Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
26.5.25 14:21
@Luxusnixicht píše: Více
:) Na to mi napadla odpoved, ale nenapisu ji. :andel:
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
26.5.25 15:37
@Napraveny píše: Více

Můžeš si to zkusit, ale žádný Nalevený zatím neměl to neštěstí

• Citovat
  • Upravit
547
26.5.25 15:50
@My Melody píše: Více

Jen kdyby za mnou nelezlo tolik ženských s luxusním xichtem :roll:

I ti největší kolenovrtove mohou byt nejbohatší. Znal jsem celkem zajištěného borca který si na rande nosil kafe v termosce :D A nejspíše by si ho vzal i do kavárny :mrgreen: Prostě není v žádné souvislosti množství peněz a spořivost. Vlastně to potvrzují i známí, kteří s mesicnimi příjmy 500 tisíc+ nakupují mlíko v akci. Ne, opravdu to tak nelze posuzovat. Sobě často dopřejí drahe auto, dovolenou a jine, ale kde mohou, ušetří. A když je milenka ohebná, proc by ona nemohla platit hotely a půlku útraty? :lol:

Milý Helmut… jediné co by si zasloužil, jsou něčím hodně zajímavé kopačky :lol: Například po sexu, nebo naopak po tom co zaplatí dobrou veceri a pred sexem… záleží jaký je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15602
26.5.25 15:54
@Velryba černá píše: Více

No jemu dela dobre ta „nadvlada“, to, ze to pro nej udelam…rekla bych, ze je to takovy test, co vse pro nej udelam…jakesi sebepotvrzeni. Ale kdybych to neudelala, tak by to taky prijal. Muze to byt i zpusob, jakym se vyrovnava s tim, ze doma je malinkej a pod pantoflem. Ale tam holt musi poslouchat, protoze dum neni jeho :jazyk: 8) Ted posledne, kdyz vycitil ve vzduchu Andreho, tak byl taky takovej pokornejsi a zadne nakupy po mne najednou nechtel :mrgreen: Dokonce nakoupil sam… :jazyk: Je to takove testovani hranic, ale zaroven umi poznat, kdy si to muze dovolit a kdy ne. Je mazanej :jazyk: Ale na druhou stranu, ja potrebuju partnera, se kterym rostu, ne se kterym mam vse zadarmo.
AI mi na to napsala tohle - U Helmuta to nemusi byt vedomy kalkul, ale spis obranny vzorec, ktery mu dava pocit jistoty. Proto te muze zkusebne pozadat o neco - aby znovu pocitil, ze je hoden tve pozornosti a pece. Laska se u nej muze rovnat - podminena pece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.5.25 15:57

@Napraveny podle mě by ho nejvíce dojal pozitivní těhotenský test. :lol:

• Citovat
  • Upravit
547
26.5.25 16:00

Němec co si jezdí povyrazit na východ :lol: Ale proč ne, jestli vozí valuty :mrgreen: nase hospodářství potřebuje vzpruhu :think: Ale zaznělo tu, že je skrblik… Tak nevím jestli by sis neměla narazit raději holandaka, ci Švýcara…

Němci sem stejně většinou jezdi jen za prostitutkama. Nebuď z toho přešlá, alespoň potrenujes němčinu.

Teď vážně, je to úplně jedno jak Tě bere, záleží jestli Ti to přináší vsechno co od mileneckého vztahu potřebuješ. Jestli ne, tak se nesnaz racionalizovat a buď rozhodná. Chlapů je na trhu neomezeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.25 16:07

Jenže Němci většinou jedou anál, takže tomu neuvěří :palec: Ale HIV by ho prekvapit mohlo… 3 měsíce cekacka na výsledky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
26.5.25 16:14
@Napraveny píše: Více
:) Nekecas nam tak trochu z toho stromu? Zeny s luxusnim xichtem nelezou za chlapem, chlapi lozi za nimi.
Opravdu bohati nepotrebuji ukazovat svetu, ze maji prachy, byvaji diskretni. Ukazovat svetu, ze ma penize, je vlastnost, kterou mavaji spis novozbohatlici, komplex a at celej svet vidi, ze ted uz je bohatej.
Miluju na chlapech velkorysost a to i velkorysost k penizum, hnusi se mi kolenovrti, ale hnusi se mi taky snobove, kdyz demonstrativne ukazuji, ze maji penize.
Chlap nesmi byt snob, materialista a kolenovrt, ma mit k penizum takovej ten prijemne velkorysej vztah a umi je v nehazardnich mezich rozhazat se zenou, teda se mnou :D.

Příspěvek upraven 26.05.25 v 16:29

• Citovat
  • Upravit
14208
26.5.25 16:16

Záleží jak se na to díváš.

Virtuální Helmut je jistě velmi zábavný, jeho reálná podstata je stejně nudná jako u kteréhokoliv jiného muže.

Virtuální Helmut dělá jen to co chceš, nikdy tě skutečně nepřekvapí, nedělá nečekaný tah.
takže ve své podstatě je to ten nejnudnější tvor na světě. Trochu jako když hraješ šachy sama se sebou - bílý vždy ví co udělá černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
26.5.25 16:16
:mrgreen: urcite by ho dojal, i slzu by zatlacil.

Příspěvek upraven 26.05.25 v 16:21

• Citovat
  • Upravit
14208
26.5.25 16:21
@Lorre píše: Více

Dobře děláš, ale z jiného důvodu.
Naprosté rozdvojení osobnosti. Tvé virtuální já by se s tvým reálným já rozešlo a v určité fázi by jste si kluci museli říct sbohem.

Což byl možná problém Andrého - proto raději své virtuální já zahubil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
26.5.25 16:57

Mé virtuální i reálné já jsou ve shodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.25 17:27
@My Melody píše: Více

Zapomněla jsi na nejběžnější skupinu hodně a dlouhodobě bohatých, kterých je čím dál víc. Ti nerozumí hodnotě peněz. Nemají potřebu se chlubit, nemají potrebu šetřit, nechápou chudobu, nechápou potreby beznych lidí. Ziji úplně jinak.

Rozhazovat peníze ma každý svoje vlastní. I milenka. Nevyrovnaný vztah je vždycky naprd. I když ženám méně často vadí, když si je muži kupují. Někdy to dokonce označují za zájem. A teď si vem, co je víc, když muž vezme z napjatého rozpočtu aby Ti zaplatil večeři a nebo když Tě milionář pozve na Mallorcu a ani nechápe, že to někdo může považovat za luxus… ženy preferují to druhé. Ale pak se casto diví jak to končí…

Milenka v běžném používání stoji cca 50 tisíc ročně (se započítáním ušlého zisku násobně víc), pro nás chudé… Boháč je toto schopný utratit za jeden víkend. Samozřejmě milenka se pak s chudákem cítí nedoceněna. Materialismus je dost často základem toho co žena očekává. Bohatí mají mnohem více casu - nemusí sazet 200 hodin měsíčně a i to se da považovat za materiální záležitost. Mileneckým vztahům vládne povrchnost. Někdo randi v pracovní době, takže mu to platí zaměstnavatel… :mrgreen:

Zájem o milenku by šel vyjádřit velmi jednoduše procentuálním podílem milenkovskych výdajů z celkových příjmů. Dejme tomu, že milenka spotřebuje deset procent výdělku u běžného chlapa. Ja myslím ze jsem milenky nijak extra nerozmazloval vzhledem ke svým možnostem. Takže je to minimum. Chlap který vydělává miliony by jako adekvátní pozornost měl milence koupit byt, jinak by se dotyčná měla cítit nedoceněná. Bohužel ženy (i pokuty) nejsou progresivní co do požadavků.

A chlapům to vyhovuje ;) A ja říkám, dobře vám tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.25 17:34
@Josef_t píše: Více

Jak reálná podstata mužů je nudna??? Ja jsem neskutečně zábavný. Jenže si dělám srandu nejraději z žen a ony si to berou osobně misto aby se se mnou zasmaly :,( To je dost nefér… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15602
26.5.25 17:36

To ne, toho se zase bal ten druhej :mrgreen: Helmut tyhle fobie nema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová