Milenec bez emocí,může milovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12711
6.9.19 17:34
@Mango_Lassi píše:
Nechápu, jak se někdo může zamilovat do chlapa na základě soulozeni. :think:

Ja zase nechapu se zamilovat do chlapa s kterym je soulozeni na dve veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25158
6.9.19 17:40

No.. chápu, že jsi teď rozpolcená, protože na milého vojáka myslíš, ale dle popisu toho, co ti on říká a píše je evidentní, ŽE JSI JEDNA Z MNOHA… že není emocionální typ je celkem chytrá dobrá zástěrka a hláška pro to, abys ho tím omlouvala :roll: přitom si jen dělá další zářez na pažbu své osobní zbraně… holka, neblbni.. rozum do hrsti… ber to s rozumem a hlavně do toho nespadni a nepal mosty, když on si s tebou jen hraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.9.19 18:24
@Lucy75 píše:
No.. chápu, že jsi teď rozpolcená, protože na milého vojáka myslíš, ale dle popisu toho, co ti on říká a píše je evidentní, ŽE JSI JEDNA Z MNOHA… že není emocionální typ je celkem chytrá dobrá zástěrka a hláška pro to, abys ho tím omlouvala :roll: přitom si jen dělá další zářez na pažbu své osobní zbraně… holka, neblbni.. rozum do hrsti… ber to s rozumem a hlavně do toho nespadni a nepal mosty, když on si s tebou jen hraje…

Měla by ses zasadit o to, aby bylo povolený mnohoženství, pak bystě měli krásný manželství, ale nevím jestli by 4 manželky nebyl nízkej limit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107549
6.9.19 18:30
@Mango_Lassi píše:
Není to trochu málo na zamilovaní? Co souznění duší, volební preference a tak? :mrgreen:

Souznění duši s tím souvisí a volební preference mi jsou ukradený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.9.19 18:45
@Venetia píše:
Souznění duši s tím souvisí a volební preference mi jsou ukradený

No já si nedokážu představit sex s ženskou, která volí Babiše, úplně by mi bylo z takovýho doteku šoufl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.9.19 18:52
@pohledzdruhestrany píše:
No já si nedokážu představit sex s ženskou, která volí Babiše, úplně by mi bylo z takovýho doteku šoufl :nevim:

Milenec volil Zemana, před pár lety ještě údajně volil komunisty :cert:, nyní ČSSD :zed: :lol:, s.ere mě tím, z pusy mu táhne jak z žumpy, ale přes to vše mě sexuálně přitahuje.

Příspěvek upraven 06.09.19 v 18:53

• Citovat
  • Upravit
107549
6.9.19 18:53
No já si nedokážu představit sex s ženskou, která volí Babiše, úplně by mi bylo z takovýho doteku šoufl :nevim:

Tak to jste s Mango ve stejné skupince priorit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.9.19 19:01
@Klopotkova píše:
Milenec volil Zemana, před pár lety ještě údajně volil komunisty :cert:, nyní ČSSD :zed: :lol:, s.ere mě tím, z pusy mu táhne jak z žumpy, ale přes to vše mě sexuálně přitahuje.Příspěvek upraven 06.09.19 v 18:53

No fuj, ale jinak jsi vtipna :lol: Ja volila Zemana poprvé a ruka mi mela upadnout, doted si to vycitam. Snad jeste nekoho splasim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.9.19 19:24

Tady je zajímavé mapování voličů
https://www.irozhlas.cz/…05210740_cib

• Citovat
  • Upravit
5598
6.9.19 19:25
@Mango_Lassi píše:
Tak kdyby volil Babiše, tak přes to nejede vlak. I kdyby ho měl z platiny
:lol: Tak teď už alespoň chápu, proč mi exmanžel vždy sebral volební lístky a vybral za mě, koho mám volit. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.9.19 19:27
@Katy 7 píše: :lol: Tak teď už alespoň chápu, proč mi exmanžel vždy sebral volební lístky a vybral za mě, koho mám volit. :mrgreen:

Můžeš si volební komisi říct o nové volební lístky.

• Citovat
  • Upravit
21111
6.9.19 19:27
@Venetia píše:
Tak to jste s Mango ve stejné skupince priorit

Mezi slušnejma a chytrejma lidma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107549
6.9.19 19:29
Mezi slušnejma a chytrejma lidma :D

Asi… politika jde fakt mimo mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.9.19 19:33
@Venetia píše:
Asi… politika jde fakt mimo mne

To mě vůbec nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.9.19 19:40
@Mango_Lassi píše:
Můžeš si volební komisi říct o nové volební lístky.

Však já vím. Ale to by byl doma tehdy bugr. Kdybych chtěla volit někoho jiného, tak bych si o ně řekla, ale stejně mě to nadzvedlo…Jde o to, že jsem pochopila i jiné postranní motivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí