 33 let, takže asi tady nejstarší, co :-D Holky můžete mi něco napsat o tom měření BT??? kdybych byla těhotná tak jí mám jako zvýšenou??

Vítám tě mezi náma :mavam: ,

Koukám, že meškáme stejně. včera jsem měla test negativní, dnes jsem netestila, tak zítra :) Bazaální teplota se měří celý cýklus a po ovulce neklesá ale je stále zvyšená ( kolem 37 stupnů) já ji nemerim, takze blizsiho nic nevim :nevim:

Neklesá v případě těhotenství, abys mi správně rozuměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chalotka
6.12.11 15:24

Holky díky :-) asi zkusím taky měřit.

• Citovat
  • Upravit
Chalotka
6.12.11 15:25

Trezko a mla jsi nějaké těhotenské příznaky??

• Citovat
  • Upravit
Chalotka
6.12.11 15:26

Terezko1234 - promiň jsem to zkomolila :-)

• Citovat
  • Upravit
1565
6.12.11 15:29

Ahoj děvčata :mavam:

zítra nečekám MS. A samozřejmě mám skoro všechny příznaky těhotenství, co existují :mrgreen: . Můžu taky k vám? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.12.11 15:29

V pořádku, to přelouskám :D

No příznaky, prsa mě bolela, ale ted uz nebolí tolik, jinak před chvili sem si s vědomím, že se jen na tahnu pěkně schrupla ( normalne odpoledne nespim) a stále mám zvyšenou tělesnou teplotu, což může být taky příznak…co u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.12.11 15:30
Jamja píše:
Ahoj děvčata :mavam:zítra nečekám MS. A samozřejmě mám skoro všechny příznaky těhotenství, co existují :mrgreen: . Můžu taky k vám? :)

Jaaasněě, Vítám Tě! :mavam: Holky to jsem ráda, že je nás tu víc a víc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
6.12.11 15:32

Děkuji, a přeji nám všem, ať nám to konečně vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.12.11 15:33
Jamja píše:

A jak dlouho se snažíte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chalotka
6.12.11 15:41

Terezko, tak já mám jak píše Jamja taky všechny možné příznaky těhu :-DDD Prsa mě bolí, už přes týden mě pobolívá podbříšek a záda, jsem více náladová, sem tam mám zimnici, jsem unavenější - pomalu chodím spát se svou dcerou v 8 :-DDD… ale myslím si, že si to snad už nalhávám a je to psychosomatického původu :-((( a nebo je to prostě premenstruační syndrom.

• Citovat
  • Upravit
1565
6.12.11 15:46
Terezka1234 píše:
Jamja píše:
A jak dlouho se snažíte ?

Už něco přes rok. Taky už jsem si užila tolika vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
6.12.11 15:52
Chalotka píše:
Terezko, tak já mám jak píše Jamja taky všechny možné příznaky těhu :-DDD Prsa mě bolí, už přes týden mě pobolívá podbříšek a záda, jsem více náladová, sem tam mám zimnici, jsem unavenější - pomalu chodím spát se svou dcerou v 8 :-DDD… ale myslím si, že si to snad už nalhávám a je to psychosomatického původu :-((( a nebo je to prostě premenstruační syndrom.

Tak to dobře znám. Nevím proč jsou příznaky těhu stejný jako pms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chalotka
6.12.11 17:08

jak já to čekání na MS nesnáším :-(((( mám sice 2 dny spoždění, ale minulý měsíc jsem to měla taky tak a nakonec jsem je dostala :-(((

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex