Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Napraveny píše: Více
Prej neni mi 70
Jemu taky ne…nevim, z ceho ho boli
Pres zuby ho neberu
Ale vsimam si vzdycky po nasem sexu jakehosi utlumu, celkoveho…
Proste ma uloveno a nejakej cas mu to staci a je stastnej…
Oproti jinym, o kterych tu ctu, pravda moc vykonnej neni, ale pro me tohle zase roli nejak nehraje…jsem s nim rada i bez sexu…
A lepsi jedno - dve poradny cisla, nez nejakych 5 rychlovek o nicem. A mimo jine, me po schuzce s nim taky vzdy vse boli a nasledujici den prospim
Asi nejaka znamka dukladneho sexu
Jinak taky se na sebe tesime, ale vime, ze musime stat nohama na zemi, ze ta prilezitost, se videt, neni zase tak casto…takze to bereme, jak to je.
@Anonymní píše: Více
vždyť to je klasika, když to žena zvládne… Moje milenky nemohly většinou tri dny normálně chodit když mě neomezovaly
Ale tohle tempo brzo omrzí. Právě moje poslední si po mě našla bejka, který souložil z 5 ti hodinového setkání 4 h. Měl malého, tak mohl bez následků pro ni. V noci ji nenechal spát az pak byla pořád nemocná. Kopla ho do zadku po pul roce. Vseho moc škodí. Ale občas jako zpestření, proč ne
Ja vím ze to zvládnu a už nikomu nic dokazovat nepotřebuji. Jsem spokojený… vzpomínám na svou prvni 14 ti denní dovolenou s milenkou
Byla nymfomanka, poprvé a naposledy v životě jsem nedokázal držet fyzicky krok. Penis rozedreny do krve
a ona porad chtěla. Nonstop v posteli, každé průměrně dve hodiny ve dne v noci byl sex. Pokoj jsme prvních deset dní neopustili. Jo všeho moc škodí
Alespoň jsou zážitky ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Sex nemusí byt o výkonu jak si někteří muži myslí. Záleží co potřebuje žena, dle orgasmu jakým trpí. Každý ma rád něco jiného.
A rozhodně je blbost počítat čísla, zbytečný tlak. Měl jsem kdysi potřebu provést za noc alespoň tři akty, a na dvouhodinovém rande minimálně dva, ale bavil mě vzdy jen první. Do dalších jsem se nutil myšlenkou. Po prvním vystříkání bych se už radši tulil, lízal prstil, prostě něco kde nemusím dělat výkon…Ale s každou ženou to bylo jiné. Když chtěla jen krátké sexy, bylo jich třeba 8 za vecer. Některé po orgasmu musí mít pauzu jako muži. Mě je to jedno, ja nemám žádný preferovaný styl, ale je možné že některým mužům to vadí…
Virtuální bábovka potěší oko.
Reálná bábovka nemusí tak ladit oku, ale mohu povonět a mohu ji ochutnat. ![]()
@Josef_t píše: Více
Ja malem zapomnela, ze ty jsi na ty babovky
Ale jinak Helmut taky, ma hrozne rad sladky, dorty, moucniky
Vzdycky, kdyz neco pecu, tak mi napise, ze by nejradeji prisel
Takze ne kvuli me, ale kvuli zvanci ![]()
@Napraveny píše: Více
Ja se taky vicemene prizpusobim…ale je pravda, ze jsem nikdy nemela nejaky sici stroj, kterej by mel potrebu prosoulozit noc…
A nejak jsem to nikdy nepostradala…mam rada sex a mam rada i spanek
Nebo jidlo, horory, horkou vanu, vino a spoustu dalsiho…nemohla bych mit chlapa, u ktereho se vse toci kolem sexu, prijde mit to nudne..
Nejvetsi apetit mel paradoxne muj Ex, se kterym jsem zila…tedy ne zadny z milencu…muj Ex byl i nejvic vykonny…mohl porad a kdekoliv, kdykoliv, vicekrat za sebou…jenze to je ten paradox, ze jeho jsem zase tolik nechtela ja…
A tak to asi proste v zivote je
Jen s Helmutem mam takovou vzacnou shodu, rekla bych…v tech preferencich, cetnosti, s nim jsem na stejne vlne ve vsem…proto je tak tezke, tohle opustit, nebo najit nekoho, kdo by konkuroval…,mame i podobnou zivotni situaci, podobne priority, pohled na zivot…je to fakt ma druha polovicka..jen je daleko ![]()
A nebylo by lepší, kdyby skutečně přišel, případně byl tak blízko, že by chodit ani nemusel ![]()
@Josef_t píše: Více
To by bylo vubec nejlepsi
Ale radeji ho budu mit v dali, nez vubec…
Neni nikdo dalsi takovej, jako on
![]()
@Jednonohý klokánek píše: Více
No tehdy si ho jako slabý odvar nepopisovala
spíš si v tom byla až po krk…
Ale Bobr se tě drží už tak 3-4 roky, měl by přijít na řadu ![]()
Tomu já už říkám VYTRVALOST (možná stalking) ![]()
@Jednonohý klokánek píše: Více
Ano, Andy mel potencial, smele konkurovat Helmutovi prvnimu - velikemu…ale nevyuzil ho, misto toho vzal do zajecich…buhvi proc…cele mi to nedava smysl…ale dulezity pro me je ten, kdo zustal, ne kdo odesel…takze Helmut se zase ujal vlady…
Sysel bohuzel skrz svou jizlivost, taky neprosel
Ja bych se ho pak bala
![]()