Milenec - kdo platí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
30.1.26 08:19
@Fukitol píše: Více

Ale co když to opice chce více a častěji než opičák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
30.1.26 08:25
@zoidberg píše: Více

musite se vice snazit, pane spravce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.1.26 08:37

Neumím si představit, že chlap si zaplatí sprcháč, všechny víme, jak to s těmi muži je… :D No a já zaplatím řasy, nehty, make-up, kadeřnici, krémy, věci na holení a pak ještě hotel? :D A to se nepouštím do mzdových poměrů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.26 08:44
@Damned píše: Více

8o to se dělá, jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 09:07

Díky holky, snažím se taky platit, mám tohle holt v povaze, nechce být nikomu nic dlužná :zed:.
Akorát mě to zarazilo, vymyslel den, kdy bychom mohli být spolu, furt říkal, že musíme vybrat hotel, furt se k tomu neměl, tak jsem mu jeden poslal (1400,–) a on, že ten je pěkný… a pak napsal a objednáš ho ty, nebo mám já? :nevim:
Tak mě to vykolejilo, přišlo mi, že čekal, že to zaplatím já, nevím :think:
Ale za těch 7 měsíců nikdy nebyl náznak nějakého lakomství, naopak :think: ale teď měla být řada na něm, tak mi přišlo zcestný, že se vůbec zeptal :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10809
30.1.26 09:11
@Anonymní píše: Více

Prijde mi to jako normalni dotaz, kdo objedna, aby jste neobjednali oba.
U milencu bych cekala platbu napul, nebo ma platit ten, kdo si druhe „vydrzuje“. Napr stara baba zajicka. Tezko bude zajicek obstastnovat a jeste vse platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23882
30.1.26 09:17

Hotel by měla platit VZP… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23882
30.1.26 09:29
@Heduš Homolková píše: Více

Chlap sice má být grand, ale na základě určitých zkušeností z hóóódně dávné doby, z mládí, můžu zodpovědně prohlásit, že kdybych neměl svůj pokoj na podnikové chatě a denně kromě večeří a občasných dárků platil hotel, pak bych do slova a do písmene celou výplatu promr..l… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 09:32

Tomu se říká red flag. A taky to na mě působí dojmem, že čekal, že to zaplatíš ty.

• Citovat
  • Upravit
109
30.1.26 09:41

Tím, že se snažíš platit ho navyknes a bude to brát jako normu a pak to bude dokonce i vyžadovat a nebude znát míru, co si může dovolit a potencionálně té to může urazit, což se stalo. A bude handrkování o peníze, fuj. A pak se to sesype.Ja bych si v mileneckým vztahu nastavila, aby platil chlap.Aby to byl hezký milenecký vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
30.1.26 09:44
@Zuzks píše: Více

Tak ono je to nabidka a poptavka. Pokud za ni chlapi ochotni platit nejsou, tak si muze davat pravidla jaka chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.1.26 09:52
@Tarena píše: Více

Ano, tak to je.Klic je najít milence, co je ochoten na to přistoupit a jiného nebrat. Tahle možnost je. Mozna takového najde, možná ne.
Na druhou stranu, pokud tolerují někoho takovýho, pak taky platím a nebude mě to urážet a budu vedet.No jo. Tady Pepa to platit celý sám nebude, popr. zbyva ještě se různe s Pepou handrkovat. Jasneze život není dokonalý, záleží na štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
30.1.26 09:54
@Zuzks píše: Více

No jineho nebrat. Zase kdyz by byl ochoten platit jen stary. Kazdy tohle nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 09:58

prosím tě a byla to určitě věta myšlená ve významu placení…? Mně by to spíš přišlo, že je časově vytížený a když už tys to našla, tak to třeba rovnou vykomunikuješ a zarezervuješ (beru podle sebe, pro mě je tohle vždycky strašně moc práce a vytržení z jiných činností).
Já osobně bych si to přebrala teda takto.

A jinak obecně k otázce - ne, v žádném ze svých mileneckých vztahů jsem za hotel nikdy neplatila!!! Nikdy!!! Ikdyž jsme jeli třeba na pár dní do Alp na lyže a nebylo to vyloženě pozvání, ale spíš taková sportovní domluva, tak ubytování platil on a já se pak nabídla, že zaplatím skipasy.
Sorry, ale mám nějakou hodnotu a dobře vím, že pokud nebudu spát s tímhle, tak mám okamžitě frontu jiných nadšených zájemců. Takže jestli nechce platit hotel, může třeba platit byt na tohle ;) ale jestli nemá kam mě vzít, tak to asi nemá řešení a musí si najít lacinější/hloupější holku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová