Milenec - kdo platí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
30.1.26 10:00
@Tarena píše: Více

No jo, no, tom je život😁priodni zakonitosti. Telecí stojí taky víc než hovězí klizka😁…Co si budem.
Oni ti staří mají taky víc peněz, takže tak.Tak zas se musí holt primhourit oko.Tak zase pokud chci mladšího, tak zase se holt něco zaplatí no. Zivot, nedá se nic dělat. Vsak nic proti ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
30.1.26 10:02
@Zuzks píše: Více

Presne. Ona sama musi vedet, zda kdyz tohohle pusti k vode, protoze neplati, tak najde jineho co platit bude.
Zadna velka veda v tom neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.1.26 10:08
@Anonymní píše: Více

No je to taky o tom. Budes kočka a s tím můžeš dál počítat takže si můžeš vybírat.(Využij toho, dokud to jde)Ono každá ale mladá kočka není, bohužel. Pak taky musí calovat, aby si něco užila. To bez urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.1.26 10:10
@Tarena píše: Více

Není a víme to všechny😜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 10:13

Právě nebyl vytížený, naopak, má volno a já nastoupila do nové práce a měla celý fofry, lítala jsem mezi zákazníkama a on to věděl, takže i z tohohle důvodu mi to přišlo divný :nevim: i to, že celý týden o tom mluvil a nic neobjednal a cekal stále na mě, předtím jsem brala hotel, zaplatila a neřešila to, proto jsem měla pocit, že teď čekal, že udělám to samé, nevím, možná nad tím zbytečně moc přemýšlím, spíše řeším to, že se cítím teď divně a napadá mě, že mu nabídnu, že zaplatím půlku, ale přijde mi to takové “dětinské” jsme oba dva dospělí lidé :roll:

• Citovat
  • Upravit
109
30.1.26 10:14

Tady vždycky slepý radi hluchemu a divime se, že si nerozumíme. Ach jo😜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33242
30.1.26 10:16

Nic mu nenabízej, proč jako? On ti minule půlku nabídnul? I příště bych to nechala na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.1.26 10:16

Tady se to začíná sypat. Bohuzel. Holky nedávejte ty peníze tem chlapům, nebo se to sesype🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.1.26 10:17

@Velryba černá samozřejmě pro sebe :D chlapovi bych nehty asi neplatila :D ale když to vezmu, tak můj základ - nehty si dělám sama, ale dřív ne a to bylo samozřejmě měsíčně 1000,– + make-up kvalitní základ 3000,– + krémy 2000,– + oblečení 3000,– a k tomu ještě platit hotel chlapovi, který za péči o sebe dá 500,– by se mi nechtělo :D pozvat sem tam ano, ale kdybych měla platit každý druhý rande, tak chodím jak lesana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 10:20

@arinecka Právě že jooooo, ale já to odmítla, tak mi to teď přišlo automatické, že je platba na něm :nevim:
A ještě jsme byli v týdnu na snídani a tu jsem taky ochotně zaplatila, aniž by to vyžadoval, ale už minule to platil 3× on a mně to teď bylo hloupé :pocitac: já nelpím na peníze, jsem taky ochotna zaplatit, ale tohle mi teď přišlo divný :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 10:22
@Damned píše: Více

Hahaha, mluvíš mi z duše :D mám to stejně, starám se o sebe ráda, taky do sebe investuji hodně a tohle by mě zachvíli zruinovalo :think: :)
Jo a mimochodem, jsem ještě bez práce :cert: :D :D po 10 letech se nám rozpadlo oddělení, takže jsem teď dva měsíce byla bez práce, takže to jedalší věc :think: :) :D :zed: že by to měl platit automaticky, když zná mojí situaci :nevim: :D a SÁM navrhl hotel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.26 10:24

Aspoň vidíš, že s chlapama je to stejný jako s dětma - jednou povolíš, jednou ukážeš dobrou vůli a on místo toho, aby ocenil gesto, tak z toho udělá pravidlo a bude s tím počítat i do budoucna :zed: Ty budeš platit hotely a nezbyde ti ani na toho kadeřníka, bude z tebe lesana a on si najde jinou, které to bude platit on.

Jak jsem psala - NIKDY a nepovoluj. Nemá na hotel - jé, to je ale škoda, to si holt nezapíchá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33242
30.1.26 10:28

Že zaplatíš snídani je ok, ale hotel bych prostě neplatila. Nejde o peníze, ale tak nějak předpokládám, že v něm bude kus gentlemana ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105607
30.1.26 10:29
@Kockazvysocan píše: Více
Tak, jak píšeš..a nějaká menší účast ze strany milenky by také být měla
@Veselej kluk

Milenec snad kompenzovat to co chybí, takže jo musíš z toho něco mít..co konkrétně to už je individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105607
30.1.26 10:37

Tak tohle pravda… Je potřeba si hlídat, aby vše bylo vyvážené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...