Metabolic Balance - zdravé hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
5.3.12 15:01

Kežlovko, to je tedy velký cíl :) já jsem teď na -10 kg za 2 měsíce a váha se hýbe dolů jen málo. Inspirace dochází. Včera jsem to přehnala s žampiony a dneska šly ven :roll: ale asi za to může i střevní chřipka, která tady v okolí lítá. MÁ NĚKTERÁ Z VÁS K DISPOZICI III. FÁZI - UDRŽOVACÍ? Jaké jsou v ní změny? Já bych do ní měla skočit cca za 1-2 týdny tak chci vědět, na co se mám těšit. Držím všem palce. JSME ŠIKULKY, TO DÁME!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 09:21

4.den

Dneska držim 4.den......teda neni to nic pro slabé povahy.....od 2.dne mám pořád hlad.....nohy mě nenesou, furt se mi svírá žaludek hlady…hlad se dostavuje už hodinu po jídle…nevim, jak dlouho to vydržim, asi moc dlouho ne…všem kteří o této dietě uvažují radím vůbec se do ní nepouštět a těch cca 8000,– raději vrazit do měsíce krabičkové diety nebo si malinko přidat penízky a jít na liposukci…tohle je celé nějaký nesmysl…já to držet musim, protože mám sníženou fci štítné žlázy, tak dokud se to alespon trochu nesrovná…chtěla jsem dát dolu 13 kg, ale asi si raději koupim ten lék na hubnutí co bere Markéta Mayerová a Ivana Christová…z mé zkušenosti metabolic balance NE…vyberte si jinou dietu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.12 08:23

Ahoj všem v MB. Začala jsem 9.7. a mám 11 kg dole. Cítím se skvěle. Jedën velký problém je s oblečením, ale to je ta příjemnější stránka. Pro ty s menší vůlí - vydržte, stojí to za to. Klouby vám budou vděčné a obdiv okolí vám bude lichotit. Jsem už ve 3. fázi, tak mohu mít jedno normální jídlo týdně. Tip na celozrnný žitný chléb - francouzský Paul, žitné bulky v Intersparu. Trochu to člověk prostřídá. Jsem závislá na kávě s mlékem, samozřejmě se nesmí, ale ráno, když je jogurt, tak si dám méně jogurtu a do kávy si dám mléko. Každý den se na to moc těším. Člověk se naučí vychutnávat každé sousto. Hlad mezi jídly s postupem času uplně vymizí, kolikrát bych vynechala třeba večeři. Večer si dám sklenku dobrého bílého vína. Výborné koření do jídel má Grešík. Třeba taková Bruscheta - upečete v topinkovači chléb, nastříkáte trochu oleje a posypete kořením - mňamka.
Držím vám všem palce a vydržte. Přeji krásné dny. Šárka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 13:18

nezlob se

Omlouvám se, pokud se mýlím, ale příspěvek Šárky mi přijde stejnej jako všechny pozitivní reakce na metabolic balance…přijdou mi všechny jako reklama…já za sebe---držela jsem 14 dnů…dolu jsem dala POUHÉ 1 KILO…zato se mi rozjela gastritida, kterou mám dědičnou po tátovi…klesnul mi krevní tlak tak nízko, že jsem nemohla skoro chodit…neměla jsem sílu starat se o svého 5.měsíčního syna…bylo mi pořád zle od žaludku, bolelo mě břicho, migrény…pěkně jsem si tim zrasovala zdraví…já osobně Metabolic balance považuju za podvod a hazardování se zdravím…a nejsem jediná kdo je tohodle názoru…už to ale dnes neřeším…držím jinou dietu..jde mi 1 kilo týdně dolu, bez hladu a ostatních šíleností které s sebou nese metabolic balance…akorát mě štve těch vyhozených 8 tisíc…ostatní se nenechte napálit…je to nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
23.9.12 19:08

MB

Také jsem se rozhodla pro MB s tím, že chci zhubnout 15kg. Už mám jídelní lístek a zítra začínám. Hodně si od toho slibuji a věřím, že nebudu zklamaná ale opravdu to chce silnou pevnou vůli. Dnes končím čistící víkend ( jeden den jsem měla 1,5 zeleniny je to nářez ale druhý den 1,5 brambor je snad ještě horší) litovala jsem, že jsem si nedala ovocný den. No zvládla jsem to a začínám. Uvidím jak se s tím moje tělo popere a ráda bych si vzala také nějaké receptíky. Všem přeji heodně úspěchu!! My zvítězíme :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
94
24.9.12 11:33

Ahoj Nellik1, moc držím palce. To, že tu má někdo negativní zkušenost a s prominutím „pindá“ něco o reklamě neznamená, že to je blbost. Stejné jen opak můžu říct o pisatelce, která haní. Ale je to věc názoru a každého. Já jsem znovu skočila do přísné fáze (asi po 5 měsích) a kila jdou zase pěkně dolů. Je fakt, že opravdu asi první týden je to síla, hlad a počítání minut do dalšího jídla, ale pak se to všechno tak srovná, že jak psala paní předtím, někdy bys i večeři vysadila, protože nemáš hlad. PRvní týden - deset dní jsem využívala možnosti jíst žit. chleba, 6 plátků na den, a jedla ho ke každému jídlu. Nyní ho jím jen ke snídani a to jeden plátek, abych šunku nežvýkala samotnou :) Jinak hutování zdraví určitě ne. Máš vyváženou stravu, pitý režim. MB se zabývají i lékaři a ti o tom asi něco musí vědět. Držím palce. Uvidíš, že za tři dny přijde nával energie, staneš se lehčí ( i když hned nezhubneš 2 kila) a budeš se cítit dobře. PROSÍM VÁS, TOTO NENÍ REKLAMA, ALE VLASTNÍ ZKUŠENOST :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
24.9.12 18:33

Ahoj Kataska,¨tak první den s novým jídelníčkem mám za sebou, že bych měla úplně ukrutný hlad se nedá říci ale pěkně mi v žaludku škrundalo nevím zda to bylo po tom čistícím víkendu..:-)
Chtěla jsem se zeptat nemáš nějaké dobré receptíky na čočku a fazole ten jsem v té pžísné fázi bez oleje.
Jinak k večeru mě začala bolet hlava ale na to mě poradkyně upozornila. Těším se jak kilíčka půjdou dolů. Jídlo, co jsem dnes jedla bylo opravdu chutné.

• Citovat
  • Upravit
94
1.10.12 12:20

Nellik1, čočku jsem neměla, takže bohužel neporadím. Fazole ano, a ty jsem si připavovala tak, že jsem uvařila (samozřejmě jak jinak) :mrgreen: a na panvičce jsem si orestovala lilek a trochu česneku a pak smíchala s fazolema. Knockerbrot k tomu a byla to mnamka. Já je mám moc ráda, ale jinak jsem si nepřiravovala. Z toho seznamu potravin co jsem měla jsem toho moc nevykouzlila. Tak snad ti to bdue chutnat. Držím palce. Já jsem dole o 5 kg, ale občas blbnu a hřeším a pak mě to strááášně štve. Takže vydrž!!! Stojí to za to. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
1.10.12 17:37

Ahoj Kataska, tak dneska začínám druhý týden a zatím bez problémů a dodržuji to opravdu strikně.. :roll: chtěla jsem se zeptat od kdy si zaznamenala úbytek na váze. Od příštího týdne už budu mít povoleny 3 lž. oleje a tak to bude lepší s tou přípravou jídla. Ale pořád musím přemýšlet co si uvařím a chodím častěji nakupovat takový příjem zeleniny a ovoce jsem nikdy neměla… :roll:
Tak všem přeji hodně sil a méně kil… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
94
1.10.12 19:02

Nellik1, tak já hubla asi po třetím dnu. První cca 14 dní-měsíc to šlo rychle, cca 1 kg za dva-tři dny. Pak se to zpomalí. Strašně moc záleží na jednotlivci. Chlapům to jde 2× rychleji :twisted: a taky je důležité, kolik vážíš a jaké jsi měla stravovací návyky. Klidně napiš i soukromou zprávu :D já začala na 93 kg a za dva měsíce jsem byla na 81,2 kg, ale šla jsem fakt poctivě na to! Teď už to trochu flákám a mám dole z 86 kg na 81,5 kg za tři týdny - měsíc. Piš si to denně, pomůže to moc k motivaci. Ale pokaždé se važ ve stejném oblečení-pyžamu nebo nahá :) protože pak to jde po dekách dolů tak aby tě to nevylekalo. S tím olejem je to bída. Já kupuju jen za studena lisované a ty na smažení nejsou, protože strašně prskají. Takže jsem stejně smažila na sucho a olej si nalila na jídlo. Kdyby něco, klidně piš. Je fakt, že tolik zeleniny člověk nesní za půl života, jako za pár měsíců v MB. Končím stejně jako vždy. DRŽ SE, JSI DOBRÁÁÁ. Jak se můžeš dočíst v jiných straších diskuzích, ne každý to vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
1.10.12 19:13

Ahoj Kataska,

někde jsem se dočetla, že jsi z Chomutova já z Klášterce nad Ohří.
Jinak já se vážím každé ráno a za týden mám dole 1,20 kg. Já zčínám n své váze 77,8 kg a dala jsem si 15 kg. Tak mám velkou cestu řed sebou. Ještě ses totho jídla nepřejedla??
Jak si to myslela klidně napiš soukromou zprávu?? Nevím jak… :nevim: myslíš jako na e-mail.

• Citovat
  • Upravit
94
1.10.12 19:24

Nellik1 nahoře v menu můžeš na e-mimino poslat i soukromou zprávu, pokud nechceš, aby to četli ostastní. Počkej jako ty teď vážíš 77 kg a chceš hubnout? Co prosím tebe? :) Já jsem z Kadaně :) můžeme dát někdy kávu (k jídlu) samozřejmě :mrgreen: :mrgreen: Samozřejmě, čeho je moc toho je příliš a už je mi špatně z lilku, žampionů a ledovýho salátu, a tak jsem to milovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
1.10.12 19:31

Kataska,

a to si jako myslíš, že mám málo na hubnutí… :mrgreen: Super jsem pro kávičku a když by se protáhla doneseme si i večeři v mističkách… :lol:
Já to nemůžu najít jak na soukromou zprávu…a to jsem docela chytrá… :oops:

• Citovat
  • Upravit
94
1.10.12 19:44

No když máš 77 kg tak co chceš hubnout? To je pro tebe velká váha? :) Já jsem dnes bez večeře. Zblajzla jsem jeden koláček a ř í z e k (ale nikomu to neříkej) :oops: :oops: a žaludek je asi plnej, takže se jen prolívám vodou. Jo ta je moc duležitá, když je hlad, tak se napiju. Ne nadarmo se říká, že hlad je převlečená žízeň. Jinak o programu „šok“ jsem se tady už zmiňovala. To je pro případ, že už delší dobu nehubneš. Ale to je pro tebe moc brzy. No myslím, že v tvém profilu, když se přihlásíš, tak v tom profilu máš možnost „poslat soukromou zprávu“ Jinak ty jsi na mateřský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
1.10.12 19:56

Kdepak já jsem pracující žena a mateřská mě už nečeká…já mám už 21 letého syna.. :mrgreen:
Já mám, že musím vypít 3 l a tak piju zatím to není problém…:-)
Tak 77 kg taky není uplně hubenost…chci mít méně, vypadat lépe a celkově je to lepší pro zdraví atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková