Milenec - kdo platí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.26 11:29
@Damned píše: Více

Mám to stejně :srdce: :) :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
295
30.1.26 11:32

@Cizinka 999 myslím, že kdybys byla někdy třeba na brazilské depilaci, věděla bys moc dobře, jaké utrpení je to finančně i fyzicky :D a kdyby po mě chtěl, abych po brazilce ještě zaplatila hotel? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.26 11:35

Takže jsi tam šla kvůli němu, nebo to dokonce vyžadoval? A proto to počítáš do peněz, které byly investovány do něj? :D

• Citovat
  • Upravit
105592
30.1.26 11:38
@Kockazvysocan píše: Více

To je ovšem jen nějaké procento takových vztahu…spíše menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.1.26 11:40

@Velryba černá to, že pro sebe neděláš nic navíc je známkou jen a jen toho, že to dělat nechceš. :nevim: A je to jen Tvoje volba. Já si o sobě taky nemyslím, že to potřebuju, jen mi to dělá radost, chci být prostě nejkrásnější verze sebe sama. Ale shazovat jiné a debatovat o tom, jestli nejsou “nemožný kus”? To už je trochu moc. Tak se nevyjadřuje sebevědomá žena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105592
30.1.26 11:41
@Velryba černá píše: Více

To bude profesionální milenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105592
30.1.26 11:44
@Velryba černá píše: Více

Já tedy určitě ne, mne už by to bez tak nepomohlo
Klasika sprcha, vlasy, holení, nehty, líčení
Oblečení by mi bylo k ničemu..občas nějaký nový večerní oděv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.26 11:47

Aha, orientace v textu, to jsem psala o sobě, že jsem pravděpodobně nemožný kus. ;)

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
30.1.26 11:57
@Venetia píše: Více

Ale furt, jsi normální baba. Mně nějaké echt přípravy ani nenapadlo konat, tak je pro mne tato diskuse náhledem jinam. Nic víc.

• Citovat
  • Upravit
295
30.1.26 11:58

@Velryba černá aha, pardon, v tom případě je to ještě horší. :D Prosim neshazuj se ani v žertu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.1.26 13:08
@Anonymní píše: Více

Snad není problém mít pro tyto účely společný milenecký účet a udržovat na něm nějaký adekvátní zůstatek na placení společných akcí. A účet doplňovat poměrem dle výše vašich příjmů. Pak tyhle blbé pocity nebudou nastávat, protože nebude nikdo platit za nikoho, ale bude se jen spravedlivě dobíjet ten účet. A ten dotaz na objednání hotelu bude vždy pochopen jen ve smyslu, kdo to zařídí, a ne, kdo to zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.26 13:16

Proč, mám ráda lidi, kteří si umí udělat legraci ze všeho možného, včetně sebe. Jak to potom čtou ostatní, je spíše o nich. Radši nechtěj vědět, jak se občas oslovíme s ním. :lol: Většina lidí by se nejspíš příšerně urazila.

• Citovat
  • Upravit
4378
30.1.26 13:36

Hlavne si pri tom zkraslovani a tuningu nedelejte ty kaceri pysky 🙈. Borec rozbije prasatko, aby cvaknul hotel a pak se mu tam dovali koste typu Lela od Vemoly, to fakt nechces :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105592
30.1.26 14:01
@kalamitaa píše: Více

Společný milenecký účet…to čtu poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 14:03