Metabolic Balance - zdravé hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Laacka
16.10.12 17:48

nellik1

Ahoj Ty jo já jsem se tak těšila na tu snídani potěch 2 dnech :D jak dopadlo měření??

• Citovat
  • Upravit
nellik1
16.10.12 17:59

Ahoj Laacka,

požádala jsem Tě na facebooku přidání do přátel ale to si asi pochopila, že jsem to já… :roll: jinak měření dopadlo dobře přes pas - 6 cm a boky a stehna - 3 kg, váha - 3 kg… :dance: jsem ráda. Já hned to pondělí snědla asi k snídani 3 chleby jak jsem byla hladová a jak Ti to chutná a jak Ti to jde?? Napiš

• Citovat
  • Upravit
94
6.11.12 21:16

Ahoj děvčata, tak jdou kila dolů? Už jste asi pěkné, štíhlé :) Já jsem zase skočila do přísné fáze a doufám, že dám 5 kg ještě dolů. Jen pro info. Zpět mám pouze 2 kg. Takže opravdu žádný jo-jo efekt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
20.11.12 18:06

Ahojky jo kila jdou dolů sice pomalu ale jdou. V pase jsen tenčí o 12 cn, přes boky 7 cm a přes stehna asi 6 cm. Mám váhu 72,3 kg a doufám, že do vánoc pokořím hranici 70 kg… :lol: jak jsi na tom Ty?

• Citovat
  • Upravit
94
20.11.12 18:59

Mám dole 4 kg a zase papám :) už tu motivaci nemám tak velikou :) a na cm jsem se neměřila, ale vím, že mi jsou kalhoty, který jsem na sobě už pár let neměla :) takže dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
20.11.12 19:11

Taky nosím džíny co jsem neměla pár let na sobě…jde mi to dolů od nohou…:-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
94
21.11.12 16:52

Tak to je dobře, jen tak dál..(ale přeci jen si myslím, že 72 kg ti úplně stačí) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
21.11.12 16:55

Nestačí můj záměr je 65 kg ale nevím zda to moje tělo dá…:-) už ted se ráda na sebe dívám a mám radost. :roll:

• Citovat
  • Upravit
94
21.11.12 17:02

:) když to bude chtít hlava, tělo dá všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
21.11.12 17:18

To je ale pravda tak hlava chce hodněěě :roll:

• Citovat
  • Upravit
8
3.1.13 23:22

Co mně čeká

Ahoj, tak tu pročítám vaše příspěvky, a chvílemi vám závidím, a chvílemi mám zase strach. Taky jsem se rozhodla, že budu hubnout tímto způsobem. Teprve jsem odeslala výsledky krve, tak vůbec nevím, do čeho půjdu - tedy kromě toho mála, co jsem vyčetla na diskusích. Mám ale obavy, jestli tu dietu vydržím dost dlouho na to, abych shodila min. 30 kg. Co jsem četla příspěvky, tolik asi nepotřebujete žádná. Můžete mi některá aspoň nastínit, co mne na začátku čeká? A ty odběry krve se dělají opakovaně? Díky za odpověď a držím vám palce při vašem úspěšném hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellik1
4.1.13 07:51

Ahoj Violki,

vítám Tě tu a brzy s novým tělem… :lol: na odběr půjdeš jen 1× a než dostaneš jídleníček dle Tvých testů budeš muset absolvovat očistný víkend ( nejlépe je to So + Ne) a tzn. že si můžeš vybrat bud zeleninu, ovoce, brambory nebo rýži a tu budeš jíst celý den tak jak ti řekne poradkyně. Já měla zeleninu a brambory. Zelenina ušla ale brambory si nedávej. Ted bych volila zeleninu a ovoce a jeden den budeš muset vypát zaječici aby ses prosčistila. Po tomto víkendu budeš jíst novou stravu. Prvních 14 dní bez oleje jen na vodě. Uvidíš to zmákneš a pak to bude rutina. Když bude potřeba klidně napiš. Tak hodně zdaru a zatím ahojky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
kame
5.1.13 23:12

co rodina

Ahojte chtěla jsem se zeptat jak to jde dohromady když musíte vařit i pro rodinu, chtěla bych do toho jít ale mám strach že to nevydržim kvůli tomu, že vařim ostatním něco jiného a doma jsou chipsy, čoko, atd.
 k

• Citovat
  • Upravit
nellik1
6.1.13 14:06

Ahoj Kame,

tak já vařím normálně pro syna - jen to ochucuju a nejím. Jde to bez problémů toho jídla se ani nedotknu mám prostě svoje. Je to akorát náročnější trochu na čas, vše se musí vážit a vymýšlet co jíst. Já ted táhnu 4. měsíc. Až uvidíš výsledky pak motivace je ještě větší a hlavně to chce pevnou vůli. Budeš se cítit dobře a taková lehčí určitě to stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
8
7.1.13 20:40

Ahoj nellik1, díky za informace i podporu. Za pár dní si jdu pro jídelníček a podrobné informace, o víkendu máme rodinnou slavnost no a pak se do toho pustím. Mám z toho fakt obavy, jak to zvládnu, protože v naší rodinně budu asi vařit denně 2-3 jídla, a když dorazí dcery s vnoučaty, tak to bude ještě náročnější. A toho se právě obávám. No snad to zvládnu, když jsem do toho investovala takovou částku. Tak mi držte palce, jak budu mít nějakou zkušenost, tak se zase ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková