Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116318
27.5.25 13:16
@Napraveny píše: Více

To máš blbý. :lol:
To se vemte s Josefem za ruce a běžte na oběd. :lol:
A nezapomeň na zákusek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 13:21
@aiwwa píše: Více

Nezapomenu na Tebe, neboj :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.5.25 13:46

Tak alespon vim, jak se rozejit, abych co nejvic na. srala :mrgreen: :jazyk: Ale tohle by me teda nenapadlo… :jazyk: Zajimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.5.25 13:55
@Venetia píše: Více

To asi ano…na zacatku to jde, kdyz jeste funguje chemie, ale za cas se to cloveku zprotivi…muj ex byl typ, co se ho dotknes a hned je nastartovanej… casem to bylo opradu nanervylezouci a pak uz jsem se sexu vyhybala uplne…ono je to fakt otravne. Pritom, kdyz se pak treba stahnul, prestal snazit, tak jsem kolikrat tu chut zase dostala…jsem jako Helmut, stacilo by mi 1× tydne, mozna i jednou za 14 dni :D Ono je to pak o to hezci, vzacnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 13:56
@Luxusnixicht píše: Více

Tak potom ho musíš skoro udělat a dva přírazy pred jeho vystrikem říct, je konec. Jenže je možné, že pak dokončí na tvé mrtvole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.5.25 14:06
@Josef_t píše: Více

Ano, proto se máme na dalku :* :mrgreen: Zadny blbci :jazyk: Ono to opravdu nenese zadne moc vyhody, zit spolu :think: To bych si pak musela za chvili hledat noveho Helmuta :( :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
27.5.25 14:16

Opak nesebevedomych zen nejsou namyslene kravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 14:20
@My Melody píše: Více

A co je opakem? Feministická kráva? Abych se nekoho nedotknul, to by mě straaaaasne mrzelo. Byl jsem na rande s feministkou a prosím vás pěkně, už nikdy víc! Sobectejsi duševní poruchu jsem ještě nezažil… Brrr. Těžká neuroticka to byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
27.5.25 14:22

@Napraveny člověče, ty k sobě ale přitahuješ zajímavé typy. 8)

• Citovat
  • Upravit
15317
27.5.25 14:23

Nejlepsi leta mam davno za sebou :lol:
Nemame to kousek, mame to 650 kilaku…ale jo, kdyby se chtelo, tak by jsme se mohli vidat na puli cesty, co 14 dni..ale ja myslim, ze jemu vicemene staci to psani…ze jsem tady pro nej…ze zacatku jsme se teda videli kazdy mesic, to se snazil, ale pak nam do toho hodil videl covid a on nejak zakrnel…tak on me neoslovil :D Bylo nas tam tenkrat vic, ale na me nepromluvil ani slovo, ani se na me nepodival :mrgreen: Vypadal jak nevinatko :jazyk: Ale druhy den mi napsal…zjistil si me jmeno pres meho kamarada…tak je mozne, ze to zkousi cas od casu, kdyz se mu nejaka libi…ale on za jedno neni prvoplanovy krasavec, mne se nelibil vubec a v kombinaci s tim, ze ani nenabizi nic jineho :lol:, moc uspechu mit nebude…dotycna by se do nej musela zamilovat jako ja…a to kazdou stejne casem prejde bez toho vidani a bez penez :mrgreen:…krome me :mrgreen: Ja jsem extrem, vim to…ale ja kdyz se zamiluju, tak vzdycky naplno…ale on tenkrat, kdyz jsme se poznali, byl nejak pry po rozchodu se svou „Ex“, takze hledal asi utechu a ja mu uz tak nejak zustala..neplanovane :D Ale pokud jsou zase spolu, tak je mozne, ze ani nic dalsiho nehleda…leda by ho nejaka hodne ocarovala…ale typicky Casanova, to fakt neni…spis takovej nezajimavej tatka :nevim: To cestovani k tomu samozrejme vybizi, ale to neni jediny predpoklad, k tomu musi mit chlap i povahu a Helmut ma spis rad svuj klid, nez se nejak nervovat s x milenkama :D To by mu za to asi nestalo…hlavne tim, ze je kolenovrt, ho to do znacne miry omezuje. Jeste by po nem neco chtely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116318
27.5.25 14:23

Svůj k svému. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.5.25 14:24
@Velryba černá píše: Více

Nejspíš bere vše. Takže ano, o takové exemplare se tam najdou. :D

Dyk tady psal, že nechce ani fotku předem. :D

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
27.5.25 14:25

@Mango_Lassi ono to od něj nezní tak, že i takové se najdou, spíše že jiné ani nejsou… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.5.25 14:30

@Velryba černá no já přemýšlím, jaká síla by mě donutila jít na rande a někým, kdo se hlásí k šovinismu a být pak překvapená. :D

• Citovat
  • Upravit
547
27.5.25 14:34
@Velryba černá píše: Více

ja normálně nejsem vybíravý, ale tato žena byla úplně mimo… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie