Milenec - kdo platí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.26 18:12
@Fukitol píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6170
30.1.26 18:15
@Damned píše: Více

Tak já si to pod mileneckým vztahem představila, že mají někoho. Jinak by to byl přítel.
No já jsem stará škola. Milenec byl milenec.
A jak níže píšeš, že to konečně někdo napsal, tak jsem si už na začátku představila svého syna, jak platí vše přítelkyni, když jsou na střední a ještě mu peníze dáváme. I dovolenou platili napůl.
Kdybych neměla manžela a našla si chlapa, tak bych přepokládala, že v padesáti nebudu platit za večeři a podobně. Známá si našla ve 44 letech třicetiletého zajíčka a myslím, že mu platí i večeře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 18:15

Takže nemáš ještě ani 30 a uz litáš na botox? V tom věku ještě snad žádnou údržbu nepotřebuješ.

Příspěvek upraven 30.01.26 v 18:17

• Citovat
  • Upravit
15099
30.1.26 18:16
@Anonymní píše: Více

Asi jsem stará škola, ale platit by měl milenec, když na to nemá, může se věnovat manželce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.1.26 18:18

Neboj, vím o něm a je v pořadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.1.26 18:28

@nikitice to ne snad :D ale tak kdyz je to baví. Syna chápu, když jsem byla na střední já, taky jsme se o výdaje dělili, ovšem ne rovným dílem :D

Botox si prosím nepředstavovat jako masku z roku 2007. Je to dobrý sluha - předchází vráskám, ale špatný pán - maska, když se dá moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6170
30.1.26 18:37
@Alušáček píše: Více

no a manželka manželovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
30.1.26 18:39

Srovnáváš jablka a hrušky…je řeč o milenci a výdajích "na krásu ženy "versus platba hotelu a ty mluvíš o manželovi…kde nejspíš máte SJM…
Navíc potvrzuješ hned v prvních větách co píšu já :think: což smysl nedává už vůbec..
A ne…nikdy jsem se nescházela s chlapem škrtem…byť v zaplacení hotelu na střídačku nevidím zrovna ze své strany nebebetyčný problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6170
30.1.26 18:43

No třeba zájezd platili napůl nebo spíš my a její rodiče. Na dovolené to měli tak nějak napůl také. On platil v restauraci, ona zas nakoupila něco na pokoj. Víceméně chodí z brigád někam posedět, kino atd. a střídají se. Jinak by seděli doma. Zase při té škole nemůžou vydělávat majlant. Před maturitou se potřebují oba učit. Oni to tak mají v pohodě. Ona by taky nechtěla, aby za ní dal vše co vydělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
30.1.26 18:46
@Sadman píše: Více

A ke kazde k.urve jeden ku. revnik, je to vyrovnane!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
30.1.26 18:48

Tak mu napiš, že teď je řada na něm a příště zase platíš ty, když to takhle máte zavedené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
30.1.26 19:08

A ty ho chces vymenit za manzela, ze ti zalezi na tom, jestli je ochoten za tebe platit? U milence bych to neresila, penize bych mu urcite nenabizela. Nechala bych platit jeho a obcas bych neco zaplatila ja. Kdyby byl skrt, dbala bych na stridani v placeni, ale nez se handrkovat se skrtem o kacky a mit z toho nervy, radsi bych se doma venovala manzelovi. To bych ti stejne doporucila nejvic. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
30.1.26 19:09

Přesně tak! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15099
30.1.26 19:17
@nikitice píše: Více

To není předmětem diskuze. Jen naivní názor, že milenky mají chlapi kterým se manželka nevěnuje, to určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6170
30.1.26 19:31

Nic takového neříkám. Já psala, že kamarádka nebo spíš známá 44 let si našla třicetiletého milence. Ta mu zaplatí i večeři :mrgreen: Tak ona je podnikatelka, on dělá někde za málo, ale tak nechtěla ho kvůli penězům. Ona má doma muže a ten kluk přítelkyni.
Píšu to k tématu. Ne vždy je to jen o tom, že když chce někdo opici, musí mít na banány. Ve spoustu případech ženská svede chlapa. Kolikrát v práci holky slintají nad videem černých slizounů co se kroutěj. Všechny vdané. Myslím, že by jim i zaplatily za sex včetně hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová